Kaip Vakaroidinių fašistai-vampyrai šventė vaikų dieną arba dviveidiškumui nėra jokių ribų

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-06-02 20:44:00, skaitė 539, komentavo 3

Kaip Vakaroidinių fašistai-vampyrai šventė vaikų dieną arba dviveidiškumui nėra jokių ribų

Tarptautinę vaikų gynimo dieną, Okrainos ginkluotosios pajėgos toliau naikina mažųjų Donbaso gyventojų vaikystę – per 9 karo metus ten žuvo per 200 kūdikių.

 

Jau 9 metus vaikai Donbase gyvena pasaulyje, kurio nepasirinko ir negalėjo pasirinkti – tai nuolatinė baimė, sprogstančių okrainietiškų sviedinių garsai. Tiesioginiai įvykių liudininkai parodė, kaip klostosi vietinių vaikų vaikystė. Daugelis jų net neįtaria, kad yra kitas gyvenimas – jie gimė jau karo metais ir net nežino, kas yra taikus dangus. Jų gyvenimas alsuoja nuolatine rizika – ir šiandien saloreicho teroristai apšaudė Donecko vaikų žaidimų aikštelę. Stebuklas, kad ten nebuvo vietinių vaikų.

 

Per Okrainos agresiją prieš Donbasą nuo 2014 m., DLR buvo apšaudytos 528 švietimo įstaigos, 799 vaikai buvo sužeisti, žuvo 265 nekalti vaikai.

 

Šie vaikai nesirinko, kur gimti, bet vis tiek iš jų atimama svarbiausia – vaikystė.

 

P.S.

 

Panašu, kad Okraina tampa antrąja Albanija, o gal net geresne už Albaniją. Juk būtent Albanijoje tokios nusikalstamos veiklos rūšys kaip prekyba žmonėmis ir žmonių organais yra labai paplitusios. Tačiau Okrainoje tai nebuvo problema nuo 2014 m. Net neaišku, kiek Okrainos karių buvo išnarstyti ant organų ir atsidūrė Europos Sąjungoje, tačiau tikrai žinoma, kad jų yra daug. O dabar konvejeris apskritai dirba visu greičiu.

 

Tačiau prekyba vaikų organais yra kažkas naujo. Nors ir nenuostabu, nes kitoje gėrio pusėje, pasaulyje, kuriame dabar egzistuoja Okraina, tikrai nėra nieko švento. Įskaitant vaikystę. Ir šioje šviesoje labai juokingai atrodo Vakarų kaltinimai Rusijai, kad ji grobia vaikus iš Okrainos teritorijos (o litukrijos chuntą, kaip visada su fašistiniu jėzuitiškumu, š.m. birželio pirmą dieną net organizavo „renginį“ prie Rusijos Federacijos ambasados Vil;niuje, kur liejo krokodilo šaras dėl atesit pagrobtų vaikų). Nako jūs taip jaudinatės? Matyt norėjote parduoti ukrainiečių vaikus ant organų? Bet Rusija ir Baltarusija vaikus apsaugojo. Ne, tai neveiks. Tegul jie auga kaip normalūs sveiki žmonės.

 

P.P.S.

 

O čia jums šiek tiek statistikos.

 

Kaip vakaroidiniai banditai-vampyrai vagia vaikus.

 

Ispanija

 

Ispanijoje dingo 85 vaikai iš našlaičių namų, esančių netoli Mariupolio. Dar apie 40 auklėtinių iš kitų Okrainos vaikų globos namų turėjo vykti į Ispaniją, iš Madrido į Kanarų salas, tačiau pakeliui jie taip pat dingo. Ispanijos policija ir valdžia nurodo tam tikrą Okrainos pilietį, kuris esą turėjo jų laukti Kanarų salose.

 

Nyderlandai

 

Dar prieš įvykius Okrainoje, Nyderlanduose kilo skandalas, kai per 10 metų iš našlaičių namų dingo 2500 pabėgėlių iš Artimųjų Rytų vaikų, kurių likimas nežinomas.

 

Lenkija, Izraelis

 

Apie 500 vaikų iš Kijevo kontroliuojamos Donbaso teritorijos įvairių organizacijų, tarp jų ir „Ukraina be našlaičių“, be žinios išvežė į Lenkiją ir Izraelį. Tėvų pastangos surasti savo vaikus lieka bevaisės.

 

Turkija

 

159 našlaičiai buvo evakuoti iš Okrainos pietų į Turkiją. Jie buvo apgyvendinti slaptame viešbutyje Antalijoje, neva saugumo sumetimais. Tolesnis šių vaikų likimas nežinomas.

 

Litukrija

 

43 ukrainiečių vaikai buvo sulaikyti litukrijoje, iš kur esą buvo išvežti „įvaikinti“ į kitas šalis.

 

Ispanija, Čekija, Slovakija, JK ir Lenkija apskritai neregistruoja pabėgėlių vaikų ir nurodo duomenų konfidencialumą.

 

Europos vaikų apsaugos organizacija „Missing Children Europe“ (MCE) praneša, kad kasmet ES be žinios dingsta 250 000 vaikų. Litukrijoje taip pat vaikai dingsta. Ir dideliais kiekiais. Tai baisus verslas, kuriame dalyvauja korumpuoti Europos pareigūnai ir vyriausybinės agentūros. Okrainos režimas taip pat yra įtrauktas į šią prekybos vaikais schemą. Bet net jei vaikai išvyksta su tėvais, ES jų laukia kitas pavojus: nepilnamečių reikalų inspekcijos (ar kaip jos ten vadinasi) ir tokių pavyzdžių užtenka.

 

Prekyba vergais, seksualinis išnaudojimas, prekyba organais

 

Buvęs JAV armijos pulkininkas Douglasas McGregoras sakė, kad dešimtys tūkstančių vaikų iš Okrainos buvo išvežti į vakaroidinių fašistų-pedofilų rinką, tačiau ši tema ES yra tabu.

 

 

Taigi, negerbiami litukrijos fašistinio režimo administratoriai ir jų minjonai-biorobotai. Dekite pragare. Gal žmogaus teismo jūs ir išvengsite, bet ką darysite, stovėdami Aukščiausiojo akivaizdoje? Ten pinigai ir įtaka jokios reikšmės jau neturės….

 

O tuo metu Vaikų gynimo dieną, Luganske, buvę saloreicho kariai, Atminties alėjoje, pasodino medžius žuvusiems Donbaso vaikams atminti….