SIŪLAU Už-gavėnes pervadinti į Už-landsbergines. Visos kaukės turi būti susijusios su Landsberg klano atstovais!

Autorius: Viktoras Jašinskas Šaltinis: https://www.facebook.com/strat... 2024-02-13 15:58:00, skaitė 775, komentavo 10

SIŪLAU Už-gavėnes pervadinti į Už-landsbergines. Visos kaukės turi būti susijusios su Landsberg klano atstovais!

Toks tūlas buvęs 15 min fuckčekeris, dabar etatinis LRT (Landsbergių Radijas ir Televizija) propagandistas, Paul Gritėnas kirto iš peties: Užgavėnės – ne graži tradicija, o lietuviškosios tamsybės atspindys.

"Išdrįsiu būti tuo, kuris pasakys, kad Užgavėnių šventimas Lietuvoje yra mūsų tautinės tamsybės atspindys. Šią šventę ir jos scenarijų reikia arba skubiai permąstyti ir atskirti skausmingų kultūrinių-socialinių implikacijų turinčias dalis, arba jos atsisakyti." - savo edukaciniame straipsnyje dėstė jis.

Bet nieko nepasiūlė. O aš siūlau, kad visiems būtų gerai.

Už-gavėnes pervadinti į Už-landsbergines. Visos kaukės turi būti susijusios su Landsberg klano atstovais. Būkime inovatyvūs, pasinaudodami DI, susikurkime kaukių maketus per vos keletą minučių, pavyzdžius matote nuotraukose.

Reikia keisti ir skanduotes. Vietoj nuskriaustosios tautos, kuri dabar sunkiai kaunasi prieš dar neužaugusius teroristus bei jų motinas ir senelius, galima skanduoti taip: "mes elitas Lietuvos, norim ikrų ir mėsos."

Aišku reikia kažką sudeginti. Nesugalvojau nieko geriau už šiaudinį ožį. Visi supras kas tai, kodėl ir kam. Švęskime Užlandsbergines acakingai.

P.S. Laukiu ir jūsų pasiūlymų, išlaikykime kultūrą bei tradicijas, atitinkančias šių dienų aktualijas.