Nusikaltimas žmonijai

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2023-12-04 03:15:00, skaitė 833, komentavo 1

Nusikaltimas žmonijai

Lietuvos "faktų tikrintojus" šį kartą nuvilsiu. Visas pretenzijas, kylančias jų kvailose ir prostitutiškose smegenyse, jie galės reikšti JAV portalui "Zerohedge", kuris, neabejoju, po atidaus patikrinimo paskleidė informaciją iš James Howard Kunstler portalo. "Zerohedge" iliustraciją aš papildžiau koronos aferai labai nusipelniusių vietinių melagių (ir durnių, galimai) nuotraukomis. Gerai, kad istorija apie nuo melo ilgėjančią nosį tėra graži ir pamokanti pasaka apie Pinokį, priešingu atveju šitų herojų nosys netilptų į piešinį.

AVvXsEiP4Wxp6BlW3zOsyTwsyIwlBUfWkpEnm9rnOGmCN5Ao2WOZg5YD1f9zjRnFTDl5ALW7W3JkpGrzhgq8-Ok3WqHQKpY2ZnyDgmgbuH1udMEWk9XeL_NIA_TgfMcyeDnxmo667LaxuacxHwthwfwpYeFWy2hz5ikKGPOUQEjo2NWegmkw_Pje-ioM_8ChVnY

JAMES HOWARD KUNSTLER 

"THE MAGIC MOMENT"

Istorija yra apgaulinga. Ji vystosi nepaprastai kūrybingai, dažnai apakindama žmoniją nenumatytomis pasekmėmis ir nelinijiniais ankstesnių įvykių rezultatais. Taigi, dabar vyksta antrasis pilietinis karas. Tikrai? "Tarp ko?" - galite paklausti. Tarp tiesos ir netiesos. Tarp sociopatinės biurokratinės šmėklos, pasinėrusios į melą, ir piliečių, privalančių gyventi ir mirti pagal šmėklos melą.

To pavyzdys: JAV visuomenės sveikatos agentūrų - CDC, FDA, NIH, NIAID ir daugybės jų padalinių - evoliucija į milžinišką mirties variklį, varomą nuolatinio ir atkaklaus melo. Šioms agentūroms vadovaujantys žmonės melavo jums apie naujo korona viruso SARS Covid-19 sukūrimą ir kilmę. Paskui jie melavo apie "Pfizer" ir "Moderna" vakcinas, sukurtas kaip nepriklausomą priemonę nuo Covid-19. Jos taip pat melavo ir nutylėjo apie tikrus veiksmingus ligos, kurią išrado ir paleido į pasaulį, gydymo būdus ir privertė visas medicinos įstaigas sulaužyti Hipokrato priesaiką (pirmiausia nepakenkti), kad būtų skiriamos vakcinos, kurios žudo. Jie melavo apie šiuos dalykus sąmoningai. Ir per visą šį trejus metus trukusį laikotarpį JAV visuomenės sveikatos apsaugos tarnyba slėpė duomenis apie Kovid ir vakcinas, agresyviai apie tai meluodama ir bausdama Amerikos piliečius, kurie rado būdų atskleisti tiesą.

Nuo vakcinų mirė apie 670 000 amerikiečių ir 17 milijonų žmonių visame pasaulyje. Vienas iš jų - nepriklausomas tyrėjas Steve'as Kirschas, Silicio slėnio milijardierius, išradęs optinę pelę. 2021 m. pastebėjęs keistą ankstyvų mirčių ir traumų dėsningumą savo pažįstamų rate, S. Kirschas paskyrė save ir savo turtą tiesai apie vakcinas Covid-19 atskleisti. P. Kirschas save apibūdina kaip " nenuoramą", o tai reiškia, kad jam gerai sekasi matematika ir griežtos statistinės analizės būdu surinkti informacijos visumą, kuri pateikia nuoseklų tikrovės vaizdą, t. y. tiesą.

Praėjusią naktį, lapkričio 30 d., ketvirtadienį, Kembridže, Masačusetso valstijoje, savo gimtojoje mokykloje, MIT, ponas Kirschas skaitė pranešimą apie tai, ką geriausi turimi statistiniai duomenys byloja apie Covid-19 vakcinas (pavyzdžiui, kad iki šiol nuo jų žuvo daugiau amerikiečių nei per Antrąjį pasaulinį karą). Paskaita buvo tiesiogiai transliuojama platformoje Rumble (YouTube ją ištrynė). Už pono Kirscho renginio slypi įdomi istorija. Prieš daugelį metų iki fiasko su Covid-19, p. Kirschas skyrė MIT 2,5 mln. dolerių naujai paskaitų salei statyti. Tada, per "Covid-19", J. Kirschas paprašė MIT leisti jam surengti paskaitą apie savo atradimus, MIT administracija atsisakė leisti P. Kirschui pasisakyti paskaitų salėje, už kurią jis sumokėjo. P. Kirschas tai paviešino, taip sugėdindamas universitetą. Galiausiai susikūrė nauja studentų asociacija "MIT studentai už atvirą tyrimą" ir gavo MIT akreditaciją. Tai suteikė jiems teisę pagal MIT politiką pakviesti Steve'ą skaityti pranešimą jo auditorijoje.

Prieš lapkričio 30 d. pokalbį J. Kirschas siekė pasidalyti savo duomenimis su žymiu MIT profesoriumi Robertu Langeriu, pelniusiu daugybę apdovanojimų už biotechnologijos mokslų pasiekimus. Dr. Langeris vykdo mokslinių tyrimų programą, kuri MIT tinklalapyje apibūdinama taip:

Langeris dirba biotechnologijų ir medžiagų mokslo srityje. Daugiausia dėmesio skiriama polimerų, skirtų nepertraukiamai, kontroliuojamu greičiu ir ilgesnį laiką tiekti vaistus, ypač genetiškai modifikuotus baltymus, tyrimams ir kūrimui".

Atrodo, kad daktaras Langeris yra gerai susipažinęs su "Covid-19" mRNA vakcinų mechanizmais, ypač su lipidinių nanodalelių, kurios palengvina mRNA pranešimų pristatymą į tikslines ląsteles, kūrimu. Dr. Langeris atsisakė susipažinti su duomenimis ar susitikti su ponu Kiršu. Savo pasisakymo pradžioje J. Kirschas pateikė keletą spėjimų, kodėl Dr. Langeris galėjo atsisakyti susipažinti su duomenimis ar susitikti su juo. Paaiškėjo, kad taip yra todėl, kad daktaras Langeris yra "Moderna" direktorių valdybos narys. Jei daktaras Langeris susipažintų su "rekordinio lygio" duomenimis, kurie būtų pateikti struktūrizuotu formatu ir rodytų, kad "Moderna Covid-19" vakcina nužudo daug žmonių, daktaras Langeris teisiškai privalėtų reikalauti, kad bendrovė pašalintų šią vakciną iš rinkos. Dabar matote, kaip Didžiosios farmacijos klastingumas kertasi su akademinės bendruomenės klastingumu, ir tai vyksta aukščiausiu lygiu. Daktaras Langeris buvo iškviestas ir viešai sugėdintas pono Kiršo. Ar daktaras Langeris paduos Kiršą į teismą dėl šmeižto? Abejoju. Dr. Langeris yra "Moderna" valdybos narys, ir jo įsipareigojimai visuomenei yra aiškūs, kalbant apie pagrindinį "Moderna" produktą. Bus įdomu pamatyti, kaip MIT ir daktaras Langeris išspręs šią keblią situaciją. 

Šiandienos rytinėse naujienose (penktadienis, gruodžio 1 d.) nėra nieko apie Steve'o Kirscho svarbią paskaitą Masačusetso technologijų institute (MIT), kurioje iš esmės buvo pateikti nusikaltimo žmonijai įrodymai. Vienas iš surinktų duomenų bruožų yra tas, kad vakcinos gali ilgai žudyti žmones - vidutiniškai per šešis mėnesius. CDC direktorė Mandy Cohen, kaip ir jos pirmtakė Rochelle Walensky, kuri atsistatydino tik šį birželį, vis dar stumia Covid-19 vakcinas, todėl galima tikėtis, kad ir toliau bus perteklinių ir ankstyvų mirčių atvejų. Ar jos abi kažkaip nepastebėjo didžiulio kiekio besikaupiančių duomenų ir naujienų pranešimų apie mRNA vakcinų keliamą pavojų? Ar jie galėjo būti tokie kvaili? O gal jie sąmoningai melavo visuomenei, stumdami akivaizdžiai nesaugias vakcinas? Kada nors jiems gali tekti atsakyti į šiuos klausimus.

Vakar nepriklausomi žurnalistai Mattas Taibbi ir Michaelas Shellenbergeris taip pat liudijo Atstovų Rūmų Federalinės vyriausybės ginklavimosi pakomitečiui. Abu žurnalistai anksčiau paskelbė "Twitterio failus" - tyrimą apie vyriausybės įsiskverbimą į socialinę žiniasklaidą siekiant cenzūruoti ir manipuliuoti naujienomis, kurios galėtų turėti įtakos pastarųjų rinkimų rezultatams. Šiame naujame skyriuje abu kartu su tinklaraštininku Alexu Gutentagu (Aleksu Gutentagu), remdamiesi informatorių parodymais, paskelbė ataskaitą apie plataus masto cenzūros sistemą, pavadintą Kibernetinių grėsmių žvalgybos lyga (angl. Cyber Threat Intelligence League), kurią 2018 m. parengė Krašto saugumo departamentas ir kurios koordinuota veikla metastazavo per vadinamąją "žvalgybos bendruomenę", Baltuosius rūmus ir Jungtinės Karalystės, Kanados, Australijos bei Naujosios Zelandijos agentūras. Tą pačią tironišką programą perėmė daugelis ES vyriausybių.

Viso to rezultatas - Vakarų civilizacija persisotinusi melu. Atrodo, kad Covid-19 jau buvo gerai išvystyta, kai ją priėmė Demokratų partijos šmėkla ir jos gynėjai, kad 2020 m., nepavykus "RussiaGate" ir suklastotam apkaltos procesui, ja pasinaudotų kaip priemone galutinai atsikratyti prezidento D. Trumpo. Prastai išbandytų mRNA vakcinų, kurias iš tikrųjų sukūrė JAV gynybos departamentas ir pagal licenciją perleido bendrovėms "Pfizer" ir "Moderna", įvedimas atrodo, kad buvo skirtas "Covid-19" sušvelninti po to, kai ji įvykdė savo užduotį - sudarė sąlygas rinkimų biuletenių klastojimui, kad į Baltuosius rūmus patektų pataikūnas prezidentas "Joe Bidenas". Tačiau vakcinos pasirodė esančios milžiniškas ir mirtinai pavojingas brokas. Ir kai jos buvo parduotos visuomenei, o vakcinų kompanijos uždirbo milijardus, o žmonės pradėjo mirti ir sirgti bjauriomis ligomis, visiems, dalyvavusiems didžiuliame skiepų tinkle, teko toliau meluoti, kad nuslėptų savo nusikaltimus.

Iš čia išplaukia, kad šiame naujame pilietiniame kare tarp tiesos ir netiesos netiesa pralaimės, nes netiesa yra iš esmės nepagrįsta ir negali išsilaikyti pati. JAV biurokratinė dėmė, kaip ir išgalvotas produktas "Soylent Green", yra žmonės. Akivaizdu, kad jų yra tūkstančiai, praktiškai visa armija, kalta dėl nusikaltimų. Dabar visur pasirodo demaskuotojų. Artėja stebuklinga akimirka, kai visa šmėklų armija apsiverks ir išdavinės vieni kitus bandydami išgelbėti savo užpakalius. Palaukite.