Putinas ir Kim Jong Unas paruošė vakaroidams hemorojų Korėjos pusiasalyje

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2023-09-14 23:35:00, skaitė 712, komentavo 9

Putinas ir Kim Jong Unas paruošė vakaroidams hemorojų Korėjos pusiasalyje

 Šiaurės Korėja įsitraukia į susirėmimą.  Šiomis dienomis visa vakaroidinė, atsiprašant, spauda tiesiog mirguliuoja antraštėmis apie „Blogio ašį“ - Rusija, Kinija ir Šiaurės Korėja, ir pagrindinis visų pirmų puslapių herojus, pradedant nuo geltonųjų ​​„Bloomberg“ ir „Daily Telegraf“ iki „Al Džazira“ – yra "mažylis” Kimas, kuris tyliai ir tvarkinkai savo šarvuotu traukiniu atvyko į Rusiją. 

Toliau derybos "Vostočnyj" kosmodrome, kolektyviniai pasisėdėjimai su karininkais, pokalbis akis į akį su vyriausiuoju Rusijos KP (karinių pajėgų) vadu, pietūs ir į traukinį. Visam tam prireikė kiek daugiau nei 24 valandų. Niekas iš vakaroidų net nesuprato, kas įvyko. Dabar jie jau vienas kitą perrėkdami klykia, kad va dabar Rusija pirks iš Šiaurės Korėjos jos karinio-pramoninio komplekso produkciją. Naivuoliai, Rusija jau metus laiko kaip perka. Ir jie rimtai mano, kad visa ši kelionė buvo paskirta tik tam, kad sudaryti kokią nors sutartį dėl kelių milijonų KK (kovinis komplektas) vienetų? 

Reikia pažvelgti iš kito požiūrių taško, viskas yra daug labiau didesnio masto, nei pateikiama vakaroidinėje fake news ir Litukrijos liberoidinėje šūdasklaidoje, kuri tiesiog kopijuoja nuo vakaroidų. 

Todėl čia pateikiama keletas minčių jums. Tačiau pirmiausia trumpa ištrauka iš KLDR komunistų partijos interneto svetainės „Giliai suvokiant priešo ketinimus“ (visi Šiaurės Korėjos moksleiviai šią ištrauką išmoksta mintinai):

„Vieną 1953 m. sausio mėnesio dieną, kada jau įsibėgėjo Tėvynės išlaisvinimo karas, Vadas Kim Ir Senas gavo skubų pranešimą, kad priešas planuoja pradėti didelio masto "T' kalvos viršūnės puolimą. Giliai suprasdamas karinę ir politinę situaciją mūšio „T" kalvos viršūnėje reikšmę sužlugdant USA imperialistų bandymą pradėti „naują puolimą", jis nusprendė vienu smūgiu atremti priešo ataką. Siekiant sužlugdyti grėsmingą USA imperialistų  bandymą ir apsaugoti kalvos „T“ viršūnę, buvo būtina Korėjos liaudies armijos pajėgas kaip galima kuo greičiau sutelkti kalvos viršūnėje. Tačiau kalvos viršūnėje nebuvo nei įprastų rezervinių pajėgų pastiprinimui, nei pakankamai laiko pasirūpinti pastiprinimu. Vadas nusprendė mobilizuoti Pagrindinės Vadavietės (PV) artilerijos rezervus mūšiui ant kalvos ir davė įsakymą daliniams nedelsiant išvykti. Pagal jo įsakymą PV artilerijos rezervai surengė forsuotą maršą per žvarbų žiemos šaltį ir užbaigė jį dislokuodamiesi ir visiškai pasiruošę mūšiui. Ir Vado nurodymu, jie iškart atidengė ugnį tą pačią akimirką, kada tik priešas pradėjo pulti jų kovines pozicijas. Galinga Korėjos Liaudies Armijos artilerijos ugnies jėga akimirksniu sudaužė priešo kovinę rikiuotę. Tokiu būdu išmintinga Vado vadovybė visiškai sužlugdė pindosinių imperialistų „naujojo puolimo“ planą".

Jei gerai pagalvoti, praktiškai tai yra V. Putino garsiojo „Jei kova neišvengiama, trenkti reikia pirma“ poskio kopija.

Taigi dabartinės Šiaurės Korėjos „kalva T“ -  tai išpurtusi, kaip nuo amerikoniško ėdalo, ir toliau purstanti šiandienė Pietų Korėjos karinė pramonė. Pindosai užkrauna ją visu pajėgumu, atidarydami gamyklą po gamyklos pietinėje Korėjos pusiasalio dalyje. Tiesiog dabar jie grūda ten milijardus, kad pastatytu naujus pajėgumus.

Taip, Kimas turi "jadrion-baton" - branduolinį ginklą, bet jis niekada nenaudos jo prieš Seulą. Šiaurės Korėjos doktrinoje juodu ant balto parašyta, kad „pagrindinė XXI amžiaus užduotis - tai taikus dviejų Korėjų apsijungimas“. O dėl „Jadrion-baton“ - tai jis skirtas pindosams ir japonams. Šita doktrina labai atidžiai buvo perskaityta ir Seule, ir Fašingtone ir Tokijuje. Jankiams tai – baisus sapnas, todėl po vasario 24-osios Pietų Korėjos karinis-pramoninis kompleksas sprogo tokiu tempu, kurio kitos šalys gali tik pavydėti. Kim Jong Unas negali leisti, kad būtų pažeistas paritetas tarp Pchenjano ir Seulo paprastos ginkluotės srityje, todėl jam reikia naujų karinio-pramoninio komplekso pajėgumų, tačiau tai yra pinigai. Iš kitos pusės, Rusijai reikia KK ir fabrikų, skirtų karinio-pramoninio komplekso produkcijai gaminti Tolimųjų Rytų regione. 

Pentagono duomenimis, Rusija per metus sunaudoja virš 15 mln. artilerijos sviedinių, tačiau pasigamina tik 2,5 mln. Skaičius aiškiai sumažintas, tačiau poreikių iš tikrųjų yra, ypač turint omenyje tai, kad buvusi Okraina pradėjo pasiekti rusų gamyklas Centrinėje Rusijoje ir pietuose. Uralo jie kol kas nepasiekia, bet rizika yra. 

Todėl, atsižvelgiant į Rusijos planus nužygiuoti iki Stolno Grado ant Dniepro (Stolnyj Grad - stambiausias, didžiausias miestas senovėje, sostinė), jai būtina sustiprinti savo jėgas. O tam, kad sustiprėti Rusija gali pastatyti savo gamyklas ir modernizuoti esamus pajėgumus Šiaurės Korėjoje. Tai daug pigiau, ir jų garantuotai nepasieks jokia Okraina, o apie bet kokias korupcines schemas pokalbis pas čiučche liaudį bus labai trumpas. Tokiu būdu Tolimuosiuose Rytuose Rusija gauna pigius ir kokybiškus gamybinius pajėgumus, kurių nepasiekia Okraina ir diversinės grupės, o Kimas gauna galimybę ir resursu, kad neprarastų pariteto tarp dviejų Korėjų.

1TR1qMSucxQIjlPCn0hJrJMY_6bbtaXIpdbvw025J7z-rowXNnlYN-1XQ52jnnN8WbYn_9Na4_Q9ENBxyeA92B02O-GTZo_TCbAYhgFagFlWHBYQxtg2aWOcR0nJSkLiHDyUsNCA0sLXA4G7hNwZ9zo

Ir kada buvęs  hegemonas pasiners iki pat gerklės į pasaulinę ir pilietinę krizę, čia jau Kimas nepraleis savo šanso. Jis tikrai turi laiko. Jam tik 41 metai. Jeigu su sveikata bus viskas gerai, tada jam priešaky dar kokį 30 metų, per kuriuos galbūt pavyks įgyvendinti ankstesnių Šiaurės Korėjos Vadų parašytą doktriną. Ar žinote, kaip verčiamas čiučche? Suverenitetas arba pasikliovimas savo jėgomis. Korėjiečiai iš KLDR eis iki galo ir suvienys Korėją bet kokia kaina. Ir Rusija šiandien jiems padeda tai padaryti, o jie padės Rusijai mainais. Kaip ten pasakė Kim sesutė:

 „Mes visada būsime viename apkase kartu su Armija ir Rusijos liaudimi, kuri stojo ginti valstybės orumą ir garbę, šalies suverenitetą ir saugumą, taip pat išvaduoti pasaulį nuo imperializmo“. 

Taip kad AUKUS, NATO ir visiems, kurie jiems padeda atėjo linksmybių laikotarpis. Labai greitai, ir net labai greitai Korėjos pusiasalyje atsiras nauji, šiuolaikiniai ir pigūs Rusijos-Korėjos kariniai-pramoniniai pajėgumai. Pirmiausia korėjiečiai padės rusams, o paskui patiems korėjiečiams, o kartu ir kiniečiams, kada ateis laikas. 

Tai Blogio Imperija, sakote? Galbūt.