Skandalingoje LRT laidoje galimas labdaros vagis žada mus ir mūsų valdžią "papurtyti" 2024 m.

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2023-12-10 19:34:00, skaitė 1010, komentavo 2

Skandalingoje LRT laidoje galimas labdaros vagis žada mus ir mūsų valdžią

 

Man yra mįslė, kaip atsitiko, kad už "rankos pagautas" galimas labdaros vagis, kurio finansines aferas su labdaros vogimu tiria-neištiria Lietuvos Generalinė Prokuratūra, kaip paukštis Feniksas vėl pakyla iš pelenų (iš mėšlo krūvos), griebia už gerklės kvailą lietuvį ir vėl reikalauja jo kontorai "ragai ir kanopos" aukoti pinigus.

Kaip nutinka, kad galimą labdaros vagį reklamuoja ir populiarina LRT? Štai tokį apsiš. švedišką feniksą parodė LRT skandalingoje laidoje "Svarbi valanda"gruodžio 8 d. 

https://www.lrt.lt/mediateka/irasas/2000309192/ohmanas-ukrainieciai-zino-kad-lietuva-ju-nepaliks-o-vakarais-nusivyle

Gal iš sukčiaus pradangintų (išleistų prabangiems viešbučiams, viso kūno atpalaiduojantiems masažams (prostitučių paslaugoms) ir t.t. kelių dešimčių milijonų ir LRT vadovybė kažką gavo? Kaip sakė patriarchas - "Kas galėtų paneigti...".

Štai ką minėtas didysis kombinatorius sako šioje laidoje:

“Reikia žmones, reikia visuomenę, reikia valdžią papurtyti. Mes kitais metais papurtysime. Mes žinome, kaip tai daryti. Žiūrint iš tos juodosios pusės. (Trenkia kumščiu į delną). Reikia duot suprast. Reikia susigriebti. Reikia susiimti...“

Skurdi Lietuva yra antroji Ukrainos rėmėja po Norvegijos, spaičiuojant paramą nuo valstybės BVP. Švedijos, dėl menko jos indėlio net nematyti LRT pateiktame rėmėjų sąraše. Būtų racionalu galvoti, kad švedas turėtų sutelkti savo pastangas kuo daugiau lėšų gauti iš jo gimtosios šalies, ją "papurčius".

AVvXsEhVokyepGrEBnFdf3m1m2SBLHsnGKwEdN2CHqnijv6mraOA4VKkMuwWw0J407sSgLq5454UlQ49AuVa05gerO8B_lsbUzdmuix2XB4r3dc_yrs8rRDcVkPv320tIFxPWLXqpLkHfyAZrmCOLiIJRQV5ZixC_Cybe4YUaeNFYZdCZH1eHhXhIgyNfIwdgKiQ

 

Esu skaitęs atsiliepimus, kad už tokį labdaros vogimą šis pilietis senai sėdėtų Švedijos kalėjime. Tai ir yra, matyt, priežastis, kodėl jis parazituoja Lietuvą.

Žemiau pateikiu sąrašą publikacijų, kuriose kalbama apie galimai nusikalstamą J.Ohmano veiklą:

Policija domėsis J.Ohmano organizacija

https://www.respublika.lt/lt/naujienos/lietuva/kitos_lietuvos_zinios/policija-domesis-johmano-organizacija/

Generolas: J. Ohmanas yra nulis ir jo vieta yra ne Lietuvoje

https://77.lt/generolas-j-ohmanas-yra-nulis-ir-jo-vieta-yra-ne-lietuvoje

Kas pelnosi iš karo Ukrainoje?

https://www.youtube.com/watch?v=MSLzA3R9cX8

(22:10) Pateikiamos Ohmano apmokėtos sąskaitos. Viena iš jų žemiau:

AVvXsEhzyXi3uc5OfIS-aiNhsJ0TGCGKTFBbi2YYVzzlUFxvgD0KDCQ_LygzWKpHlseP0M_nUqdku2kZWMbtXBVw5SyWWB-QHzBmYnVCaWPKgfPoeWVxSu89rjZhsFDgUjrwU-YhnK0PsAm5wvW-vjxsLFbLyzVFD6M3DQSq78AHCMYhXaT3GmOiGHk9bT7vw5io

 

"Tokių sąskaitų yra begalės. Žmonės galvoja, kad renka dronams, o čia viso kūno atpalaiduojantis masažas, tortukas su vyšnia." 

"Mano nuomone, Ohmanas yra provokatorius ir diversantas"