V. Putinas pavedė sukurti psichiatrijos institutą tirti pidarasams ir lesbėms

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2023-06-16 18:58:00, skaitė 720, komentavo 32

V. Putinas pavedė sukurti psichiatrijos institutą tirti pidarasams ir lesbėms

Rusijos Federacijos sveikatos apsaugos ministras Michailas Muraško pranešė apie Rusijos prezidento Vladimiro Putino nurodymą sukurti psichiatrijos institutą, žmonių, linkusių į iškrypėliška seksualinę orientaciją, elgesio problemoms tirynėti. Apie šią iniciatyvą ministras paskelbė Valstybės Dūmoje svarstant įstatymo projektą, draudžiantį lyties keitimą šalies medicininėse įstaigose.

Dabar yra prezidento nurodymas Rusijos federalinio psichiatrijos centro bazėje sukurti papildomą institutą, kuris tirtų ne tik šias, bet ir eilę kitų panašių elgesio krypčių. Ši kryptis ateityje taip pat bus privalomai įtraukta į mokslinius tyrinėjimus, - pranešė Muraško savo pavaduotojams.

Tokiu budu,  žmonių polinkis į seksualinius iškrypimus netiesiogiai yra pripažintas psichine liga. Nėra absoliučiai jokių abejonių, kad ši Vladimiro Putino iniciatyva bus įgyvendinta.

Po SAM vadovo kalbos deputatai jau per pirmąjį svarstymą priėmė įstatymo projektą, kuriuo visiškai yra uždraustos medicininės intervencijos, susijusios su lyties keitimu, taip pat uždraudžiama valstybinė lyties keitimo registracija be operacijos.

Mes nenorime, kad tai būtų mūsų šalyje. Velniška politika tegul būna vykdoma USA, – pasakė Valstybės Dūmos pirmininkas Viačeslavas Volodinas, komentuodamas duomenis apie pederastinės propagandos skleidimą Pindostano mokyklose.

O štai taip atrodo psichine sveikata trykštantys "sveikuoliai-piadarasai" Pindostane: