Afganų šeima Austrijai per mėnesį kainuoja 8.252,60 eurų ir reikalauja, kad austrai jiems „padarytų mėgintuvėlyje“ dešimtą vaiką

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://LDiena.lt... 2016-04-30 09:58:22, skaitė 3995, komentavo 0

Afganų šeima Austrijai per mėnesį kainuoja 8.252,60 eurų ir reikalauja, kad austrai jiems „padarytų mėgintuvėlyje“ dešimtą vaiką

Didžiausiame Austrijos dienraštyje „Krone“ trys dienos paeiliui aprašinėjama „atbėgėlių“ šeimos iš Afganistano istorija, kuri sukrėtė austrus (1 , 2, 3). Jie pagaliau, pamatė ir suvokė, koks idiotizmas vyksta su taip vadinamais „pabėgėlias“, kurie yra niekas kitas, o tikrų tikriausi socialiniai parazitai, besiveisiantys ant austrų sprando. Austrai pagaliau ima suvokti, kad „aukšta socialinė parama“ yra blogas signalas migrantams.

Afganų šeimyna kas mėnesį gauna 8252.6 eurus įvairių pašalpų, turi 9 vaikus, du iš kurių neįgalūs, o dabar dar reikalauja, kad Austrijos medikai padėtų jiems įsitaisyti dar ir dešimtą vaiką ir taip padidintų jų pajamas.

Už kiekvieną neįgalų vaiką ši šeima gauna iš Vienos savivaldybės kas mėnesį dar po 1285 eurų, todėl neįgalių vaikų veisimas šiam afganistanietiškam vaikų gamybos fabrikui, būtų dar didesnis gėris ir geresnio gyvenimo perspektyva.

Triukšmas prasidėjo nuo afganų noro turėti 10 vaiką

Į Vienos Centrinę ligoninę kreipėsi pora iš Afganistano, vyras nuo 2011 gyvenantis Austrijoje, žmona nuo 2013 metų. Austrijoje jie turi devynis vaikus – ir dabar nori dešimtojo. Vyriausias sūnus 20 metų, jauniausia duktė gimė 2011 metais, pora turi du neįgalius vaikus.

Motina yra gimusi 1972 metais ir ligoninė informavo: „Porai buvo pranešta, kad dėl amžiaus nėštumo tikimybė yra sumažinta“. Dėl to tėvų požiūris į kitą nėštumą nepasikeitė. Už visus šiuos brangiai kainuojančius tyrimus ir procedūras apmokės Austrijos valstybė per Ligonių kasą.

Iš ko susideda šios afganų - socialinių parazitų šeimos mėnesio pajamos:

  • Už du suaugusius ir septynis nepilnamečius - 2840.04 €;
  • Už du suaugusius vaikus - 837,76 €.
  • 2004,80 € šeimos išmoka
  • Išmokos už neįgalius vaikus 2 x 1.285 €
  • Viso: 8.252,60 eurų per mėnesį.
  • Per metus: 99.031,20 eurų!

Krone skaitytojai savo atsiliepimuose parašė: „Aš turiu du vaikus ir laukiu iš Vienos tarybos socialinio būsto nuo 2011 metų. Bet aš dirbu visą laiką.“ „Mano sūnus su savo partnere ir dvynukais veltui laukia socialinio būsto penkis metus“. Daugelis austru galvoja, kad „per prieglobsčio politiką daug pinigų yra išmetama pro langą“.

Skaičius imigrantų, kuriems Austrija turi garantuoti minimalių pajamų dydį nuolatos auga: prieglobsčio gavėjų 2015 metais (lyginant su 2014) padaugėjo 13,6 procentais (8.613 žmonės) ir papildomos apsaugos gavėjų - 17,4 procento (1.067 žmonės).

Visi sutinka, kad yra "per didelės pinigų paskatos".

Vienos meras Gernot Bluemel pasakė:

„Niekur nėra skiriama tiek daug išmokų vaikų gerovės užtikrinimui kaip Vienoje. Taip buvo sukurtas magnetas, kad migrantai juda būtent į Viena, nes tikisi gauti čia daugiau nei kitose šalyse".

„Tai per didelės paskatos pabėgėliams ir skaičiai tai rodo. Jos turi būti žymiai sumažintos.Visa tai mes nebegalime sau leisti!" - pasakė Vienos mero pavaduotojas Johanas Gudenus.

Thilo Sarracino prognozė Austrijai:

Thilo Sarracino prognozuoja, kad iš 100.000 prieglobsčio prašytojų, atvykusių 2015 metais į Austriją, 2030 pavirs į 4,6 milijonus veltėdžių, daugumas iš kurių taip ir liks austrų visuomenės socialiniais parazitais, gyvenančiais iš pašalpų ( 4 ). Kad šios prognozės yra teisingos, patvirtina ir aukščiau aprašomas daugiavaikės afganų šeimos pavyzdys.