LDienos bendruomenės paaiškinimas Delfi ir Eltai apie Vaitkaus rinkėją

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://www.delfi.lt/video/tin... 2024-05-24 03:27:00, skaitė 824, komentavo 9

LDienos bendruomenės paaiškinimas Delfi ir Eltai apie Vaitkaus rinkėją

Antra savaitė Lietuvos medijos lamentina nesuprasdamos kodėl Visaginas ir Šalčininkai balsavo už Vaitkų ir jo rusiškąjį naratyvą.

Ketvirtadienį į Šalčininkus atvažiavo svečiai iš Lietuvos - Delfio Lukaitytė ir Eltos Bruveris. Per valandą kontempliavimo jie taip nieko ir nesuprato.

To: rasa.lukaityte@delfi.lt; vytautas.bruveris@elta.lt
Subject: Kaip suprast? Kodėl Šalčininkų gyventojai taip balsuoja

Laba diena,
kadangi per valandą Šalčininkuose taip nieko ir nesupratote, o tik sumindžiojote veją, tai paaiškinsiu Vaitkaus balsuotojo motyvaciją iš Vilniaus krašto perspektyvos.

Vaitkaus rinkėjai nesiradikalizuoja. Jie balsuoja už beveik vienintelį kandidatą, kuris nesiūlo žudyti rusų. Koks žmogus, turintis bent kiek smegenų, balsuotų už jų pačių regiono žmonių naikinimą?

Radikalizuojasi Lietuva siųsdama ginklus žudyti rusakalbius į Donbasą, vadindama rusakalbius vatnikais, harassindama Vilniaus rajono rinkėjus pasitelkdama Šaulių sąjungą. Žinome, kad lietuviams prie vokiečio buvo geriau. Vokietis nužudė mases žmonių Baltarusijoje - toje pačioje Vilniaus gubernijoje, ir išvežė mases žmonių į vergiją Vokietijon. Lietuviai tuo metu tyliai sedėjo namuose arba žudė tuos pačius lenkus ir rusus Paneriuose - viso 28 tūkstančių žmonių. Dabar jūs prisikvietėte amerikiečių ir vokiečių okupantus ne tik į Lietuvą, bet ir Vilniaus kraštą(Rūdninkus), ir tikitės palaikymo?

Mes turime teisę balsuoti už ką tik norime ir galime vartoti kokį tik pageidaujame naratyvą.

Iš pradžių išjungėte Ostankino retransliaciją, tada išjungėte kabelinę, vėliau užblokavote interneto TV, išvarėte TV kanalus iš europinių palydovų, pradėjote trikdyti rusų palydovų veiklą. Bet mes pasiekiame kitus jų palydovus. Kas toliau? imsite lupti palydovines antenas nuo namų?

Jei reikės - balsuosime už Putiną ar už patį velnią, nes jūs ne ką geresni - vokiečių pakalikai.