Koks skirtumas mirė Navalnas, ar nemirė? Kas dabar bus? - klausia ligotas Kauno hipsteris

Autorius: Vikas Vikutauskas Šaltinis: https://www.facebook.com/Vikut... 2024-02-20 23:58:00, skaitė 979, komentavo 3

Koks skirtumas mirė Navalnas, ar nemirė? Kas dabar bus? - klausia ligotas Kauno hipsteris

Koks skirtumas mirė Navalnas, ar nemirė? Koks mums skirtumas vienu rusyno nacionalistu daugiau, ar vienu mažiau? Kas dabar bus? Gal išeis į gatves maskvoj milijoninės minios ir pagaliau neapsikentę nuvers puteną? Neišeis. Nes visiems ten giliausiai yra px.

Vakarų politikai išreikš susirūpinimą, Maldeikienė paliūdės laidelėje ir primins visiems kaip palaikė kai kiti jau nepalaikė, o po mėnesio jau visi bus užmiršę, tik po Europą patogiai besivalkiojantys rusyno kartoniniai opozicionieriai turės dar vieną liūdną natą kaulinant pinigų visokioms jų akcijoms rodančioms vokiečiams, prancūzams ir kitiems iš turtingesnių šalių gerąją naujieną, kad "rusyno žmonės šiaip geri yra, bet va putenas yra blogas".

Navalnas ilgą laiką buvo ta tokia pripučiama rusyno opozicija, kur sudarė įspūdį, kad rusyne yra opozicija. Ir ilgą laiką buvo toks už virvelės ištempiamas dėmesio objektas. Ilgus mėnesius buvo tie "Vaje, dingo Navalnas!" ir skaičiuoja dienas, kiek Navalnas buvo "kažkur dingęs", "nerodo Navalno jau savaitę!". Tikriausiai baigėsi dėmesys ir baigėsi Navalnas. Kažkuriuo momentu kremlius užkiš šitą tuštumą nauju kokiu nors nauju kamšalu ir vėl pasaulis galės sekti naujienas bei baisėtis neteisybėmis.

Realiai tai mums išvis reikėtų džiaugtis, kad rusyno valdžioje nesėdi dabar koks nors jaunas, veržlus buvęs neonacis kurio svajonė "išnaikinti korupciją bei MAKE RUSYNAS GREAT AGAIN", nes tada neaišku iki kurios linijos jis ten sugalvotų su ta pačia armija, tik jau be korupcijos, "atstatyti imperijos sienas".