Demaskavus šaliką, Nida Vasiliauskaitė ir toliau menkina E.Vaitkų

Autorius: Vygantas Kelertas Šaltinis: https://youtu.be/8pLYm2TKIN8... 2023-11-12 05:47:00, skaitė 588, komentavo 4

Demaskavus šaliką, Nida Vasiliauskaitė ir toliau menkina E.Vaitkų

Komentarai po R. Janutienės/N.Vasiliauskaitės laidos, kurioje buvo menkinamas prof.E.Vaitkus ir piarinimas proamerikietiškas Ignas Vėgėlė:

 

@algimantaskirkutis Pabaiga. Šis žiniasklaidos kanalas galutinai kompromituojasi. Šališkumas bado akis.

@viktorijan Keistai Rūta mąsto. Palankiai koncervams Lietuva iš savo pinigų ginkluojasi ir mušis su rusais. Nes jau puolė puolė ir jau puls. Kai išprovokuosim. Nes labai Rūta ir koncervai nori ir laukia nesulaukia.. Vaitkus teisus. Didžioji lietuvių dalis nenori karo, ir nereikia draskytis, mėtyti pinigus nežinia kam, atseit gynybai.

@tomasgavenas Vaitkus neišsilavinęs? Vaitkus nesupranta kas vyksta? Ir dar Vaitkaus iškalbą kritikuoja panelė su kalbos defektu ir turinti kažkurio tipo autizmo pažymius. Čia jau idiotizmo viršūnė. Toks įspūdis. Kad svarbu kuo labiau apš...kt, be argumentų, iš lempos, kaikas vis tiek patikės. O Vaišvila skystimas...

@Mi5808 Na, ir šmaikštumo reikia turėti, abejojant Prof. Vaitkaus bendravimu, apsiskaitymu ir inteligencija, aukštinant Nausėdą...

@neriusmedis Tai Nida beveik laiduoja už Vėgelę, be argumentų, o Vaišvilos argumentus kryptingai ir aklai mala į miltus. Nidai rinkimų karštinė ar kas? Neatpažįstama tapo. Vienintelis Nidos argumentas, kad Vėgėlė išsilavinęs, o Tutkus ir Vaitkus - neišsilavinę? Charakterio bruožai visų skirtingi, bet Nausėdos (kaip ir Vėgėlės) ramybė, nieko gero neatnešė, atvirkščiai, prisitaikė prie diktuojamų sąlygų.