Visos LGBT organizacijos uždraustos Rusijoje

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-12-01 01:14:00, skaitė 1495, komentavo 19

Visos LGBT organizacijos uždraustos Rusijoje

Cho, cho, cho. Tolerancijai gresia pavojus.

Rusijos Federacijos Aukščiausiasis Teismas, ketvirtadienį, lapkričio 30 d., išnagrinėjo Teisingumo ministerijos administracinį ieškinį, pripažino tarptautinį-visuomeninį LGBT judėjimą ekstremistine organizacija ir uždraudė jo veiklą Rusijoje.

Teisingumo ministerijos ieškinys, pateiktas teisme lapkričio 17 d., buvo nagrinėjamas dalyvaujant ieškovo atstovui, iš atsakovo (LGBT) niekas neatvyko.

Kadangi byla buvo įslaptinta, posėdis vyko už uždarų durų. Žurnalistams buvo leista tik išgirsti paskelbtą sprendimą.

Anksčiau ministerijos spaudos tarnybos pranešime teigiama, kad Rusijoje veikiančio LGBT judėjimo veikloje, vadovaujantis federaliniu įstatymu „Dėl kovos su ekstremistine veikla“, „įvairūs ekstremistinės orientacijos požymiai ir apraiškos, įskaitant socialinių ir religinės nesantaikos“, buvo nustatyti.

Tą pačią dieną, kai Teisingumo ministerija padavė ieškinį Aukščiausiajam Teismui, Rusijos prezidentas Vladimiras Vladimirovičius Putinas, Sankt Peterburgo tarptautinio kultūros forumo plenarinėje sesijoje pareiškė, kad LGBT žmonės taip pat yra visuomenės dalis.

Jis taip pat pažymėjo, kad įvairiuose Vakarų šalių kultūros konkursuose, norint laimėti, reikia arba papasakoti, arba parodyti ką nors iš seksualinių mažumų, „translyčių ir... kai kurių kitų – daug skirtingų vardų“.

Prezidentas pridūrė, kad

„Lygybė turi būti visur, visame kame, taip pat ir konkursuose kultūros srityje“.

Įstatymą, draudžiantį LGBT propagandą, pedofiliją ir lyties keitimą Rusijoje, praėjusių metų gruodį pasirašė Vladimiras Putinas. Buvo įvesta atsakomybė už bet kokio amžiaus asmenų „netradicinių seksualinių santykių, pedofilijos ir lyties keitimo propagandą“.

Nauja draudžiamoji priemonė padidino bausmes už tokią propagandą jaunesniems nei 18 metų amžiaus asmenims.

Anksčiau buvo draudžiama tik LGBT propaganda tarp nepilnamečių. Už LGBT propagandos draudimo pažeidimą gresia bauda iki 400 tūkstančių rublių, taip pat iki 5 milijonų rublių. juridiniams asmenims. Už informacijos, galinčios paskatinti nepilnamečius pakeisti lytį, skleidimą jiems gresia bauda iki 200 tūkst., juridiniams – iki 4 mln.

Kodėl?

Ekspertų grupės teigimu, LGBT judėjimas vykdo veiklą, kuria siekiama griauti esmines Rusijos dvasines ir moralines vertybes, skatinant žmogaus išskirtinumą, pranašumą ar nepilnavertiškumą pagal jo seksualinę orientaciją.

Kas yra LGBT Rusijos Federacijoje?

Rusijoje judėjimui atstovauja asociacijos „Rusijos LGBT tinklas“, „Sporto LGBT bendruomenė“, „Maskvos LGBT bendruomenės centras“, „LGBT išteklių centras Jekaterinburge“ ir dar devynios organizacijos. Visos veikia su JAV, Didžiosios Britanijos, Švedijos parama ir iš Soroso “Atviros visuomenės” subsidijų.

Už savo veiklą jie gauna daugiau nei 500 milijonų rublių.

Visos šios bendruomenės bus uždraustos ir blokuojamos.

Kas draudžiama?

Viskas, kas reklamuoja LGBT asmenis, yra draudžiama.

Tai: vaivorykštė be mėlynos spalvos, visokie teminiai lipdukai, ženkliukai ant drabužių ir pan., kurie gali atpažinti dėvėtoją kaip LGBT atstovą.

Plius paradai, eitynės, mitingai, teminiai vakarėliai.

Kas bus galima?

Nedraudžiama užmegzti LGBT santykius, susitikinėti su žmonėmis neprisijungus ir internete, pasimatyti ir pan.

RUSIJA-PIRMYN!

P.S.

Kaip matome, Rusija ir toliau vąlosi, o litukrija ir toliau degraduoja. Su kuo jus, mielieji pribaltikos kelio stovėtojai ir sveikinu.