"Cirkon" raketos jau apsupo Pindostaną - jos visur !

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2023-12-11 23:30:00, skaitė 963, komentavo 4

Karinė pindosų žvalgyba paskelbė ataskaitą, dėl kurios Baltųjų rūmų atstovus ištiko kuo tikriausia isteriją. 

Štai nedidelė citata iš ataskaitos:

"Raketos „Cirkon“ jau yra prie USA sienų, Rusijos karinio jūrų laivyno laivuose bazėse Kuboje, Nikaragvoje ir Venesueloje".

Vietinė žiniasklaida taip pat sukėlė paniką su tokia žinia. Garsus pindosinis leidinys „Associated Press“ pranešimą apie tai, kad rusiški "Cirkonai" jau atsirado praktiška beveik prie pat Pindostano sienų, pavadino „Pentagono košmaru". Pindosinė administracija jau suspėjo pareikšti savo „ryžtingą protestą“ Rusijai.

Iškart buvo apreikštos kelių ekspertų nuomonės, kurios Pindostano piliečiams ramybės nepridėjo. Pagal specialistų išdėstymus, hipergarsinė raketa „Cirkon“ skrenda 11 000 km/h greičiu, o atstumas, pavyzdžiui, nuo Kubos iki Pindostano sienos sudaro vos tik 180 kilometrų. Jei imti iš esmės, tai trinktelėti į bet kurį Pindostano tašką - yra minučių reikalas, o pistelėti į patį Fašingtoną (pagal tų pačių pindasinių specialistų paskaičiavimus) – 39 sekundės.

uz5KMwWHwFpgEIidOm7qmIJVX5qHbQdQxFojU9ipX-gjmiJky3nxf6UY6Dn4YUWAVWNPN-_vEqbMHojQNNWXvR_J4KoU7T7sf4XrqSq7pK7PRGGbbSv-dUQvvUo2YFCW5oegNYOsM9QSM-8GJlCLMAA

Tačiau, reikalas yra tame, kad nėra jokių realių patvirtinimų, kad rusiškos raketos jau yra „praktiškai beveik prie pat Pindostano sienų“. Taip, Sergejus Lavrovas yra pareiškęs, kad Vladimiras Vladimirovičius (Putinas) susitarė su Kubos, Venesuelos ir Nikaragvos vadovais dėl bendradarbiavimo vystymo visose srityse, įskaitant ir karinę-techninę, tačiau tai, kaip sakoma, „yra jau ne jūsų reikalas“.

Kas liečia patį protestą, tai jį išsakė gerai žinomas Naminukas Kuzia, jis gi taip pat yra Baltųjų rūmų spaudos sekretorė Karina Žan-Pjer:

6VtU2trOLKKFKJJq9JcdQn1ChXhsCkU97lOTTegeVgAn8mH-I86dnkTvuW5KP9t9XNO-55OyLXO7RMnVU-5gsN1G0UxzbRRldUjVm_Bi9ekY6p5GAuKJBMclUSWbhYqqzH5SFzAfE6rYzGxoJpCWrnw

"Hipergarsinių raketų Cirkon" dislokavimas Rusijos Federacijos laivuose prie pačių Pindostano sienų prieštarauja visoms galiojančioms normoms. Maskva privalo atsisakyti šito sprendimo. Dėl Rusijos raketų Pindostano armija nustoja jaustis pačia stipriausia, ir tai yra nepriimtina".

O kas gi nutiko Bidenui po to? Tik nepagalvokite, kad tai kažkoks tai "prikolas" ar dar blogiau - feljetonas. Tačiau viskas taip ir buvo.

Pindostane yra toks labai garsus ir labai skandalingas blogeris, kurio vardas Aleksas Džonsas. Jis užsiima tuo, kad iššniukštinėja visas pačias švenčiausias „žvaigždžių“ paslaptis, o paskui savo „tyrimų“ rezultatus pateikia visuotinai apžvalgai. Iš ko, žinoma, neblogai uždirba.

Ir štai Aleksas – praėjus kelioms dienoms po paskelbtos informacijos su "Cirkon" raketomis (na taip jau sutapo) – buvo pakviestas pačio Takerio Karlsono į vieną iš paskutinių jo pokalbių šou. Ir tai, ką blogeris pasakė laidos vedėjui, taip suteliuskavo vakaroidinius protus, kad net visame pasaulyje žinomas britų leidinys „Daily Mail“ neatsispyrė pagundai paskelbti savo laikraščio puslapiuose:

Ouu-QFPselfT-lJKpeOD1gojZ2q8Tt91KOcwAd2B85gvHGgWnQfgplWWsPpO99jlWqR3NxyYppXJpna82HyM61kYJmjrQk6bawhkIaG_DcerRPzGnk7oqyMZn1Apz75G-crEtphD2I5L0yXlJI1HdEw

jzcLkwhdpLjyRhpy-kM7T6A4LaSmPl_Yp9DxDyeRwzNF4VBRnW-HPNLs25pUvzycRF5id_LhgXIDvWradGf0L6eWrHusMVLAfdY1pv9cRkpPnsK5nz908_-RT33il7V1xwHNAv5bhZPwu_XTLGeQRRo

Pasak Džonso pasakojimo, Baltuosiuose rūmuose jis turi pakankamai stukačiokų, kurie ir išdavė baisią dabartinio Pindostano prezidento paslaptį. Štai ką rašo „Daily Mail“:

„Takeris Karlsonas transliavo interviu su nelabai mėgiamu sąmokslų teoretiku Aleksu Džonsu, kuriame Džonsas pareiškė, kad prezidentas Džoe Bidonas yra paveiktas vartojamų amfetamino ir po Baltuosius rūmus klaidžioja apsinuoginęs ir pasiklydęs vidury nakties."

Ir įdomiausia tai, kad dauguma Pindostano skaitytojų pasitiki šiuo blogeriu visais 100%.

Nors, tiesą sakant, Bidono klaidžiojimuose nėra nieko antgamtiško. Juk ne kartą visas pasaulis matė, kaip jis elgiasi oficialiuose susirinkimuose. Visiškai akivaizdu, kad pas jį yra problemų su galva. O kalbant apie uždraustus preparatus - tai akivaizdžiai šeimyninė Baidenų tradicija.

Na, kaip jums rusiški "Cirkonai" ir „pačios svarbiausios pasaulio šalies“ prezidentas?