Ligotas Kauno hipsteris brokija Šiaurės Korėjos gamybos balistines raketas

Autorius: Vikas Vikutauskas Šaltinis: Šiaurės Korėjos gamybos bal... 2024-01-12 14:04:00, skaitė 1085, komentavo 9

Ligotas Kauno hipsteris brokija Šiaurės Korėjos gamybos balistines raketas

Čia neseniai buvo patvirtinta, kad ruskiai Ukrainoje panaudojo Šiaurės Korėjos gamybos balistines raketas. Ir tai nėra gera žinia, kad "žiūrėkite, ruskiams baigėsi raketos!", tai yra tokia tikrai prasta naujiena.

Chujlostanas iš Š.K jau kuris laikas gauna artilerijos sviedinius. Ir nors tie sviediniai yra pagaminti iš šūdų bei pagalių, bet tai visgi yra 152mm artilerijos sviediniai. Netaiklūs, ne visada sprogsta, kartais sprogsta tiesiog vamzdyje ir užmuša aplinkinius.

O dabar balistinės raketos. Kurios irgi pagamintos iš šūdų bei pagalių, tačiau jas reikia kažkuo numušti. Su bet kuo jos nenumuši, reikia naudoti pažangias vakarietiškas priešraketinės gynybos raketas kurios brangiai kainuoja ir kurių trūksta.

Bet čia dar ne visos prastos naujienos. Nes Š.K už visus šiuos dalykus kažką iš ruskių tikrai gavo. Badu stimpanti šalis tikrai nedalins už dyką savo ginkluotės. Ir gavo jie tikriausiai ne tušonkės konservų. Tikriausiai jie gaus lėktuvų ar kažkokių jiems svarbių technologijų, kuriose iki šiol smarkiai atsilieka.

Galbūt netgi paramos pažadą, jei kiltų karas su Pietų Korėja. O karas su Pietų Korėja būtų pabaigos pradžia. Seulas yra vos 60km nuo sienos. Jį laisvai pasiektų komunistų raketos, kurių jie turi tūkstančius, ir netgi toliašaudė artilerija. Būtų belenkas.

Vakarai, o ypač JAV per kelias valandas pamirštų apie paramą Ukrainai. Tuo pačiu metu Kinija galėtų prisiminti, kad visgi norėtų "suvienyti Kiniją" ir padėti tašką Taivanui. "Pasaulio policininkas" vienu metu turėtų tiek reikalų, kad nežinotų nuo ko pradėti.

Ir visai tikėtina, kad didesni draugai galėtų šiek tiek tą rubuilį diktatorių su branduoliniu ginklų kiek pastumti žadėdami jam "visokeriopą paramą", o kaip kartais būna su visokiais dalbajobais diktatoriais, tai jie kartais nori su trenksmu "įeiti į istoriją".

Taip jau tikriausiai buvo su islamistais-palestinistais, kurie tikriausiai tikėjosi aplinkinių arabų visokios paramos ir kad jau čia bus šansas jiems "tuos žydus sukišti į jūrą, reikia tiesiog dabar šiek tiek pašaudyti festivalininkų bei paprievartauti moterų kol išeina".

Taip tikriausiai gali nutikti ir su ta išbadėjusia, bet iki dantų ginkluota šalimi, kuri yra vienas iš tų puikių įrodymų koks komunizmas yra šūdų krūva bei planetos vėžys. Tikėkimės, kad nenutiks.