Pribaltika nusprendė, kad laikas numirti...

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2023-08-31 00:04:00, skaitė 1726, komentavo 34

Pribaltika nusprendė, kad laikas numirti...

Atmetus emocijas į šalį galima pamėginti padėlioti pasjansą iš faktų ir motyvų.

1. Kontrnachriukas užsilenkė visais aspektais, o Kijevo chunta ant Pindostano biudžeto pakibo nors ir nedideliu, bet labai nepatogiu svarsčiu. Apskritai visa Rytų Europa staiga virto subsidijuojamu regionu, siurbiančiu pinigus iš Pindostano biudžeto, kas yra negerai, ypač rinkimų išvakarėse, ir ypač amerikiečių pragyvenimo lygio smukimo fone.

2. Viltis dėl „mažo ir pergalingo karo“ su Rusija nepasiteisino. Priešingai - priešrinkiminė kampanija Pindostane prasideda nuo minorinių fronto akordų.

3. Rusijos išgrobstymas atidedamas neribotam laikui, priešingai nei Europos išbuožinimas, kuris juda septynmyliais žingsniais ir reikalauja įsigilinimo bei plėtimosi.

4. Norint kokybiškiau išbuožinti Europą ir nusimesti toksiškus Rytų Europos aktyvus, būtina ir vieną ir kitą pribaigti į ką nors tokio kieto ir tvirto, pavyzdžiui, į Rusiją.

Pindosų svajonės:

Būtų idealu, jeigu Rusija staiga užpultų beginklę  Europą. Tada naglosaksai lengva širdimi perduotų Rytų Europos svarstį Putinui: „Štai, Vladimirai, imk ir laikyk! Ir kruškis su jais dabar pats, kaip tik nori!

Pindosų problema:

Vladimiras ne tik nenori Rytų Europos svarsčio, bet net neskuba paimti ukroreicho, kasdien siurbiančio realius išteklius iš vakaroidų. Frontas stovi vietoje, ir kiekviena tokio stovėjimo diena verčia Okraina vakaroidams vis sunkesniu čemodanu be rankenos.

Ką daryti?

Išprovokuoti Rusiją naudoti jėgą savo pasienio zonoje. Pribaltikos šalys ir Suomija buvo būtent šiam tikslui ir įsigytos tiesiog už kapeikas. Tai ir tas tas pats ginklas, kuris kabėjo ant sienos nuo 1991 metų ir turėjo iššauti.

Štai ir nuskrido dronai į Pskovą. Jei Rusija nesureaguos - jie skris kur nors kitur. Pavyzdžiui, Sankt Peterburgą ... O ten pasienyje yra labai daug „skanėstų“ dalykų - nuo Murmansko ir Kaliningrado iki Novopolocko naftos perdirbimo gamyklos su dar tarybiniais cianido sandėliais...

Todėl provokuoti Rusiją bandys ilgai ir kokybiškai. Dronai iš Pribaltikos šalių ir Suomijos, Kaliningrado ir Suomijos įlankos blokada, diversantai ir teroristiniai aktai Sankt Peterburge, Pskove ir kituose pasienio miestuose. Ir taip toliau ir panašiai…

Naglosaksams labai reikalingas karas Europoje. Be jo kokybiškas Senojo pasaulio išbuožinimas negali būti užbaigtas, o Rusijai niekaip neužkrauti Europos. Be to, karas su NATO dalyvavimu yra idealus pretekstas atidėti ar net išvis atšaukti artėjančius rinkimus pas save namuose.

Karas - tai taip pat yra ypač patogus paaiškinimas dėl savo pačių gyventojų pragyvenimo lygio smukimo, kuris jau ir be jokio karo blogėja didėjančiu tempu.

Trilijonas dolerių yra Pindostano prekybos deficitas. Nėra kuo to pridengti... Cucvangas.

Išvada iš aukščiau esančio:

Naglosaksai bet kokiu atveju pradės didelį karą. Tiesiog todėl, kad jie niekada kitaip neišeidinėjo iš krizių. Limitrofai žemyno padegimo klausime – nepakeičiamas ir neatsakintis dalykas. Todėl dronų ataka Pskove – praktiškai garantuotai buvo įvykdyta iš artimo pasienio. Estija-Latvija-Lietuva, o dabar ir Suomija – vienkartiniai lateksiniai gaminiai NATO apkaboje – privalo sudegti vardan užjūrinio hegemono šlovės. 

Trečiadienio naktį buvo atliktas bandomasis ėjimas į Pribaltikos mirtį...

LDiena.lt Aptarimą mums gręsiančios aukščiau aprašytos perspektyvos siūlau žiūrėti šiame gyvo eterio įraše:

https://www.youtube.com/live/asgB_CX-Gwk