Ligotas Kauno hipsteris apšiko mano mylimiausią astrologę Vaivą Budraitytę

Autorius: Vikas Vikutauskas Šaltinis: https://www.facebook.com/Vikut... 2024-01-03 04:32:00, skaitė 1203, komentavo 5

Ligotas Kauno hipsteris apšiko mano mylimiausią astrologę Vaivą Budraitytę

Vatinis horoskopas naujų metų pradžiai...

Suprantu, kad daugelis jau pavargo nuo nuolatinio barstymosi pelenais, kaip "VISKAS JAU ŽLUGO", "VAKARAI PALIKO MUS LIKIMO VALIAI" ir taip toliau, bet čia yra jau mokslinė fantastika:

yra tokia "Astrologė Vaiva" kuri gyvena iš to, kad DELFI ir kitiems naujienportaliams rašinėja "ateities prognozes" "zodiako ženklams". Na ir ją pakalbino dabar Respubliko šūdų portalas. Tai čia yra tokių rimtų perlų.

Kaip "putenas yra išsekęs ir karo nebus, jei Lietuva pati neprovokuos karo",

kaip "valdžios viršūnių vaikai užsieniuose, ir jei bus įsakyta išprovokuoti karą, tai valdžE išprovokuos karą"

kaip "pas mus nėra valdžios, o valdžia vykdo ar tais maskvos, ar Vašingtono įsakymus"

kaip "lietuvių kalba nereikalinga ir jau yra kur su savo vaikais angliškai kalba"

ir taip toliau, ir panašiai. Aišku horoskopai yra tiesiog eilinis tas pats kas taro kortos, būrimas iš kavos tirščių, šiaudo traukimas iš po staltiesės. Bet pas mus juos skaito. Taip skaito, kad šitos bobelės rašliavos apie tai, kaip "ožiaragiai turėtų spalio mėnesį daugiau dėmesio skirti okultizmui, laiminga spalva pritrauksianti sėkmę - raudona" yra kiekvieną mėnesį, kiekvieną savaitę pirmose net kelių naujienportalių pozicijose.

Ir aišku bus kas šitą paskaitys ir pasirodys įtikinančiai "GARSI ASTROLOGĖ PABĖGO IŠ LIETUVOS NES PAMATĖ JOS ATEITĮ!". Kas labai paskutiniu metu tinka į tą visą "NATO MŪSŲ NEGINS, VAKARŲ GINKLAI NIEKAM TIKĘ! MES NETURIM ŠANSŲ!" vaibą kuris čia per visur jau kuris laikas transliuojamas, nes žinutė labai panaši, tik skirta kitai auditorijai.

Tai gal pagaliau tie naujienportaliai turėtų pažiūrėti kokiems žmogeliukams pas mus moka honorarus, nes čia pasirodo baisu kas darosi, čia pasirodo mums nereikėtų provokuoti rusyno ir jau tuoj pas mus lietuvių kalbos neliks. Gal jau užtektų šerti iš vietinių click'ų mūsų vatą, kuri transliuoja labai jau tokias patogias rusynui žinutes. Linkas į pilną "LIETUVOS LAUKIA BAISI ATEITIS" komentaruose.