Rusijoje suimtas dar vienas aukštas pareigas ėjęs podpindosninkas

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-05-14 20:42:00, skaitė 1435, komentavo 11

Rusijoje suimtas dar vienas aukštas pareigas ėjęs podpindosninkas

APIE AUKŠTO RANGO RUSIJOS FEDERACIJOS GYNYBOS MINISTERIJOS PAREIGŪNO, GENERALO KUZNETSOVO SUĖMIMĄ

 

Rusijos tyrimų komiteto Pagrindinis tyrimų departamentas iškėlė baudžiamąją bylą Rusijos Federacijos gynybos ministerijos personalo skyriaus vadovui Jurijui Kuznecovui.

 

Jis įtariamas kyšio gavimu ypač stambiu mastu (Rusijos Federacijos baudžiamojo kodekso 290 straipsnio 6 dalis).

 

Tyrimo duomenimis, 2021–2023 metais, būdamas Rusijos ginkluotųjų pajėgų generalinio štabo 8-osios direkcijos viršininku, Kuznecovas gavo kyšį iš komercinių struktūrų atstovų už tam tikrų veiksmų atlikimą jų naudai.

 

Per kratas įtariamojo faktinės gyvenamosiose vietose ir registracijos vietoje, rasta ir paimta piniginių lėšų rubliais ir užsienio valiuta už daugiau nei 100 milijonų rublių, auksinių monetų, kolekcinių laikrodžių ir prabangos daiktų.

 

Teismas, remdamasis tyrėjo prašymu, Kuznecovui parinko prevencinę priemonę – suėmimą.

 

P.S.

 

Apie Rusijos podpindosninį „elitą“ ir jų auklėjimą...

 

Žiūriu į visus šiuos „didžiuosius ministro padėjėjus“ ir bandau suprasti jų elgesio logiką. Žinoma, galiu suprasti, bet negaliu atsikratyti šlykštaus gailesčio veikėjams jausmo.

 

Šimtai milijonų grynųjų, namai, auksas, papuošalai, antikvariniai daiktai. Kam?

 

Nors, žinoma, aišku kodėl ir kam. Jie buvo ir yra auklėjami tikėti, kad svarbiausias dalykas gyvenime yra kaupti „pinigus, auksą ir deimantus“. Ir tarnauti vakarams, būti naudingais podpindosninkais. Visai kaip ir litukrijos „elitas“. Visa kita jiems yra antraeilis dalykas. Tokia jau šių žmonių psichika. Ištikimai tarnauti savo šeimininkui. Ir kimšti savo kišenes. Jie tik vieno dalyko nesuvokia-kad bus sudeginti būsimo branduolinio karo liepsnose. Tai viršija jų supratimo ribas. Ir ne jiems mastyti apie būtį ar jos esmę.

 

Ir todėl toks Specialiosios Karinės Operacijos rezultatas. Tiksliau, jo nebuvimas SKO pradžioje.

 

 

Bet iš kitos pusės, būtent jo nebuvimas pradėjo šalies elito pertvarką, kurios, tikiuosi, nebegalima sustabdyti. Visa tai yra tarpusavyje susiję. Ir, kartoju, negaliu žiūrėti į šiuos tipelius be gailesčio. Juk iš esmės jie yra nelaimingi žmonės. Gyvena dėl pinigų. Tapo pinigų vergu, kai būtų galėję sukurti... sukurti kažką gero.

 

Nors ką aš čia kalbu..ar gali kažka gero sukurti landzberg, čmil, šimon ir į juos panašūs? Ne, negali.

 

Likiu didžiausios sėkmės mūsų broliams rusams valantis nuo šitų šlykštynių. Dabar, SKO laukuose, sprendžiasi ne tik Rusijos, bet ir Lietuvos likimas….pralaimėjus Rusijai, išnyks ir Lietuva….

 

RUSIJA-PIRMYN!