Prezidento rinkimai: sveiku protu nustatyti reitingai

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2023-10-13 14:43:00, skaitė 526, komentavo 9

Prezidento rinkimai: sveiku protu nustatyti reitingai

Dėl sisteminio sisteminės žiniasklaidos melo, jų atliekamų feikinių "gyventojų apklausų", aš nepasitikiu tomis "apklausomis", jas vykdančiomis kontoromis. Kas lieka sveiką protą nepraradusiam: apklausti savo draugus ir pažįstamus pačiam. Manau, kad tokia apklausa yra žymiai objektyvesnė.

Sutikęs pažįstamą, kuris prekiauja ginklais, jam pasakiau, kad aš nekovočiau su ginklu rankose už raskevičius, armonaites, igničius, orlenus, skandinaviškus bankus, moki-vagi, LGBT vaikų tvirkintojus, mokslo, švietimo, sveikatos apsaugos griovėjus, Lietuvos žemių, miškų ir ežerų pardavėjus, lietuvių tautos genocido vykdytojus. Atiduoti savo gyvybę už šitą mėšlą aš neketinu.   

Mano pažįstamas atsakė, kad jo draugai ir pažįstami, kurie turi ginklus, jam pasisakė, kad šiandieninės Lietuvos jie negintų. 

Šis epizodas rodo, kad mano atlikta apklausa labai panaši į anksčiau skelbtą, kad tik 14-17% Lietuvos gyventojų ginklu gintų valstybę.

Aš nuolatos klausinėju savo draugų ir pažįstamų, ar jie norėtų matyti Gitaną Nausėdą, Ingrida Šimonytę, Viktoriją Čmilytę-Nielsen pirmose mūsų valstybės pozicijose: Prezidento, Premjero, Seimo pirmininko pareigose.   

Visi mano apklausti žmonės mano, kad ši trijulė yra kompradorinė, atstovauja užsienio valstybių interesus, visaip kenkia Lietuvai ir lietuvių Tautai, nei vienas iš šių asmenų neturi nei profesinių, nei intelektualių gebėjimų, kad atstovauti tinkamai valstybę. Ypač juos išskiria servizmas, konformizmas, visiškas patriotizmo deficitas. Tai susikompromitavę asmenys, netinkantys vadovauti valstybei.

Mano draugai ir pažįstami mato tik du tinkamus pretendentus į Prezidento postą, kurie apie savo siekį yra oficialiai pareiškę.

Tai Buvęs Lietuvos kariuomenės vadas, atsargos generolas-leitenantas Vladas Tutkus ir medicinos profesorius Eduardas Vaitkus.

Šiems abiems pretendentams Lietuva - svarbiausia. Ne Ukraina, ne Baltarusija, ne Izraelis ir t.t., o Lietuva ir lietuvių Tauta, Lietuvos piliečiai.

Abu pretendentus sieja taikos siekis, įsitikinimas, kad jokiu būdų 2 milijonus gyventojų teturinti Lietuva negali dalyvauti kare.

Valdas Tutkus ir Eduardas Vaitkus, mano draugų ir pažįstamų vertinimu, yra vieninteliai tinkami kandidatai į Prezidento postą.  

Girdime dar apie kelias kandidatūras, kurioms Prezidento kartelė, mano nuomone, yra nepasiekiamas aukštis, todėl aš apie jas net nekalbu.

https://www.youtube.com/watch?v=3mVNqrxxJPQ

https://www.youtube.com/watch?v=6nYplgzoP5g

https://www.youtube.com/watch?v=eS4YNzMWQdw