Vakaroidų silpnaprotystė. Paleistas istorinis Rusijos priaugimo žemėmis mechanizmas

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2023-07-16 20:58:00, skaitė 587, komentavo 26

Vakaroidų silpnaprotystė. Paleistas istorinis Rusijos priaugimo žemėmis mechanizmas

Tiesiog nuostabu, kaip tiksliai, iš istorinio požiūrio taško, viską, kas vyksta dabar, aprašė portalo „Alternativa“ vyriausiasis redaktorius Andrejus Vadžra. Pakalbėjo jis apie tai vienoje iš savo televizijos laidų.

Štai ką sako A. Vadžra:

– "Rusija niekada nevykdė grobikiškų karų, o teritorijomis priaugdavo dėka to, kad atremdavo užpuolikų atakas. Ir dabar šis senas daugiaamžis mechanizmas yra paleistas.

O paleido jį amerikiečiai-pindosai, ne amerikiečiai-indėnai ar amerikiečiai brazilai. Ir jie realiai yra debilai strategine prasme. Jie tiesiog yra debilai,  aš net nežinau, debilumas - tai didžiausias oligofrenijos (protinio atsilikimo) ir silpnaprotystės (demencijos) laipsnis. Pindosai įjungė tradicinius rusiškus, galima sakyti, rusiškos savigynos mechanizmus, kada Rusija visa savo esybe reaguoja į agresiją, į iššūkį.

Aš nežinau, kaip mąsto ir ką planuoja Maskvoje, bet pati situacija klostosi taip, kad jūs įjungėte tradicinį tūkstantmetį atsakomosios reakcijos mechanizmą. Ir aš jums garantuoju, kad šitoje situacijoje, kuri  dabar susiklostė, mes pasieksime savo tradicines vakarietiškas sienas. Nežinau, kas bus su Rytų Europa. Tai priklausys nuo to, ar sugebės pindosai pakišti šią Rytų Europą po Rusijos karo mašinos volu.

Pavyzdžiui, 1945 metams Raudonoji armija buvo kariniu atžvilgiu buvo pati galingiausia, ir jeigu būtų gavusi įsakymą, ji būtų galėjusi nuversti ne tik nacius, bet ir nueiti iki Lamanšo sąsiaurio.

Tiesą sakant, dabar naglosaksai treniruoja Rusijos kariuomenę – naujo tipo kariuomenę. Štai dabar, va šiuo momentu, ji it yra kuriama. Dar metai, ir armija neturės sau lygių pasaulyje nei savo kokybe, nei savo koviniu pajėgumu, nei sava ginkluote, ir jūs neturėsite jai nieko priešpastatyti.

Taktiką, kurią naudoja ukraincai fronte, distanciniu būdu generuoja pindosai ir britonai. Tačiau jų kovinė patirimas - tai kovos su vietiniais aborigenais kur nors dykumoje, turint pranašumą visame kame. Su artilerijos, aviacijos ir specialiųjų pajėgų pagalba jie ten – gražuoliukai, apsiginklavę iki dantų ir pagal paskutinį technikos žodį".

Labai tikslus istorinis pastebėjimas. 

Štai - žiūrėkite.

Pirmoji rimtas Rusijos valstybės išsiplėtimas įvyko valdant Joanui III. Ant jo užpuolė dviejų pusių. Ordincai - Orda - rinkti duoklės ir eiliniam plėšikavimui, ir - lietuviai. Rezultate ko Joanas III sudarė sąjungą su Krymo chanatu ir kartu padėjo į vietą ir vienus, ir kitus. Rusijai atiteko ir Lietuvos, ir Ordos žemės. Rusia, kuri anksčiau užėmė maždaug Maskvos srities teritoriją, išsiplėtė mažiausiai dešimt kartų.

Ivaną Rūstųjį savo plėšimais užkniso Kazanės chanatas. Rusų nelaisvėje ten buvo - tūkstančiai! Ir Rūstusis paėmė Kazanę! O kada busimuosius pramonininkus Stroganovus užkniso Kučiumas ir visa jo klajoklių gauja, jie į Sibirą pasikvietė Jermaką Timofejevičių. Taip, besiginančiam, Ivanai Rūsčiajam ir Sibiras atiteko.

Kitas etapas Rusijai buvo Pirmasis SKO (spec.karinė opercija). Tačiau čia, tiesos dėlei, reikia pažymėti, kad pirmoji SKO Okrainoje truko net 100 metų.

Išvaduoti Mažosios Rusijos (Malorosija) ir Baltosios Rusijos (Belorosija) teritoriją iš Lenkijos (Žečpospolitos) jungo – tokia užduotis buvo iškelta dar valdant carui Aleksejui Michailovičiui. Esat ką nors girdėję apie Perejaslavkają Radą ir visa kita? Daug metų tada truko labai sunkus karas. Šiam tikslui pasiekti buvo sušauktas Zemskij Sobor, kuriame visų Rusijos valstybės luomų atstovai palaikė pravoslaviškų gyventojų išlaisvinimo iš katalikiškojo jungo siekimą. Visa tai pirmiausia pasibaigė tik kairiojo kranto Okrainos išlaisvinimu. Likusi teritorijos dalis buvo išlaisvinta jau valdant Jekaterinai Didžiajai - daugiau nei po šimto metų.

Tada Jekaterina taip pat dar paėmė Krymo chanatą - pagrindinį ir daugiaamžį Rusios skriaudiką. Rusai juk nepuldinėjo Krymo. Tai jie kartą per metus ateidavo pas juos su riksmais ir staugimais, sudegindami viską savo kelyje ir pasiimdami vergijon visus, kuriuos tik pamatė.

Švedai ir Piotras, Napoleonas ir Kutuzovas, Hitleris ir TSRS – visur Rusija pirmiausia tik gynėsi. Atsitraukinėjo, mokėsi kariauti naują karą, kūrė nenugalimą armiją. Nors ir ne iš karto, bėgo metai, bet visur Rusijos teritorijos rezultate tik didėjo.

It taip buvo visada! Štai todėl Andrejus Vadžra juos vadina silpnapročiais!

Iš geografijos  – „2“, (kažkaip nusprendė jūra įsiveržti į Baltarusiją);

iš geometrijos – „2“, (iš Putino reikalauja 360 laipsnių posūkio), istorijos, taip išeina,  jie irgi neišmano! 

Todėl Vadžra ir sako – silpnapročiai!