Ligotas Kauno hipsteris ragina bybiais apipaišyti "Navalno būdelę'

Autorius: Vikas Vikutauskas Šaltinis: https://www.facebook.com/Vikut... 2023-08-13 20:57:00, skaitė 733, komentavo 1

Ligotas Kauno hipsteris ragina bybiais apipaišyti

Rugpjūčio 20 dieną bus Navalno apnuodijimo metinės ir Navalnas iš savo kalėjimo organizuoja akciją "Путин – убийца". Na ir kvies visame pasaulyje išeiti į gatves su plakatais, nes aišku viskas yra apie Aleksėjų. Viskas yra apie kankinį Aleksėjų ir apie "viltį", kad rusyne yra kažkokia opozicija.

Įsivaizduokit, žinau, kad sunku patikėti, bet na taip jau yra: yra opozicionierius Aleksėjus, buvęs nacionalistas kur emigrantus maskvoje vadino tarakonais ir ragino juos mesti von, kuris yra opozicionierius vienintelis visame rusyne. Ta prasme yra rusyne opozicija kaip tokia.

Ir prieš tris metus jį bandė nunuodyti turbūt pačia stipriausia nervus paralyžuojančia kovine chemine medžiaga pasaulyje "novichok" (tokia, kur devyniasdešimtųjų pradžioje vienas mokslininkas buvo pavogęs iš savo darbo, patepė bankininko vieno telefono ragelį, tada tas bankininkas atsiliepė ir iškarto numirė. Po kelių dienų ragelį pakėlė jo sekretorė ir taip pat numirė, ir tada milicija suprato, kad bankininkes ne nuo širdies smūgio numirė).

Bet kažkaip Aleksėjus, jūs tikriausiai nepatikėsite, bet išgyveno, lėktuve jam bloga pasidarė, bet jis kažkaip stebuklingai išgyveno kol lėktuvas nusileido ir jam suleido atropino. Ir pasveiko jis tada. Ir visi tada juokėsi, kad rusyno spec tarnybos yra debilai paskutiniai ir nieko visai nesugeba XDDDDD.

O tada Aleksėjus grįžo į rusyną, kur jį iškilmingai nuteisė ir pasodino į kalėjimą. Ta prasme rusyne, kur, na kalėjimuose ten visokiems režimo priešams reikia sėsti ant butelio, ant šluotkočio ir panašiai, kur jie iškrenta pro langus, pasikaria su rankšluosčiais ir taip toliau, jis ne tik sėdi už viso rusyno nuodemes,

bet dar tuo pačiu metu telegrame rašinėja palaikymo žinutes girkinui, nes anas irgi "neteisingai nuteistas", "politinis kalinys" ir taip toliau. Bei organizuoja akcijas "putenas žudikas" kur kviečia išeiti į gatves protestuoti prieš puteną. Nes čia putenas dėl visko kaltas.

Ir tuo pačiu metu tūkstančiai jo palaikytojų neršia visoje Europoje, gauna šaibas, vizas, važinėja visur laisvai ir skleidžia čia gerąją naujieną kuria labai tiek vakaruose, tiek pas mus visi nori tikėti "čia ne mes karą sukelėme, čia putenas. Putenas dėl visko kaltas, o rusyno ruskiai yra geri žmonės, kuriuos privertė. Jie nenorėjo niekada karo"

Ir pasistato pas mus čia tą būdą, kuri kaip tik šiuo metu stovi Vilniuje vis dar ir niekas ant jos dar nenupiešė bybio, nes gaila būtų už tokį šūdą gauti kelių šimtų eurų baudą, kurią surašytų už chuliganizmą.

O taip yra dėl to, kad ir mūsų vietiniai politikai labai nori būti ten prieš diktatorius, labai nori papulti į kadrą kaip kovotojai už demokratiją kokiame nors straipsnelyje. Dėl to pas mus priima visus absoliučiai nežinia ką, kurie čia suvažiavę pasakoja kaip mums reikėtų elgtis, kaip neriekia juoktis iš memų su ryklių, kaip yra gerieji rusai bei blogasis putenas. Priimam visokio plauko veikėjus be didesnių klausimų ir labai smarkiai nežiūrim ką jie čia pas mus realiai veikia.

Turim jau vos ne visą "baltarusijos opoziciją" su niekieno nerinkta "prezidente" kuri irgi čia nežinia ką veikia ir kokias žinutes transliuoja, kuri turbūt tik pas mus įdomi, o jau pačioje baltarusijoje tikriausiai niekas apie tokią ir nelabai atsimena. Turim atviras sienas, nes mes tik ir laukiame, kol ten pas kaimynus nuvers diktatorius kažkuriuo metu, jau tuoj tuoj, jau va beveik verčia. Ir tada mes galėsime, tarsi kokie vyresnieji broliai juos mokyti demokratijos nes turime "know how GRIAUNANT IMPERIJAS", nes mes gėrio pusėje ir kovojame prieš viso pasaulio blogį.