Nedastumtieji tiesiog užkniso !

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2023-12-09 21:46:00, skaitė 985, komentavo 3

Nedastumtieji tiesiog užkniso !

Prieš penkerius metus penkiolikmetė švedų moksleivė nugriaudėjo per visą pasaulį, surengdama moksleivių streiką dėl aplinkos išsaugojimo. Su tokia misija ji aplankė daugybę šalių, kur ją priėmė šių šalių vadovai ir kitos įtakingos asmenybės.

Vokietijoje jai buvo skirta audiencija pas tuometinę kanclerienę Angelą Merkel, kur abi entuziastingai aptarė svarbų pasaulinės reikšmės klausimą: kaip neleisti temperatūrai Žemės planetoje pakilti daugiau nei dviem laipsniais. Sena boba mala šūdą su psichikos sutrikimų turinčia mergiščia!

Jeigu kas nors tada neįsikirto koks yra šitokio marazmo gylis, galima dar kartą priminti. Praleidinėti pamokas mokykloje - liaudiškai šaravoti - yra negerai, tačiau mokiniai yra priversti tai daryti savo negautų žinių sąskaita tam, kad sutaupyti energijos, sunaudojamos mokyklų apšildymui ir apšvietimui!

Gretai leido pakalbėti net JTO, kur iš tribūnos isterijos iškreiptu snukiu ir su ašaromis akys, ji priekaištavo visam pasauliui: „Jūs pavogėte mano svajones ir vaikystę!" Tokius jos išsikalinėjimus ir dar daug ko kito iš Gretos Tunberg nuotykių pasaulis stebėjo gana ilgai, kol visa tai nenustojo jo stebinti, na ir tiesiog neužpiso!

Ir štai, dabar jau dvidešimtmetė Greta Tunberg vėl yra tarptautinių naujienų „tope“. Dabar jos veikla ne tik šiaip sau išsiplėtė, tačiau apėmė ir naujas sferas - šiuolaikinius karus. Ir tai liečia ne tik pagrindinius šiuo metu – konfliktus Okrainoje ir Izraelyje.

Greta “moko”, kaip "teisingai" turėtų kariauti konflikto pusės. Mergina, kuri būdama penkiolikos metų, ir kaip dabar paaiškėjo, dar anksčiau, nustojo mokytis ir lankyti mokyklą, jau yra parašiusi visą šūsnį knygų apie aplinkos išsaugojimą. 

Mažaraštė “nedaučką-bukalaurė” prirašė knygų!

Viena iš paskutinių – „Veganiški karai“ su nurodymais kariškiams, su kokia ginkluote jie turėtų kariauti, kad nepakenkti miškuose ir laukuose augantiems augalams ir ten gyvenantiems gyvūnams. Interviu angliškam BiBiS-y kanalui šita klimatinė aktyvistė pavarė propagandos, ne, ne dėl atsisakymo nuo karų. Ji reikalauja „veganiško“ požiūrio į ginkluotę ir visą karinę techniką.

Jos knyga turėtų apversti visą šiuolaikinę karinę pramonę aukštyn kojomis. Mergina mažamokslė-bukalaurė, žino ir turi supratimą apie naujausius karinių mokslų pasiekimus. Ji kliedi apie batareikomis varomus naikintuvus ir biologiškai išsiskaidančias raketas. Žinoma, su ta sąlyga, kad kariškiai yra ekologiniai raštingi žmonės! Ir kitokių aplamai negalima prileisti prie karinės tarnybos! 

Be veganiškos ginkluotės, veganiškas karas, pagal Gretą, numano, ne - tiesiog reikalauja! - užtverti kelius į sodus, į daržus ir į fermas, kad sunkiasvoriai tankai neišmindytų augalijos. Labai svarbu, anot Gretos, naudoti tik veganiškus granatas. Ir nemanykite, Gretos adeptai ir prijaučiantys, kad Greta turi omeny mėtymasi supuvusiais kiaušiniais ar pomidorais. Ji kalba apie ginklus. Veganiška ginkluotė - tai tokia ginkluotė, kuri neturėtų žudyti gyvūnų.

Tiems, kuriems nenuskilo paskaityti šitą veganišką knygą apie veganiškus karus, o taip tiems goželiams, kuriems dar nedašuto apie būtinybę pereiti prie totalaus vaganiško šyzo, Greta juos apšviečia per fake news, kaip pavyzdžiui, interviu apie veganiškus karus BiBiS-y kanalui.

Nuo šito vaizdo įrašo su Gretos interviu apšakalėjo daugybė žiūrovų. Ar tai realus įvykis su realia Greta Tunberg, ar tai tik neuro-tinklo sugeneruota kaliausė-fantomas? Kaip pusiau raštinga merga, turinti psichiatrinę diagnozę, galėjo tiek intelektualiai išsivystyti? Tai ne tas pats kas kurstyti vaikus nelankyti mokyklos.

Greta reikalauja, kad Švedija laikytųsi Paryžiaus sutarties dėl klimato. Tačiau Švedija su savo klimatu ir poliarine naktimi turi gerai pagalvoti, kad nesukelti savo gyventojų protesto.

Prieš kelis mėnesius pasirodė pranešimas, kad Greta yra kažkurio  iš Rotšildų proproproanūkė. Tai gal ir galėtų paaiškintų ligotos mažaraštės merginos parinkimą visuomeninio judėjimo lyderės vaidmeniui, kuris iš tikrųjų yra politinis judėjimas, kaip ir visa žalioji šizofrenija, leidžianti po savo vėliavomis suvienyti daugybę žmonių iš skirtingų šalių. 

Net jei pranešimas apie giminystę su pačiu turtingiausiu ir galingiausiu klanu buvo feikas, tai jis paaiškina ne tik labai brangiai organizuoti kainuojantį pasaulinį moksleivių streiką, bet ir tiesiog polit-technologų priminimą apie merginą, kuri dabar jau perėjo į žymiai aukštesnį - politinės veiklos lygį.

Prieš kelias dienas žiniasklaidoje pasirodė pranešimų apie skandalą Amsterdame, kurio herojė tapo Greta Tunberg. Ji su bendražygiais apsireiškė mitinge dėl klimato išsaugojimo, tačiau Greta temą nukreipė į Palestinos ir Izraelio karinį konfliktą ir ėmė šūkauti propalestinietiškus lozungus.

Iš pradžių vienas iš dalyvių pabandė atimti iš jos mikrofoną, sakydamas: „Aš atėjau į akciją dėl klimato išsaugojimo, o ne į politinį mitingą“. Tačiau jį susuko Gretos šalininkai, o policija žaliąjį aktyvistą išsivedė.

Greta ir kiti demonstrantai, visi dėvintys palestinietiškas skareles, skandavo: „Okupuotoje šalyje nėra klimatinio teisingumo!“, turėdami omenyje Izhraelį.

Tai yra, „blogosios“ šalys neturėtų gyventi teisingoje ekologijoje? Tačiau kaip gi jas klasifikuoti ir aplamai išmesti iš Gretos šizoidinio pasaulinio veganiško projekto?

Palestinos kaip teisingos konflikto pusės pasirinkimas prieštarauja ne tik tariamiems giminystės ryšiams su Rotšildais, bet aplamai visai pasaulinei žaliajai šizofrenijai, kuri, kaip žinoma, yra skleidžiama iš USA. Čia galima padaryti pataisą dėl pagrindinės pasaulio pamokų praleidinėtojos nenormalumo.

Na o toliau jau sekė vakaroidinės fake news reakcija. Greta yra numetama nuo pjedestalo ir atvirai kritikuojama vakaroidinėje žiniasklaidoje. Atsirado net fragmentai iš jos biografijos. Pasirodo, būdama vienuolikos metų ji nustojo lankyti mokyklą, atsisakė nuo maisto ir įpuolė į gilią depresiją. Ji negalėjo nei valgyti, nei miegoti, nes matė, kokia katastrofa laukia žmonijos dėl neteisingos ekologinės situacijos pasaulyje.

Tačiau, apsėsta idėjos apie savo kaip misionieriaus ( ar mesijo?) misiją, mergaitė vėl pradėjo valgyti ir apskritai iš naujo atgimė! Greta įnešė savo „sielos klyksmą“ į pasaulinę vakaroidinę klimatinę šizofreniją, už visko kas gyva pasaulyje išsaugojimą, dėl kurios žmonės turėtų nustoti skraidyti lėktuvais ir šildytis patalpas.

Galima tik apgailestauti, tačiau Gretchen gyvena savo fantazijų pasaulyje, kuriame egzistuoja tik vabaliukai ir žolytė, kurios žudo lėktuvai, traukiniai ir automobiliai. Greta dar nežino apie kitas energijos vartojimo sferas, pavyzdžiui, gamybą, be kurios nėra ekonomikos, ir be kurios tikrai galėtų ateiti pasaulio pabaiga.

Tačiau ligota mažaraštė mergina taip įsijautė, kad jau nebegali sustoti: „Aš dar per maža, kad daryčiau įtaką politikai! Tačiau kas, jei ne aš? Suaugusieji nenori tuo užsiimti!"

Greta – tai naujasis Mesijas besmegenei pasaulio banduomenei!

Pasaulinei banduomenei juk reikia vedlio, o kada žaliasis šyzas apims didesnę dalį pasaulio, galima pamėginti prie jo priklijuoti ir šešiaspalvį - pederastinį šyzą, arba bet kokį kitą reikalingą pagal aplinkybes.

od_2AxDIUYNwSB9BR4G10Qs3wX-0b3k5OYVrpruIUz0RM8dxgVEnEtpQz4hv9-L5V4YaCDbVnDpRDura-fD9xf7DVxjRVWLBIdKxwVmrIsQ4Tu2u0FwbvWIhFmoUV-eKgldeNJAApN4X49cvhYI7HoA