Delfinei rusofobei N.Vasiliauskaitei nuo E.Vaitkaus atvirų pasisakymų nuvažiavo stogas

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/delf... 2023-10-20 16:58:00, skaitė 743, komentavo 8

Delfinei rusofobei N.Vasiliauskaitei nuo E.Vaitkaus atvirų pasisakymų nuvažiavo stogas

Yra tokia etatinė Delfio filosofė Nida Vasiliauskaitė, bandanti sukurti dar vieną Lietuvą ir ji jau ruošiasi savo piaro akcijoms planuojamame mitinge prieš NT mokestį. Ši Delfio rašytoja jau bando suvaidinti nesisteminę ir viešai šaiposi iš gerbiamo prof. habil. dr. Eduardo Vaitkaus, kuris nebijo viešai atsakinėti į žmonių klausimus.

Panašu, kad Eduardo atsakymai delfinėms filosofėms labai nepatinka, todėl šį kartą Nida pareiškė, jog šis mitingas nėra Eduardo Vaitkaus palaikymo akcija. Ji viešai pabrėžė, kad “jokiu būdu” negalima palaikyti Eduardo Vaitkaus bei sulygino jį su Lobovu ir Celofanu.

“Švarioji” ir “šviesioji” Nida Vasiliauskaitė labai bijo būti palaikyta “tamsuole”. Ji nurodinėja žmonėms, kokius plakatus reikia atsinešti į mitingą ir kokie plakatai yra “teisingi”. Svarbu, kad jie būtų “švarūs” ir juose nebūtų minimas Eduardas Vaitkus, nes tuomet atėję mitinguoti bus palaikyti “Vaitkaus klika”, “penkta kolona” ar “rėkaujančiais tamsuoliais”.

Dar visai neseniai su LGBT vėliava žygiavusi sisteminė, Delfyje šmėžuojanti universitetinė filosofė dabar bando save pateikti kaip “nesisteminę”, tačiau jai to padaryti nepavyksta – juk norint išlikti universitete užimamose pareigose, privalu skleisti rusofobijos naratyvą. Tai ji sėkmingai ir daro pas rusofobę Janutienę, o prie to paties dar ir menkina bei žemina tikrus antisisteminius kovotojus.

Mano manymu, tokie “antisisteminiai” veikėjai kaip Nida Vasiliauskaitė turi būti išvyti lauk iš mitingo į antrą barikadų pusę ir būti kartu su Landsbergių klanu bei džiaugsmingai skanduoti “rusai puola” ir “Slava Ukrainie!” – juk būtent dėl tokios vasiliauskaičių, janutienių ir landsbergių palaikomos kvailos politikos Lietuva netenka daug lėšų ir tenka rengti tokius mitingus.

https://rumble.com/v3cztru-nida-vasiliauskait-nra-rusofob.html

Apie Nidos Vasiliauskaitė “marozų elektoratą” galite pasižiūrėti čia.