Ligotas kauno hipsteris skaičiuoja Putkos ir Ruzzijos pinigus. Rusai pagaliau užkariavo mėnulį.

Autorius: Vikas Vikutauskas Šaltinis: https://www.facebook.com/Vikut... 2023-08-14 16:12:00, skaitė 546, komentavo 9

Ligotas kauno hipsteris skaičiuoja Putkos ir Ruzzijos pinigus. Rusai pagaliau užkariavo mėnulį.

Ruskiai po 50 metų pertraukos į mėnulį nusiuntė savo kosminį aparatą. Tas aparatas yra kažkoks šūdas su saulės baterija, kuris "turės atidirbinėti minkštą nusileidimą ant mėnulio".

Ta prasme taip menkai įdomu ir tokia čia menka naujiena, kad taip niekur be rusyno ir nepateko į pirmus puslapius, nes jau "minkštas nusileidimas" yra atidirbtas prieš keliasdešimt metų, jau ir žmonės buvo spėję tame mėnulyje išsilaipinti. Bet reikia va čia visiems parodyti, kad ta kosmoso pramonė pas juos neužlinko nuo vakarų sankcijų ir kad chujlostanas vis dar yra "kosminė supervalstybė".

Skaitydamas tą nelabai įdomią naujieną pagalvojau, kad "jei aš būčiau putenas":

realiai tai putenas kariauja, bent jau iki dabartinio karo kiek kariavo, kad išlaikytų reitingus tarp savo vatos gavnajedų kurie yra absoliuti dauguma visų rusyno gyventojų, plius tuo pačiu metu, kaip ir kiekvienas istorinis neūžauga, kad įeitų į istoriją.

Karas Ukrainoje chujlostanui jau kainuoja šimtais milijardų dolerių. Karas yra žiauriai brangu. Karas yra neįsivaizduojamai brangus užsiėmimas, net jei ten tie čmobikai patys sau batus turi nusipirkti ar tenkinasi iš sandėlio ištrauktu 1960 metų AKM automatu. Tai yra neįsivaizduojamai brangu.

Už tuos pinigus kur ruskiai išleido karui per tuos pusantrų metų, galima buvo belenką nuveikti. Galima buvo na bet ką visiškai nuveikti, tai yra tiek pinigų, kad reikia turėti fantazijos, ką galima būtų su tais pinigais nuveikti.

Galima buvo rusyno kosmonautus išlaipinti mėnulyje, įrengti ten bazę ir įsmeigus vėliavą pasakyti, kad "mėnulis dabar yra mūsų". Ir užkurti naujas kosmoso lenktynes.

Įsivaizduokit ne karas, o ruskių tas dvigalvis erelis ir ikona kokia nors ašarojanti kanifolija mėnulyje. Ta prasme visi planetos vatnikai kristų vietoje iš ekstazės. JAV barstytųsi galvas kaip prasileido čia va taip va. Kai čia juos aplenkė. Ruskiams būtų "ištaisyta istorinė neteisybė" (kai juos aplenkė JAV) ir kas dar visai svarbu, vietoje teroro ir žudynių, mokslas visoje planetoje vėl pajudėtų septynmyliais žingsniais, kaip jau buvo praėjusio amžiaus septintame dešimtmetyje.

O puteno reitingai na iššautų kiaurai per stogą. Tai būtų tokie reitingai kokių rusyne dar nematė niekas. Pamirštų vėl visi problemas ir nereikėtų net karo, kad visi pamirštų kokioje ten šiknoje iki ausų sulindę. Vėl būtų proud rusynas ir vėl visi keltų akis į dangų.

Nes taip jau yra buvę. Kosminiai dalykai, tokie kaip amerikiečių išsilaipinimu pasibaigusios kosminės lenktynės, yra visomis prasmėmis geriau nei karas, nes yra visi pergalingo karo pliusai be visų karo minusų. Tai yra milžiniškas turinio propagandai generatorius. Tai yra "realūs herojai", tai yra "aukštesni siekiai", "į žvaigždes" ir taip toliau.

Bet ne. Už tai mes turime nuo ketamino aptirpusį eloną ir jo incelių fanų armiją bei kažkokį šūdą, kuris keturių megabitų per sekundę greičiu (!) į žemę atsiųs kelias nuotraukas ir "padės mokslininkams atidirbti minkštą nusileidimą" taip sudarant įspūdį, kad kažkada ruskiai patys skris į mėnulį.