Dabartinis litukrijos režimas yra baisesnis nei Musolinio

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-02-05 22:41:00, skaitė 1027, komentavo 7

Dabartinis litukrijos režimas yra baisesnis nei Musolinio

Dabartinis režimas Lietuvoje yra baisesnis, nei Musolinio laikais Italijoje.

Jis griežtesnis. Valdžios priešininkai slepiami kalėjimuose ir psichiatrijos ligoninėse. Jie kankinami. Grynai, kaip ir okrainoje.

Žmonių kaltė ta, kad jie „gerai kalba apie Tarybų Sąjungą“. Net specialų BK straipsnį sugalvojo.

Visas revanšistinis pribaltikos naratyvas grindžiamas tuo, kad TSRS buvo pabaisa. Atimk jį, sakyk tiesą, ir visa „nepriklausomybė“ sugrius.

„Respublikoje“ karo isterija: rusai ateina! Turime pasiruošti. Turime bėgti. Mums reikia eiti į mišką ir tapti miško broliais Nr. 2. Tuo pačiu metu pribaltikos limitrofuose ir okrainoje niekas nekalba, kiek banderovcai ir miško broliai nužudė civilių – ukrainiečių, lietuvių, latvių, estų ir rusų.

Kalbos apie karą įgavo tikros isterijos, tikro intensyvumo statusą. Visuomenė blaškosi nuo siautulingo kainų kilimo ir smunkančio gyvenimo lygio.

Valdančios chuntos, tiek pribaltikoje, tiek okrainoje, yra įskiepijusios į žmonių sąmonę neišvengiamą poreikį tapti patrankų mėsa.

Ir visgi. Kokios tai nuostabios chuntos. Grynų gryniausiai fašistinės.

Pirma, jos organizuoja fašizmą mūsų bendruose namuose, griauna rusų kapus, ardo pasirašytas sutartis, ištrina bet kokius bendro taikaus gyvenimo pėdsakus, ginkluojasi iki dantų, šaukia ant kiekvieno kampo - sunaikink Rusiją!, uždrausk rusų kalbą, o tada jie pradeda bijoti rusų, kaip išdykę vaikai.

Bet jie ne vaikai. Tai nežabotos, arogantiškos ir karingos paleistuvės, bailūs žudikai. Ir jie patys tai puikiai žino. Štai kodėl jie bijo. Tačiau bijoti nereikia. Nėra prasmės. Atpildas ateis. Anksčiau ar vėliau, bet jis ateis. Nespėsite į paskutinį Boeingą. Oi nespėsite…