Die Zeit: Nicos teroristas buvo psichikos ligonis

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://sauksmas.lt/die-zeit-ni... 2016-07-17 07:02:51, skaitė 1122, komentavo 0

Die Zeit: Nicos teroristas buvo psichikos ligonis

Nicos teroristas musulmonas pasirodo buvo psichikos ligonis. Neva, teroristo tėvas tvirtino, kad „pas jo sūnų buvo diagnozuotas psichikos susirgimas.“ Apie tai rašo Die Zeit. Pamenate, ir Briuselio teroristai musulmonai buvo psichikos ligoniai, ir Paryžiaus, ir visi kiti, ir tie kurie galvas europiečiams pjovė. Ir JAV visi musulmonai teroristai buvo ligoniai. Tai gal geriau neįsileisti ligonių į Europą, į mažytę Lietuvą?

Tai jau aksioma: kiekvienas musulmonas teroristas yra psichikos ligonis. Nevardinsiu kiekvieno, gerai pamenu – apie visus juos centrinė ES spauda rašė, kad jie visi kaip vienas – psichikos ligoniai.

Bet jei yra tokia aksioma, kad visi teroristai musulmonai yra psichikos ligoniai, tai išeitų, kad ir kiti musulmonai nesveiki? O jei jie sveiki? Ir su jų galvomis viskas tvarkoje? Tada išeitų, kad mes visi ES gyventojai, senieji, krikščionys, ne musulmonai, žinoma, esame nesveiko proto, kad visus musulmonus teroristus įsileidžiame į savo namus, juos “integruojame”? Tas iš Nicos buvo juk iki pat pomidorų “integruotas”.

O gal mums vadovauja bepročiai? Gal visai sulūžusiomis galvomis?

Bet ne. Juk kokios vertės reikia turėti galvą, kad vien už jos kirpimą per mėnesį 10000 eurų mokesčių mokėtojai mokėtų, kaip moka prancūzai už paties nepopuliariausio istorijoje prezidento Fransua Olando galvos kirpimą.

Kad tik Fransua Olandui tos brangios galvos tie musulmonai-teroristai-ligoniai nenupjautų, kaip tam vargšeliui jo tėvynainiui iš Grenoblio.

Tai gal geriau visai neįsileisti musulmonų pabėgėlių, tų chroniškų ligonių ir teroristų į Europą, į mažytę Lietuvą?

Kaip jūs galvojate Prezidente, jūs, Premjere, jūs, už kiekvieną smirdantį daiktą balsuojantys Seimo nariai? Tie „pabėgėliai“ gi ir jus traiškys su fūromis Palangos, Nidos ar Juodkrantės promenadose, jums ir jūsų artimiesiems pjaus galvas, ir niekur jūs nuo tų „integruotų pabėgėlių“ nepasislėpsite, o Die Zeit ar jums visur laižantis delfiniukas parašys, kad tai buvo „psichikos ligoniai“, nepakaltinami.