Kaip senovės okrainiečiai Juodają jūrą kasė

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-05-27 00:55:00, skaitė 648, komentavo 4

Kaip senovės okrainiečiai Juodają jūrą kasė

Mūsų tėvas Atila! Motina-Sarmatija!

 

Štai jums istorijos pamokos iš vienos senovės tautos, kurios protėviai prisijaukino dinozaurus ir iškasė Juodąją jūrą.

 

Okrainos istorikas ir politikas, okrainos ir Rusijos labdaros fondo vadovas Rostislavas Novoženecas paskelbė didžiojo okrainos princo Bohdano Gatilos imperijos žemėlapį.

 

Ne, ne, ne, Attila buvo visai ne hunas, kaip įprasta manyti, o okrainietis. Galicijos-Voluinės Rusijos kunigaikštis atvyko į laukines gentis, pavergė jas, subūrė į vieną kumštį ir užkariavo visą Europą. Įrodymų nors vežimu vežk. Pavyzdžiui, žodžiai „king“ ir „karalius“, kaip paaiškėja, yra kilę iš okrainietiško „кінь“.

 

Ką ten кінь. Planetos civilizacinė sritis yra apasėta teritorijų pavadinimais, kurių šaknis yra „gal“ - kilusi iš žodžio „Galicia“: Galley, Gallicia, Galatia, Gallada, Galati, Hallstadt, Galvetia ir net Portugalija.

 

Beje, tai tas pats Novoženecas, kuris visiems sakė, kad „okrainiečiai davė pasauliui pirmąją civilizaciją, o Jėzus Kristus yra galilėjietis (galisietis), senovės okrainietis, o visi apaštalai, išskyrus Judą, buvo galisai, senovės okrainiečiai“.

 

Jūs gal ir juokiatės iš šių kliedesių, bet, tai jau mokoma okrainos mokyklose, palaipsniui prasiskverbiant į masinę vaikų sąmonę ir išstumiant tiesą.