Ko jį velnias nešė į tą galerą?

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2023-07-05 04:26:00, skaitė 924, komentavo 27

Ko jį velnias nešė į tą galerą?

Kijevo ligoninėje mirė už Okrainą Bachmute kariavęs lietuvis Valerijus Polkovnikovas. Apie jo mirtį pranešęs draugas prašo paaukoti žuvusiojo tėvams.

Šią liūdną žinią savo „Facebook“ paskyroje pranešė jo draugas, Lietuvos karinių oro pajėgų pilotas Rokas Pauliukaitis. „Šiandien mane pasiekė liūdnos žinios. Kijevo ligoninėje po sužeidimų, patirtų Bachmute, mirė Valerijus Polkovnikovas.

KFqOji4CvZ9obaMlrL7meUX-xU6wDjP6AYOGsh-1lhbhICAT2lCL9N_Vc4RDgFXgD8FNOwIsP9msBtfAaPGxOnR3dI6h81aVFVSHVGZenY8RuLr5BlA6eM2y7L6ui_SIlnu1knS_qHe59vCskJp-zl8

Klasiokas, draugas, žmogus, negalėjęs likti nuošalyje matydamas neteisybę… Herojai, Genijai ir visi Didieji žmonės pagauti impulso veikti pasiekia dydžių dalykų, tačiau sumoka už tai milžinišką kainą. Valerijus paaukojo, ką turėjo brangiausio – savo gyvybę… Ilsėkis ramybėje brolau!“ – rašo R.Pauliukaitis.

imzoYtje-EGh97KaunxnbOUYJzvo2dHXoWpE3n_-BOys_Q7yTK3FXVT9x64TcbETouELSoDa1TuMRtlBuGqvd5aMNDvasO167oUxrefiHmY7cof8rYoYT8xjGO3lWy0t50x-aolrfZQy7RPli97Weuw

Tokią žinią šiandien pranešė “Būkime vieningi”. Ir žinoma šaikos propogandonai.

Tėvams, šeimai tai tragedija.

Valdiški propogandonai ir visokie Anusai pradėjo neigti, trinti, keisti savo komentarus, pasisakymus. Kad tik kažkaip nusietų jų pasisakymų apie samdinius su oficialia Litukrijos pozicija, tipo ji nedalyvauja kariniame konflikte. Bijo, to ką jau pasakė. Šaikos LRT savo fajeboke net komentuoti neleidžia šitos žinios. Ko jie bijo?

O bijo matyt to, kad visi tie “savanoriai”, instruktoriai nebūtų pripažinti oficialiais NATO atstovais kariaujančiais prieš Rusiją. Dabar tai elementarūs samdiniai, prilygstantys samdomiems žudikams ar teroristams. Pagal tarptautinę teisę jiems netaikomas kombatanto, karo belaisvio, statusas, tai paprasčiausi banditai, kriminaliniai nusikaltėliai.

Šaikos propagandonai banduonei juos pateikia kaip didvyrius, kovotojus su blogiu, o tie kas valdo tą propagandą iš tiesų triedžia, kad tik neduok dieve koks nors Stanislovas Tomas nepareikalautų išduoti kokį nors teroristą-didvyrį kokiame nors ne Litukrijos teisme.