Airija ant migracijos "parako statinės". O Lietuva?

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2023-11-29 19:29:00, skaitė 746, komentavo 0

Airija ant migracijos

Godūs kapitalistai ir valdantieji, nuolankiai tarnaujantys Briuselio ponams, nepaiso lietuvių Tautos nacionalinių interesų ir naikina Lietuvą vakaruose aprobuotu būdu: skiesdami mus kitataučiai. Tik laiko klausimas, kada atėjūnai iš trečiųjų šalių ims pjauti lietuvius, kaip nesenai Prancūzijoje, kaimo šventėje, ar ims pjauti mūsų vaikus prie mokyklų, kaip Airijoje.

 

Tuckeris Carlsonas su Steve'u Bannonu aptaria praėjusios savaitės teroristinį incidentą Airijoje - kai imigrantas iš Alžyro ėmė pjauti vaikus. Po peilio dūrių visoje šalyje kilo prieš imigrantus nukreiptos riaušės dėl vyriausybės vykdomos imigrantams palankios politikos.

 

"Prieš kelias dienas penkiasdešimtmetis vyras dėl neaiškių priežasčių prie mokyklos Dubline, Airijoje, peiliu subadė penkis žmones, tarp jų tris vaikus, ir beveik iš karto po to kai kuriose miesto dalyse kilo riaušės", - sakė J. Carlsonas ir pridūrė, kad "The Washington Post" padėjo paaiškinti, štai "The Washington Post" išplatino pranešimą tviteryje, cituoju: "Internete sklando gandai, kad peiliu subadytas asmuo buvo imigrantas"."

"Iš tikrųjų tas vyras buvo imigrantas, - tęsė Carlsonas. "Jis buvo iš Alžyro ir, kaip paaiškėjo, 23 metus gyveno Airijoje valstybės lėšomis, niekada neturėjo darbo."

Airijos transformacija ir imigracijos vaidmuo

Pokalbis greitai pasisuko apie platesnes imigracijos pasekmes Airijoje, o Carlsonas kritikavo didelę šalies transformaciją dėl imigracijos, užsimindamas apie apgalvotą planą. "Šią šalį visiškai pakeitė imigracija", - teigė jis.

Bannonas antrino Karlsonui, kritikavo Airijos politinę klasę už tai, kad ji "pardavė" žmones, ir lygino Airijos padėtį su likusia Europos dalimi, ypač su Viktoro Orbano politika Vengrijoje ir bendra tendencija Vokietijoje.

"Airija tikriausiai yra viena iš blogiausių, jei ne pati blogiausia, nes politinė klasė visiškai pardavė žmones, - sakė Bannonas ir pridūrė: - Airija - tai parako statinė, ir manau, kad tai, ką matėte anądien, buvo Garda atsakas, valdžios institucijų atsakas - iš karto pradėti persekioti Conorą McGregorą ir kitus žmones, kurie sakė, kad mums reikia tai spręsti."

Be Airijos, Karlsonas ir Bannonas aptarė situaciją Jungtinėse Valstijose ir kitose Vakarų šalyse, o Bannonas išreiškė susirūpinimą dėl didėjančios imigracijos ir jos poveikio vietiniams gyventojams, išvesdamas paraleles su Airijos situacija. "Politinė klasė yra labai susijusi su Briuseliu", - pažymėjo Bannonas, užsimindamas apie valdančiojo elito ir gyventojų atotrūkį.

"Vokiečiai ir Briuselio žmonės, Davoso partija tiesiog nemano, kad darbininkų klasės Europos gyventojai yra labai kontroliuojami, jie mano, kad jie yra pavojingi", - sakė Bannonas.

Taip pat buvo kalbama apie ateities problemas, įskaitant didėjančią valstybės skolą ir galimus socialinius neramumus.

Bannonas ypač griežtai perspėjo dėl imigracijos politikos finansinių pasekmių: "Mes esame už bankroto ribos, šiuo metu techniškai esame bankrutavę."

Steve Bannon tells Tucker Carlson: "The Irish politicians are by far the worst that are bought off by the EU. They're the biggest globalists, they've sold out the sovereignty of the Irish, and you're seeing a natural blowback." pic.twitter.com/wCsXzbhIw5

— The Post Millennial (@TPostMillennial) November 28, 2023

Steve Bannon tells Tucker Carlson: "We're going to have a firestorm in this country that is going to pale in comparison, I think, to what you saw in Ireland last week." pic.twitter.com/JIrOoVPBwW

— The Post Millennial (@TPostMillennial) November 28, 2023

Ep. 41 Dublin in flames. What’s happening in Ireland will happen here, at scale. Steve Bannon explains. pic.twitter.com/KzrRUJq0ZL

— Tucker Carlson (@TuckerCarlson) November 27, 2023