Eduardas Vaitkus atsako į Lauryno Ragelskio žiūrovų klausimus • 2024 kovo 21 d.

Autorius: Laurynas Ragelskis Šaltinis: https://www.patreon.com/posts/... 2024-03-22 22:05:00, skaitė 937, komentavo 8

Eduardas Vaitkus atsako į Lauryno Ragelskio žiūrovų klausimus • 2024 kovo 21 d.

Ketvirtadienį Eduardas Vaitkus atsakė į mano informacinių kanalų žiūrovų užduotus klausimus.

• Vaizdo įrašas Patreon.com/ldiena platformoje https://www.patreon.com/posts/eduardas-vaitkus-100815740

• Vaizdo įrašas feisbuke https://www.facebook.com/ragelskis/videos/418489614060239

• Gyva transliacija į feisbuką https://www.facebook.com/ragelskis/videos/1109558800185973)

••• UŽDUOTI KLAUSIMAI •••

Rimantas Juočys
Kokius klausimus? Aišku kad bus praleidžiami tik tokie, kurie jam tinka, t. y. filtruos viską.

RĖMĖJŲ KLAUSIMAI

Neringa Abrutytė

1. Ką manote apie eutanaziją, jos legalų pritaikymą Lietuvoje, ne tik Šveicarijoje?
(žr. 22 p. knygoje „Musmirusiųjų“, jei būtų įmanoma tą knygą su klausimu eilėrašty Šveicarija, padovanot Vaitkui.)

2. Ką manot apie okupacijos neigimo paragrafą ir TSRS simbolikos draudimą Lietuvoje?

3. Ar skaitėt Starikovo knygas apie Staliną?

Hermis Seb

Žmonėms, kurie rinkimuose nedalyvauja, akivaizdu jog neturite svarių šansų kovai, mano supratimu tai darote piarinimosi sumetimais, ar nėra efektyvesnių būdų to siekti, taip pat atsižvelgiant į resursų naudojimą?

Sannti

Ar savo autoritetu galite sutaikyti mūsų opozicionierius, kurie kaip vaikai išsidirbinėja ir dėl vieno nepatinkančio posto ar veiksmo, meta šalin dešimtmečius trukusias draugystes ir bendras veiklas ir pradeda vienas kitą šmeižti?
(pagrinde klausimas apie Lauryną, Marių, Vaidą ir Vygantą)

ernisx

Ar tikrai Eduardas ryžtųsi atimti vaiką iš tėvų dėl to, kad jie atsisakytų skiepinti tradicine (neturint omeny kovidinės) vakcina tam tikru atveju, nepaisant to, kad jų sudėtyse esti įvairūs metalai ir toksiški ingridientai?

Arturas

1. Kaip buvo nuspręsta sekmadienines transliacijas daryti tik Vaido youtube kanale? Kodėl Vaidas nepadėjo daryti transliacijų jūsų asmeniniame kanale, o įrašų kopijas kelti į Vaido kanalą?

2. Ar galima turėti bevizį režimą nebūnant ES?

3. Koks jūsų požiūris į išmokomis šelpiamus nepelningus oligarchų verslus (pvz. 2008 m. automobilių, bankų sektoriai, įvairios "žalios" avantiūros)? Ar dar galima tokią veiklą vadinti kapitalizmu?

4. Norėčiau savo gydytojui atlygi mokėti be tarpininkų, atsižvelgiant į šiuolaikinės medicinos pažangą ir sudėtingumą, kiek tai yra realu?

5. Ar pritariate prievartiniam švietimo sistemos išlaikymui, kai žmonės yra priversti mokėti už svetimų vaikų indoktrinaciją mokyklose, net tais atvejais kai patys neturi savo vaikų?

6. Ar pritartumėte įdėjai savarankiškam pensijų kaupimui, be prievolės mokėti tarpininkams (Sodra, klanų atrinkti fondai)?

7. Norėčiau stoti į jūsų kuriamą partiją, bet abejoju ar pritapsiu, nes esu antikinės demokratijos šalininkas - nesutinku, kad bobų (ir bobiškų berniukų) balsų dauguma nulemtu visus sprendimus, tačiau nepalaikau ir minties, kad valdytų tik oligarchų klanai. Kokia šiuo metu situacija su partijos steigimu? Ar dar ieškote narių?

LDIENA KLAUSIMAI

Anonimas

Ar jis žino, kaip Vaidas Žemaitis pasielgė su kitu "kandidatu" į p-rezidentus, Linu Jurgučiu?

Anonimas

1. Koks Jūsų požiūris į multikultūralizmą ir masinę imigraciją į Europą ir į Lietuvą iš Afrikos ir Artimųjų rytų šalių?

2. Koks Jūsų požiūris į t. v. netradicinės orientacijos žmones, LGBT?

3. Kaip manote, kodėl daugelyje pasaulio šalių įtakingiausiuose pareigose yra tiek daug "išrinktosios tautos" atstovų, ypač politikoje, mass medijų, farmacijos ir finansų srityje? Ir koks Jūsų požiūris į tai?

4. Ko labiausiai reikia, kad išsaugoti Lietuvių tautą ir valstybę nuo išnykimo?

5. Kieno įstatymai mūsų valstybėje turi būti viršesni - Lietuvos, ar tarptautinių organizacijų, tokių kaip Jungtinės Tautos, PSO, NATO, ES ir kt.?

Anonimas

Kas laukia Eduardo priešų, kai Eduardas taps prezidentu?

KLAUSIMAI PAŠTU

algis

LR seimas patvirtino leidimą vykti 100 karinių instruktorių į Ukrainą. (Buvo leidimas ir 2020 metais, bet tada dar nebuvo aktyvių karinių veiksmų). Ar tai reiškia, kad Rusija gali pradėti kovinius veiksmus prieš Lietuvą ir joks NATO 5 straipsnis negalios?

Kasčiūno šaika agituoja mokyti būsimame kare su Rusija aktyvios ir pasyvios rezistencijos. Lygiai tą patį būtų galima daryti dabar prieš chuntą. Aktyviai reziduoti dauguma bijome. Gal reikėtų kurti ir dalintis/viešinti pasyvios rezidencijos būdus? Buvo galima daug pasiekti per plandemijos žvėriškumus, dabar prieš karo propagandonus ir pan.

Pagal parašų rinkimo rezultatus vėl finale bus Nausėda ir Šimonytė. Jei taip įvyktų:
1. Išvis neiti balsuoti;
2. Balsuoti už Šimonytę, kad visas pasaulis pamatytų landsberginių lygį;
3. Kaip visada balsuoti už nieką (Nausėdą).

FB KOMENTATORIŲ KLAUSIMAI

Trisakti Džiuljeta

Ar turėjo korupcinių atvejų savo gyvenime?

Stasele Tamaliuniene

Iš karto užduodu klausimą, kaip sutvarkyti A. Ramanauską? Kiek jis gali viešai pasisakyti, kad reikia šaudyti kitokią nuomonę turinčius Lietuvos piliečius.

Gyvasniekas Titulasvyras

Tikiuosi, kad kandidatas į ...., žino apie ...., kokia būtų jo nuomonė apie tai, kodėl ką tik gimęs kūdikis atitenka .... valstybei ir kodėl visų jo turtu, visą gyvenimą, tvarkosi patikėtiniai, o ne jis pats?..

1666 m. Cestui Que Vie aktas, kur Anglijos, karalius Hendrikas VIII nustatė, kad jei asmuo dingsta be žinios ir po septynerių metų neatsiranda tai jis yra laikomas mirusiu, jo turtas ir nuosavybė atitenka .... VALSTYBEI (Anglijos karūnai). Tai leido valstybei perimti žmonių nuosavybės ir turto kontrolę. Laikui bėgant ši koncepcija išsivystė į teisinę fikciją "Cestui Que Vie Trust", kai vyriausybė kiekvienam asmeniui įsteigia korporaciją arba juridinį asmenį, faktiškai pretenduodama į jį kaip į valstybės nuosavybę. Šis teisinis suvokimas padeda paaiškinti, kaip vyriausybės, pasitelkdamos korporacines teisines fikcijas, gali pretenduoti į gyvų vyrų ir moterų kontrolę ir jurisdikciją.

Loreta Lorečiukas

Ar bus pripažintas judėjimo "Tarptautinis Geros Kaimynystės Forumas" likvidavimas neteisėtu, kuris galėtų vėl tęsti savo veiklą? Ar bus panaikinti sufabrikuoti kaltinimai E. Švenčionienei? Ar bus išteisinti ir išlaisvinti politiniai kaliniai A. Paleckis ir kt.?

Kokiu būdu žadate suvaldyti šlykščiausią, sparčiai plintantį iškrypimą – pedofiliją? Kaip žiūrite į tokį siūlymą, pedofilus bausti griežčiausia bausme – įkalinimu iki gyvos galvos ar izoliacija nuo visuomenės psichiatrijos klinikose, be teisės iš ten išeiti?

Arūnas Arūnas

Kaip Vaitkus paaiškins šitą foto + čia nepaminėtas Šeimų maršas ir NS ir VISUR sukeldavo TIK SUMAIŠTĮ?

Ar ir dalyvavimas nėra TIK sumaišties sukėlimui, kas naudinga būtent "šaikai"?

1.png?token-time=1712361600&token-hash=ke2lOME2EBfSJkdwaF0YxV5ET3Yqf82ftPWpuM5VzgM%3D

Mečislovas Giedroit

Kodėl Vaitkus, gyvenantis Kaune nė karto neaplankė A. Paleckio kalėjime? Kaip palaikyt į mitingus ateidavo, kaip ir į teismą. Ar čia tik dėl savo reklamos?

Kodėl atstūmė Teisingumo Aušrą?

Ir ko neįtiko Geros kaimynystės Forumas ir asmeniškai Erika, kai programa sutampa, o tiksliau – paskolinta iš Teisingumo Aušros?

••• NESPĖTI UŽDUOTI KLAUSIMAI •••

Martynas Gel

O kuo jam Josifas neįtiko?

Danguole Kumetaite

Kokia nuomonė apie skiepus? Ar jie reikalingi ar ne? Kodėl?

Algis Yakimas

Kokia partija padės Vaitkui įgyvendinti tai ką jis žada? Be palaikymo Seime vienas prezidentas net medžioklėje žiūronų negali uždrausti, o Vaitkus peza labai daug...

Оксана Прочкайло

Ar Vaitkus pasirašys už Tutkų Oksanos Pročkailo lape? Nes, man, yra žinoma, kad Valdas Tutkus, kaip garbingas žmogus pasirašė už Eduardo kandidatūrą.

Nikas Vėjas

Klausimas Vaitkui – Jūsu nuomone, kur buvo ir ką veikė TSRS KGB, GRU ir armija nuo 1987 iki 1991 metų per "Sąjūdžio" klestėjimą?

Jeigu atsakyti į tokius klausimus draudžiama, tai prašom taip ir pasakyti!

Ardas Vardenis

1. Ar panaikins neteisėtą valdovo statusą, apie kurio neteisėtumą jau yra pasisakęs KT?

2. Ar suorganizuos įstatymų auditą?

3. Ar sustabdys pastaruoju metu priimtus įstatymus, kurie prieštarauja Konstitucijai, ar niekaip negerina, o atvirkščiai, blogina LR gyventojų gyvenimą?

4. Ir, jei viską darys, tegu trumpai papasakoja nuo ko pradės ir kokiais įstatymais vadovaudamasis, tai žada atlikti.

(Jei sakys, kad dar nežino kaip tai padarys, tegu eina velniop toks prezidentas, kuris kandidatuoja, bet nėra pasiskaitęs, kaip ir ką prezidentas veikia ir atlieka (sulaukė pakankamai amžiaus, kad per tiek metų, susipažinti su vienais ar kitais įstatymais ir jų vykdymu)).

Loreta Lorečiukas

Kodėl nusigręžėte nuo TA, nors kadais buvote bendražygiai?

Kuo jums neįtiko, nes užblokavote E. Švenčionienę, K. Juraitį ir kt., kurie jums siūlė vienytis?

Kodėl pasirinkote būtent V. Lekstučio draugiją, kuris pila purvą ant jūsų buvusių bendražygių TA ir TGKF?

Raimundas Smigelskis

Klausimas gerb. Vaitkui būtų, kodėl jis užblokavo Eriką Švenčionienę, šiandieną pastebėjau kad ir aš iš jo fb draugų išmestas nors visada ir visur jį palaikiau?

Auris Nesvarbu

Ar jungtųsi su Tutkum, Mikalausku ir t. t. bendrai partijai, jei netaps prezidentu. Nes dabar tų naujų opozicinių partijų prisikūrė ir vėl išsimėtys balsai, tai bus konservai su Šimonyte per tas jūsų rietenas.

Jane Burge

Padėkokite gerb. E.Vaitkui, kad jis ieško sąlyčio taškų su kiekvienu, kuriam brangi Lietuva 

Tomas Tomukas

Kodėl Eduardo nebesimato ekspertai.eu laidose?

Ha Roldas

Ar matote grėsme 5G? Ar bus šalinamos esamos antenos?

Keistas Pasaulis

Kodėl kišat sau pagalius į ratus taip intensyviai puldinėdami konkurentus (kurdami dažnai facebook postus apie juos ir t. t., informacija dažnai pasikartojanti), kai tuo metu konkurentai dėmesį koncentruoja visus laiko ir smegenų resursus į savęs teigiamą pateikimą visuomenei ir parašų surinkimo strategijas? Ar negalvojat, kad iš neapsiprendusių žmonių pusės gali tai pasirodyti vaikiška, nebrandu?

Klausimas toks kilo tada, kada iš mano pusės porai žmonių rekomendavau jus, tai jie paskyrę kažkiek laiko jūsų feisbukų analizei, tai būtent panašiai ir pasakė man kaip paminėjau viršuje, ale "jokios kultūros tik spjaudymaisi ir t. t... Tai nubalsavo už Vėgelę."

Женя Вайч

Klausimas gerb. Vaitkui: politinė kryptis – socialistas ar demokratas?

Egidijus Žemaitis

Ar susitiksite su kaimynių valstybių vadovais, konkrečiai – V. Putinu ir A. Lukašenka?

Nijolė Voitonienė

Ar jūs buvote už kovid vakcinas, kad kiekvienas turėjo gauti į petį už laisvę? Taip ar Ne?

Danguolė Kernazickaitė

Ar leistų siųsti mūsų jaunimą į Ukrainą kariauti? Ar išsiųstų daugumą pabėgėlių namo? Ar grąžintų mokykloms, gatvėms mūsų rašytojų vardus?

Giedrius Kapociunas

1. Ar legalizuosite marihuaną?

2. Ar reikia apmokestinti bažnyčią?

3. Išvardinkite 10 skirtumų tarp savęs ir Pilypo iš Kanapių.

Minde Isliekantis

Jei Eduardas Vaitkus taps prezidentu:

1. Ar jis inicijuos visų save užsislaptinusiu 75 metams kgb stukačių sąrašus?

2. Ar bus inicijuotas tyrimas dėl žmonių genocido nuodų vakcinomis, kuriomis dvejus metus per Kovidlos aferą buvo žudomi žmonės?

3. Ar jis uždraus tuos lėktuvus, kurie skraido ratais virš Lietuvos ir purškia žmonėms chemtreilus (sunkiuosius metalus, chemines medžiagas)?

4. Ar imsis kažkokiu veiksmų dėl tos kenksmingos 5G spinduliuotės, kurios normos savavališkai padidintos daugybę kartų ir kur tie 5G prietaisai primontuoti ant daugiabučių gyvenamųjų namų ir ant žibintų šviestuvų?

5. Ar įteisins grynuosius konstitucijoje, kad netaptume visiški elektroninio-bankinio konclagerio vergais?

Valentinas Repšys

Ar esate numatę, ką teiksit į URM, KAM ir SAM ministrų postus, o taip pat į Generalinio prokuroro vietą?

Mečislovas Giedroit

Kodėl Vaidas su Vygantu nevienija, neragina žmonių, kad palaikytų Vaitkų, o pila purvą, žemina, priešina žmones, nustato prieš Vaitkų? Reiškia, Vaitkus pritarė tam?

Roma Stonkuviene

Ar Antanas Kandrotas politinis kalinys?