O ką ten veikė antikristas?

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2023-12-14 16:43:00, skaitė 985, komentavo 3

O ką ten veikė antikristas?

Portale "Remix News" pateikta išsami apžvalga vakarykščio skandalo Lenkijos Seime, kuomet  Konfederacijos parlamento narys gesintuvu apipurškė Chanukos žvakes, teigdamas, kad taip pasipriešino "šėtoniškam, talmudiniam ir rasistiniam triumfalizmui

Dešiniosios Konfederacijos partijos atstovas Grzegorzas Braunas buvo pašalintas iš parlamento posėdžio po to, kai gesintuvu užgesino Chanukos žvakes, uždegtas per ceremoniją, kurioje dalyvavo Lenkijos žydų lyderiai ir Izraelio ambasadorius.

Po šio incidento jis gynė savo veiksmus ir teigė: "Iš tikrųjų aš atkuriu normalumą ir pusiausvyrą, nutraukdamas šėtoniškus, talmudiškus ir rasistinius triumfalizmo veiksmus."

Polish Nationalist MP Grzegorz Braun explained why he extinguished a menorah in Polish parliament today, gets thrown out:

"In fact I am restoring normalcy and balance, putting an end to acts of Satanic, Talmudic and racist triumphalism". pic.twitter.com/J1LpR9slhH

— The Informant (@theinformantofc) December 13, 2023

Tačiau J. Brauną pasmerkė likusi politinio spektro dalis. Parlamento pirmininkas ne tik pašalino jį iš parlamento posėdžio, bet ir pranešė, kad praneš apie Brauną prokurorams dėl nusikaltimo padarymo, praneša Lenkijos naujienų portalas "Wprost".

Incidentas įvyko per įtemptą parlamento darbo dieną. Antradienio rytą būsimasis ministras pirmininkas Donaldas Tuskas pristatė savo vyriausybę ir jos programą, o vėliau žemieji parlamento rūmai, Seimas, svarstė šį klausimą prieš balsavimą dėl pasitikėjimo, kurį vakare laimėjo D. Tuskas.

Tačiau parlamento posėdžiai turėjo būti sustabdyti po to, kai Braunas priėjo prie uždegtos Menoros ir apipurškė ją nuo sienos nuimtu gesintuvu.

Skandaliczne zachowanie Grzegorza Brauna w Sejmie pic.twitter.com/wWTO8vGP6F

— Sebastian Napieraj (@sebastiantvn24) December 12, 2023

"Seimo patalpose negali būti vietos šio rasistinio, gentinio, laukinio talmudinio kulto veiksmams", - pareiškė jis, į ką kiti parlamento nariai reagavo šūksniais. "Jūs nesuvokiate šio akto, nekaltai vadinamo Chanuka, žinios", - tęsė jis. "Aš atkuriu normalią būseną, nutraukdamas šėtoniško, rasistinio triumfalizmo aktus, nes tokia yra šios šventės žinia."

Tuomet Seimo pirmininkas Szymonas Hołownia paskelbė, kad nušalina Brauną nuo bylos nagrinėjimo. Kalbėdamas su žiniasklaida už posėdžių salės ribų, Hołownia Brauno veiksmus ir žodžius pavadino "skandalingais".

Hołownia yra vienas iš būsimos D. Tusko valdančiosios koalicijos lyderių. Pats D. Tuskas Brauno veiksmus pavadino "gėda" ir "nepriimtinais".

Į skandalą dėmesį atkreipė ir partijos "Įstatymas ir teisingumas" (PiS) lyderis Jaroslawas Kaczyńskis. J. Kaczyńskis išsakė mintį, kad šis incidentas yra platesnės išpuolių prieš bažnyčias ir laidotuvių ceremonijas tendencijos, kuri, jo nuomone, vyksta kas mėnesį ir yra skatinama dabartinės parlamentinės daugumos, dalis. Jis mano, kad šis modelis atsirado dėl atlaidaus požiūrio į tokius veiksmus.

Kadenciją baigiančios valdančiosios partijos (PiS) lyderio pavaduotojas Piotras Glińskis pasmerkė Brauno veiksmus kaip "baisios ribos peržengimą".

Izraelio ambasadorius Lenkijoje Yacovas Livne pasidalijo incidento vaizdo įrašu ir pažymėjo, kad jis įvyko netrukus po žvakučių uždegimo.

"Gėda", - rašė jis. 

SHAME. A Polish Parliament member just did this. Few minutes after we celebrated Chanukah there. https://t.co/Zap03waB6k

— Amb. Yacov Livne (@YacovLivne) December 12, 2023
Hołownia sakė, kad Seimo vadovybė, vadinamoji prezidiumas, susirinks nuspręsti dėl finansinės nuobaudos dešiniajam parlamento nariui.
"Nustačius tikslų pono Brauno veiksmų pobūdį, remiantis įrašais, prokuratūrai bus pateiktas pareiškimas dėl jo veiksmų", - pridūrė jis.
Vėliau, po prezidiumo posėdžio, Hołownia paskelbė, kad skyrė didžiausią galimą bausmę - pusę Brauno parlamentinio atlyginimo trims mėnesiams ir visą parlamentinę išmoką šešiems mėnesiams.
                                                                                ***
О dabar atidžiai pažvelkime į straipsnyje pateikiamą video, detales, kurios aiškiai matomos. 

20231213_144839.jpg

Ir koks gi ten matomas barzdotas dėdulė su juoda skrybėle? Ką jis veikia Lenkijos Seime? Kieno tai portretas? Ar tik tai ne Mošiachas, kurį krikščionys vadina antikristu? 
Apie tai 2 straipsnio dalyje.