Žydas Arkadij Vinokur su JAV ambasada skleidžia propagandą Lietuvoje

Autorius: Махно Šaltinis: https://www.lrt.lt/naujienos/n... 2024-05-23 20:43:00, skaitė 621, komentavo 6

Žydas Arkadij Vinokur su JAV ambasada skleidžia propagandą Lietuvoje

Žydas Arkadij Vinokur paviešino, kad dalyvauja JAV ambasados projektuose skleidžiant propagandą Lietuvos gyventojams:

Bet šiandien lyg žaibas iš giedro dangaus visi iki vieno E. Vaitkaus kritikai ėmė vaidinti spektaklį pavadinimu „Esu šokiruotas!“. Tikrai? Šokiruoti dėl padėties Visagine, Ignalinoje, Šalčininkuose? Iliustruosiu, kas vyksta Visagine ir Ignalinoje. Prieš kelias savaites abiejuose miesteliuose du kartus dalyvavau JAV ambasados projekte, skirtame informuoti miestelėnus apie padėtį Ukrainoje, paramos jai svarbą.

Akradij Vinokur eilinį kartą sustiprina žydo kaip kolaboranto veikiančio prieš piliečius įvaizdį. Šituo atveju jis dalyvauja JAV ambasados propagandos projekte, atlieka jų "užduotis". Skatina rusakalbių bendruomenes palaikyti rusakalbių naikinimą Donbase. Ir net tam skirti paramos. Nes neoficiali žinoma, kad parama Ukrainos karui daugiausia surenkama iš lietuvių, o rusakalbiai tam priešinasi.

Šioje vietoje reikalinga atsakinga personalinė – auklėtojo, mokytojo įdarbinimo politika. Nulis tolerancijos prorusiškų mokytojų vaikų smegenų plovimui ruskij mir pagrindu.

Kaip greitas žydas iš be pykčio skatinančio pasaulinę toleranciją pradėjo skatinti netoleranciją. Šitoje vietoje labai logiška būtų skatinti visišką žydų netoleranciją. Tuo labiau, kad žydai ne tik kartais turi dvigubą pilietybę, bet pagal Izraelio įstatymus turi teisę į Aliyah ir todėl galima iš jų drąsiai atiminėti Lietuvos pilietybę ir siųsti juos namolio į dykumą. Ir kartu su jais siųsti visas jų sinagogas ir antkapius su kaulais. Dykumoje visiems vietos pakaks.

Bet pirmiau tektų už kolaboravimą sroką atsedėti. Lageryje.