Lietuvis tėvas žaisliniu pistoletu apgynė savo namus nuo vaikagrobių teroristų gaujos!

Autorius: Raimondas Šimaitis Šaltinis: https://www.facebook.com/1Raim... 2023-12-23 04:16:00, skaitė 1338, komentavo 12

Lietuvis tėvas žaisliniu pistoletu apgynė savo namus nuo vaikagrobių teroristų gaujos!

Vakaro pozityvas

Vakar, apie 22 valandą nakties, pas žmones atsibeldė vaikų gestapas, kuris kažkur sumedžiojo 15-tį paauglį ir kažkodėl nusprendė jį parvežti namo.

Paauglio tėvas pamatęs gestapą, pro langą iškišo airsoftinį pistoletą. Vaikų gestapo bobos baisingai persigando, viena bėgdama tėškėsi snukiu į trinkeles ir susitrenkė galvą (tarsi ten būtų ką sutrenkti) gydoma ambulatoriškai.

Vyruką 1:30 nakties, jau šiek tiek neblaivų, paėmė Aras. Namuose gerti nedraudžiama, visokias valkatas kurios veržiasi į tavo kiemą, gąsdinti irgi neuždrausta. 

Kokiu pagrindu Aras įsiveržė pas savo namus teisėtai gynusį asmenį, man nesuprantama. Girdėjau kad tos vaikų teisės knisasi po stalčius, galimai vagia paslėptus daiktus, tad vyro noras apsaugoti savo namus nuo vagių, normalus ir teisėtas.

"Kaip pranešime žiniasklaidai teigė valstybės vaiko teisių apsaugos ir įvaikinimo tarnybos Vilniaus miesto skyriaus vedėjas Gedas Batulevičius, traukiantis iš nesaugios aplinkos nukentėjo viena darbuotoja, kuriai, dėl patirtos galvos traumos, prireikė skubios medikų pagalbos. Šiuo metu vaiko teisių gynėja gydosi ambulatoriškai."

P.s. airsofto neturiu, iš kirvio irgi ne visada taikliai pataikau.