Briuselis daro viską, kad skatinti nelegalią migraciją į Europą

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://ldiena.lt... 2016-06-07 07:18:19, skaitė 2595, komentavo 0

Briuselis daro viską, kad skatinti nelegalią migraciją į Europą

Spiegel pranešė, kad nuo praeitų metų rugsėjo mėnesio Europos sąjungos kovos su nelegalia migracija operacijos „Sofija“ metu buvo „išgelbėta“ 13 tūkstančių nelegalių migrantų, kurie buvo nugabenti į Italiją. Ši ES operacija tapo kontrabandistų pagalbininke, jų verslo partnere, transportuojant afrikiečius iš Libijos į Europą. Europos komisijos pirmininkas Jean-Claude Juncker yra pareiškęs, kad ES vadovybė darys viską, kas jo galiose, įskaitant ekonomines sankcijas, kad blokuoti bet kurio kandidato, kuris kovoja su masine imigracija, atėjimą į valdžią bet kurioje ES valstybėje.

Operacija „Bulgarija“

Kontrabandistams tereikia nutempti migrantus už 12 jūrmylių pločio Libijos teritorinių vandenų ruožo, kur jų jau laukia pagalbininkai iš ES, kurie nelegalus iš Afrikos transportuoja toliau į Europą. Tuo tikslu, atsidūrę neutraliuose vandenyse kontrabandistai šauną signalinę raketą ir iškart patruliniai ES laivai atvyksta jiems į pagalbą, ir tempia laivus su „išgelbėtais“ pabėgėliais į Italiją. Vardan gražesnio paveikslėlio, laivai apverčiami, kai kas paskęstas, bet ką padarysi: ES gelbėja „skęstančius“, kuriems taip išrašomas kelialapis į ES. Labai paprasta ir veiksminga. Nudebilintai Europai parodoma „kad skęstančiųjų gelbėjimas – ne tiktai skęstančiųjų reikalas“, o nelegalūs ekonominiai migrantai atsiduria ES, kur, neva, praradę jūroje visus dokumentus, prašosi politinio prieglobsčio.

Visi į Italija atplukdomi nelegalūs migrantai yra negrai iš Nigerijos, Gambijos, Somalio, Kot-d’Ivuaro, Malio, Eritrėjos. SNO duomenimis, per artimiausius metus šio regiono gyventojų skaičius gali pasiekti milijardą.

Deklaruojama, kad operacija „Sofija“ skirta kovoti su nelegalia migracija, kovai su kontrabandininkais. Deja – taip nėra, viskas atvirkščiai, nes ES vadovybės tikslas, sprendžiant iš veiksmų, – privežti į ES kuo daugiau žemo IQ turinčių negrų, kurie pagal „Europos tėvo“ Kudenchove Kalergi teoriją, išdėstytą jo veikale „Praktinis Idealizmas“, skirti baltosios rasės naikinimui ir žydiško elito įsigalėjimui.

Apie šią nenormalią situaciją su migrantų transportavimu į Europą, dienraščiui Krone papasakojo ir Austrijos Užsienio reikalų ministras. Ministras Sebastianas Kurz pasiūlė ES perimti Australijos patirtį ribojant imigraciją ir nepasikliauti vien sutartimis su Turkija ar Šiaurės Afrikos valstybėmis, sukurti naują teisinę bazę. Jis pasakė, kad ES „turi sukurti visiškai naują prieglobsčio modelį“. Nedelsiant kilo nenusakomas triukšmas migracijos stabdymo priešininkų ir Europos naikintojų gretose, ką ir prognozavo ministras Sebastianas Kurz.

Žemiau pateikiami keli Bild skaitytojų atsiliepimai į straipsnį apie gelbėjimo operaciją „Bulgarija“:

Anders Munch 14:14 01.06.2016

Stebina kvailumas. Niekas, išskyrus prievartą, nesustabdys migrantų antplūdžio į Europą. Kadafis naudojo prievartą, dabar jo nėra, ir Europa turi naudoti jėgą, arba užmokėti kitiems, kas tai padarys. Niekur nesidėsi. Jeigu nenaudoti jėgos, tai Europa užtvindys migrantai su žemu IQ, kurie patys ims naudoti jėgą prieš europiečius. Kaip nežiūrėk į šią „dilemą“, prievarta – vienintelė išeitis. Kovoti su nelegaliais pervežėjais taip pat beprasmiška, kaip su narkotikų prekeiviais. Jie bus visada, kol yra paklausa. Nustokite teikti prieglobstį, išmeskite į Libijos pakrantę, visus vyrus, moteris ir vaikus. Per kelias savaites jie supras, ir jie liausis plauti jūra. Bet prievarta nesiliaus, nes tęsis sprogstamas gyventojų skaičiaus didėjimas, bet jie naudos jėgą vienas prieš kitą savo valstybėse, bet ne Europoje. Mano argumentuose nėra nei vienos loginės klaidos. Jeigu yra, nurodykite, kur“.

Jakob Rasmussen 13:59 01.06.2016

„…Jeigu moterų vaisingumą neturtingiausiose šalyse, tiekiančiose skurdo pabėgėlius, neapriboti iki kažkokio lygio, bus neįmanoma išvengti klimato katastrofos. Vietoj to Vakarų valstybės priima pas save neturtingų šalių gyventojų perteklių, ir jie per trumpą laiką įsisavina mūsų vartotojiškus įpročius. Klimato katastrofa pirmiausiai suduos smūgį neturtingiausioms valstybėms ir tuo pačiu padidins pabėgėlių srautus. Šioje planetoje jau per daug žmonių, ir jeigu visi, kas bėga nuo skurdo ir per didelio gyventojų tankio, pereis prie didesnio vartojimo, kaip mes, o reiškia, ims tokiuose pat mastuose vartoti, kaip ir mes, teršti aplinką, to rezultatu bus greitas ekologinis kolapsas…”.

Jens Hansen 14:29 01.06.2016

Problemos su pabėgėliais priežastis – nusikalstami JAV karai ir, tame skaičiuje, Danijos Libijoje ir Irake. Atėjo laikas ES mokėti už savo nusikaltimus. Visiškai pelnytai. Reikia mokėti už savo kvailumą“.

Libija atsisakė priimti pabėgėlius atgal.

ES, neva, bandė tartis su Libijos valdžia, kad ši priimtų atgal nelegalius ekonominius migrantus, bet nesenai buvo pranešta, kad Libijos valdžia atsisakė tai daryti. Kaip galima tartis ar susitarti su neįvykusios valstybės neįvykusia valdžia (!?) – sunku pasakyti.Suprantama tik, kad jei nėra tikslo ir noro spręsti problemą realiai, galima vesti derybas ir tartis, kad ir su Ponu Dievu.

Libijos premjeras Saradž (kuris nieko šioje neįvykusioje valstybėje nieko nekontroliuoja) mano, kad Europa pati turi spręsti migrantų repatriacijos klausimą“, paskelbė DW.

Mes negalime sutikti, kad ES siųstų mums migrantus atgal. Europa pati turi rasti būdus, kaip grąžinti pabėgėlius į tėvynę. Jie negali gyventi pas mus“, – pareiškė Libijos premjeras Faiz Saradž interviu savaitraščiui „Welt am Sontag“.

Ar ES vadovybė tikrai nori apriboti negrų vežimą į Europą?

Visai ne, ES vadovybė daro viską, kad nei vienoje ES valstybėje neateitų į valdžią dešiniosios jėgos, kurios pasisako už ES išorės sienų uždarymą ir imigracijos reguliavimą. Apie tai rašo anglų portalas Breitbart.com., kuris pasakoja apie Marine Le Pen Nacionalinio fronto, pasisakančio prieš nekontroliuojamą imigraciją, ir jos lyderės populiarumo augimą, kurį nuolatos fiksuoja „Le Monde“ vykdomos 19455 gyventojų apklausos.

Portalas nurodė, kad šio mėnesio apklausos parodė, kad Le Pen kandidatūrą į prezidento postą remia 29 procentai respondentų. Jei jos populiarumas išliks toks pats, ji garantuotai pateks į antrąjį prezidento rinkimų 2017 metais turą.

Tačiau, tapti prezidente Marin Le Pen, manoma, nepavyks, kaip ir austrui Norbertui Hoferiui, Austrijos Laisvės partijos atstovui, to neleis ES vadovybė. Jean-Claude Juncker yra pareiškęs, kad ES vadovybė darys viską, kas jos galiose, įskaitant ekonomines sankcijas, kad blokuoti bet kurio kandidato atėjimą į valdžią, kuris kovoja su masine imigracija.

Jeigu myli savo tėvynę, nenori, kad būtų į tavo namus per prievartą vežami dykaduoniai afrikiečiai ir arabai – esi fašistas.

ES parlamento pirmininkas Martinas Šulcas fašistais vadina tuos, kurie myli savo tėvynę. Vien silpnaprotyste šio „nesugebėjusio Achene baigti labai vidutinės mokyklos“ ES „proto bokšto“ pasisakymus sunku paaiškinti. ES vadovybėje protingų ar nesuteptos biografijos žmonių sunku surasti. (Apie daugelį iš jų yra papasakojęs O. Veksleris.)

Savo tėvynę Austriją myli Austrijos laisvės partijos pirmininkas Heinz-Christian Strache , Prancūzijos „Nacionalinio fronto“ lyderė Marin Le Pen, todėl Martinas Šulcas juos viešai pavadino „fašistais“.

Rasistas, nacistas, fašistas“: tai dažniausi epitetai klijuojam visiems, kas yra savo valstybės patriotas. Pagal šių ES valdančių imbicilų logiką, visa mūsų tautą, iškovojusi Lietuvos nepriklausomybę, yra fašistai.

ES vėliavoje 12 žvaigždžių simbolizuoja 12 istorinių žydų genčių, ES projektą kūrė masonas Kudenchovė Kalergi, siekęs sunaikinti baltąją rasę, ES valdo piliečių nerenkamos, Europos tautas sunaikinti siekiančios sionistų bankininkų marionetės. Kokio rezultato galima iš tokio projekto laukti? Manau, tik vieno – Europos valstybių sunaikinimo.

Algimantas Lebionka

Šauksmas