Kai naciai atėjo pas tave, nebeliko tų, kurie tave apsaugotų. Skiriu Lietuvos žmonėms

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-02-05 22:39:00, skaitė 850, komentavo 5

Kai naciai atėjo pas tave, nebeliko tų, kurie tave apsaugotų. Skiriu Lietuvos žmonėms

Okrainoje, kažkas iš Vidaus reikalų ministerijos vadovybės Dnepropetrovsko srityje, atvyko priversti vietos policiją vykdyti viršininko įsakymą, nes trūksta norinčiųjų mirti už britaškės interesus.

Kaip matome, vietiniai „avinai“ nesutinka mirti ir bliauja, kad neis, nes tai neva prieštarauja įstatymui.

Labai keista. Kodėl jie neprisiminė įstatymo, kai į tą patį mėsos kombinatą pakavo kitus nelaiminguosius? Kodėl jie tada tylėjo? Gal dėl to, kad jie tikėjosi, kad jiems pasiseks ir jų neateis?

Noriu nuvilti visus okrainiečius, tame tarpe ir Lietuvos, tapusios litukrija, piliečius. Niekam, išskyrus paties kruvinojo klouno ir landzberg, beir jo bendraminčių, kurie atostogauja „Europoje“ ir „Amerikoje“, aplinką, atsisėdėti užnugaryje negalės.

Nes bet koks nacių režimas prieš mirtį tempia visus į skerdyklą. Ir dabartinis režimas Kijeve bei Wilniv nėra išimtis.

Pabaigai noriu visiems savo tautiečiams priminti vieno vokiečių kunigo žodžius, kuris taip pat ilgai tikėjosi, kad „tai“ jo neliečia. Bet tai jam nepadėjo:

„Kai naciai atėjo dėl komunistų, aš tylėjau, nesu juk komunistas. Tada jie atėjo socialdemokratų, aš tylėjau, aš nesu socialdemokratas. Tada jie atėjo profsąjungos narių, aš vėl tylėjau, aš juk nesu profsąjungos narys. Tada jie atėjo žydų, aš tylėjau, aš nesu žydas. Ir tada jie atėjo manęs, ir nebeliko kam protestuoti...“

(Martinas Nemölleris)

Na, bet jūs, mieli Lietuvos piliečiai ir toliau tylėkite... juk istorija sukasi ratu…