Ligotas kauno hipsteris konstatuoja: Nebus nei dekriminalizavimų, nei partnerysčių nei šią kadenciją, nei kitą

Autorius: Vikas Vikutauskas Šaltinis: https://www.facebook.com/Vikut... 2023-09-08 13:20:00, skaitė 481, komentavo 2

Ligotas kauno hipsteris konstatuoja: Nebus nei dekriminalizavimų, nei partnerysčių nei šią kadenciją, nei kitą

Temą jau galime uždaryti. Nebus nei dekriminalizavimų, nei partnerysčių nei šią kadenciją, nei kitą. Bus užtat toliau žemaitaičiai su širinskienėmis. Bus gitanas arba vėgėlė -- realiai tai koks skirtumas ar gitanas, ar vėgėlė? Nelabai didelis skirtumas.

Bus pas mus daugiau straipsnių apie tai, kaip pacukai prisirūko ar prisiuosto kokio švaliaus, kuris atsirado būtent iš draudimų, ir kaip aštuntokus kočioja reanimacijoje ir nežino ką daryti nei reanimacijoje, nei policijoje.

Tuo tarpu tie visi tyneidžeriai, jų užimtumas ir toliau bus giliausiai pochuj, nes "nėra pinigų". Nes žinoma pigiau visuomet yra mokykloje pakalbėti knygos "raudonojo arklio vasara" ištraukomis, kad vaikai "nebandytų LSD", ar papasakoti, kaip nuo marichuanos šoksi ant adatos "VISI NARKOMANAI PRADĖJO NUO ŽOLĖS", nei realiai kažką daryti.

Bus dar daug labai pasiteisinimų prieš sekančius rinkimus. Kad mol partneriai pavedė, kad karas buvo, pandemija, labai sunki buvo kadencija, dėl to niekas nepasikeitė per visus metus.

Na tik vyčius ant numerių štampuos ir samagoną galima bus virti kaimo turizmo sodybose. Ryškiausias prisiminimas iš visų kelių metų. Neskaitant tų visų juokingų bajerių kur "jei taip bus/nebus tai aš atsistatydinsiu!" ir neatsistatydina.

Bus toliau visokių bajerių jau ne apie čekučius, bet gal labiau "labai gerai dirbo, tai mes jį keliuose darbuose įdarbinome, kad daugiau galėtume mokėti, nes kitaip neišėjo" arba "labai gera specialistė, tai dėl to čia taip, o ne dėl to, kad pažįstama". Na ir atsiminkit, kad jei taip daro kokie socdemai ar peasantai, tai čia žinokit bebrynas yra, čia sovietinis palikimas. O kai daro mylima partija, tai čia labai viskas tvarkoje ir normaliai.

Net nereikės labai smarkiai stengtis su rinkimine agitacija. Galima bus jau buvusiuose lankstinukuose pakeisti datą tiesiog ir vėl pakalbėti apie laisves, apie naujus skaidrumo standartus. Kad va tą kitą kadenciją tai jau tikrai pasisektų. Tikrai jau paeitų visi sumanymai.