Oleg Surajev prašo palaikymo teisme. Posėdžiai vyks: 27, 28, 29 d. ryte, Vilniaus apylinkės teisme, Laisvės pr. 79A.

Autorius: Oleg Surajev Šaltinis: https://www.facebook.com/suraj... 2024-03-25 17:06:00, skaitė 696, komentavo 5

Oleg Surajev prašo palaikymo teisme. Posėdžiai vyks: 27, 28, 29 d. ryte, Vilniaus apylinkės teisme, Laisvės pr. 79A.

Aš šią savaitę turiu tris teismo posėdžius. Tai bus mano baudžiamoji byla, neva už šmeižtą ir emocinį smurtą prieš nusikaltėlį, kuris buvo teistas baudžiamojoj byloj, nes sumušė mane. Jei kalbam teisiškai – tai bandymas spausti mane dėl mano veiklos ir kalbėjimo apie kremliaus gandonus ir Ukrainą – dėl to man ramu, labai ramu.

Kitas dalykas: jei einam iš žmogiškos / emocinės pusės – man dar ramiau, nes nieko blogo nepadariau. Iš esmės – emocinis smurtas pagal prokurorus (neva jie turi įrodymus), kad aš klijavau lipdukus su Ukrainos simbolika ant mašinos (tikrasis kriminalas ir emocinis smurtas prieš rusišką veliavą turinti provokatorių, kuris savo mašiną stato demonstratyviai prie namų durų ir kuris žinojo, kas aš esu seniai seniai – plius man asmeniškai akivaizdu, kad šitie žmonės su savo teisine strategija palaikomi pinigais is rusijos ambasados). Absoliučiai normali rusiškų spec. tarnybų praktika – nužudyti manęs neįmanoma, nes per daug žalos jiems, sumušti irgi – NORS TAS VADIMAS (neva auka dabar) mane sumušė kai atėjo pas mane į namus... 

Dabar jie kažko reikalauja ir visi prokremliški/lukašenko/rusiški kanalai bando parodyti mane kaip nusikaltėlį. Na jei NET DELFI rašo apie šią bylą, kad čia teisinis nihilizmas, tai apie ka mes kalbam.

Aišku jokio palaikymo iš žmonių, kurie irgi padeda Ukrainai, ir visuomeninkai apie šitą bylą gėdingai tyli. Arba jiems nerūpi, arba tyliai galvoja „taip Olegui ir reikia – per daug sau leidžia“. Tai nepaisant visko, aš noriu pakviesti JUS ir konstruktyvius žurnalistus (kurių, nedaug bet dar yra Lietuvoje) ateiti į teismą ir matyti, kaip prokuroras ir vatniko advokatė vykdo emocinį smurtą, bando išprovokuoti manyje emocijas (žinant, kad mano emocinė sveikata yra ypač blogos būklės) ir parodyti, kad esu išprotėjęs, agresyvus arba „dirbu kažkam“, kas yra neįmanoma, nes pagal principą „follow the money“ aš neturiu jokių pinigų/sąskaitų ir kažko - tik savo MB ir dar su draugais kažką kartais padarom, bet ten ne komercine viekla - labiau atidarom įmones (dvi kol kas), kad viskas būtų skaidru, nes neturim jokių juodų pinigų ir su VMI visada sąžiningai dirbam.

Teisine prasme šita byla nebus laimėta, nebent teisėja išprotės ir paskelbs kažką, bet kituose instancijose mes laimėsim, čia nėra kalbos. Todėl labai lauksiu visų – palaikyti mus su advokatu emociškai, padėti su sklaida ir neignoruoti dalykų. Posėdžiai vyks: 27, 28, 29 dienomis ryte, Vilniaus miesto apylinkės teisme, Laisvės pr. 79A.