Ligotas Kauno hipsteris pagaliau sužinojo ir GERŲ NAUJIENŲ!

Autorius: Vikas Vikutauskas Šaltinis: https://www.facebook.com/Vikut... 2024-02-15 21:08:00, skaitė 926, komentavo 0

Ligotas Kauno hipsteris pagaliau sužinojo ir GERŲ NAUJIENŲ!

Bet yra ir gerų naujienų. Už 1,7 lemo pirksime paslaugą, kad pas mus kažkada per 3 metus atvažiuotų slapti maisto vertintojai ir apsimetę paprastais lankytojais, pavalgytų keliuose rekomenduotuose restoranuose.

Tada, na už tiek pinigų tai jau tikrai, kažkuris iš tų restoranų gaus "Michelin" (taip, čia tas pats padangų gamintojas, bet čia jau kita istorija) žvaigždutę.

Tada bus galima parašyti keletą pranešimų spaudai apie tai, kad "Lietuva PAGALIAU IRGI TURI MIŠELINO ŽVAIGŽDUTĘ", nes taigi turizmas, investicijos, daugiau startuolių vienaragių ir dar ten kažkas.

O restoranas kuris gaus žvaigždutę, galės džiaugtis labai išaugusia apyvarta ir galės visur reklamuotis kaip "restoranas su Michelin žvaigždute!".

Ir būsim tada pasiviję estus, ar latvius ar ką ten iš kaimyninių šalių, kas jau "TURI MICHELIN ŽVAIGŽDUTĘ!". Ir būsim "įtraukti tada į pasaulio gastronomijos žemėlapį!".

O tada po kokio mėnesio visi pamiršim, nes vėl bus koks nors karo grėsmės paaštrėjimas kur jau "ruskiai ir baltaruskiai vykdo bendras pratybas prie Lietuvos sienos kur atidirbinėja Suvalkų koridoriaus atkirtimą"

ir vėl rašys straipsnius apie tai, kaip mes nieko neturime, kaip reikia didinti mokesčius, kaip nieko negalime sau leisti ir kaip laikas būtų visiems labiau pasistengti ir susimesti ant kažko.

Aišku suma yra valstybės mastu palyginus nedidelė. Aš ir pats su finansais nelabai gerai moku elgtis, bet jei neturi pinigų mokesčiams, tai gal neisi gerti alaus už šešis eurus į barą, nes "ta suma palyginus su visais kitais finansiniais įsipareigojimais yra juokinga".