Kaip Šimonytė legalizuoja nelegalus ir jie nebeįsiveržia pro koncertiną iš Baltarusijos

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2024-03-13 21:35:00, skaitė 866, komentavo 2

Kaip Šimonytė legalizuoja nelegalus ir jie nebeįsiveržia pro koncertiną iš Baltarusijos

Šiais metais iš Baltarusijos pasienio skrieja štai tokios džiugios naujienos: "Pasieniečiai ketvirtą parą iš eilės nefiksavo bandymo nelegaliai kirsti Lietuvos sienos."

Kas gi čia nutiko, kad atėjūnai persigalvojo ir nustojo veržtis nelegaliai?

Paaiškėjo šio reiškinio priežastis! Visus Azijos ir Afrikos nelegalus premjerės Ingridos Šimonytės valdžia, korumpuoto seimo kolegų padedama, į Lietuvą įsileidžia legaliai. 

Visiems jiems išduodamos vizos ir jie gali sėsti į lėktuvus ir skristi į Lietuvą kuo ramiausiai. Lietuvoje, pasirodo, trūksta Afrikos ir Azijos nepakeičiamų specialistų kasti sniegą, rinkti šiukšles, kirpti, vairuoti autobusus ir pan.!

Kviečiu peržiūrėti šiuos šokiruojančius video ir jums paaiškės visas Lietuvos ir ES legalaus aprūpinimo nelegalais mechanizmas, kurį išrado Šimonytė ir jos artelė "Ragai ir kanopos".

https://www.youtube.com/watch?v=ZDXgOBoLvno

https://www.youtube.com/watch?v=aXdoA7P3eL8

O kas čia nuostabaus, kai seime sėdi už korupciją teistų partijų nariai, o paradui (seimui) vadovauja teistos partijos atstovė? Gi vienas iš jų seimo posėdžiuose dalyvauja tiesiog iš kalėjimo! Kam vargti ir pinigus plauti per kazino, jei, kaip sakė Ostapas Benderis, "turi fantazijos".