Satanistų lėlė Kamala Harris

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-07-23 20:34:00, skaitė 1194, komentavo 3

Satanistų lėlė Kamala Harris

Viceprezidentė Kamala Harris jankyne bus oficiali kandidatė į (p)rezidento postą (nuo demokratų partijos). Dar viena jankių satanistų lėlė-marionetė. Ir dar ne faktas, kad ji laimės, bet Trumpui bus sunkiau (jei jis išgyvens iki rinkimų).

Ir visgi, kokie įdomūs „rinkimai“ banditų valstijose. Vieno kandidato vos nenužudė. Antrasis – senas žmogus, kuris „numirė“ finišo tiesiojoje ir būtent toje finišo tiesiojoje jį iškeičia į neprincipingą kalytę (vargšas pasaulis, jei ji laimės), kurią taip pat valdo satanistai globalistai. Trečiasis yra Kennedy Jr., kuris jų fone atrodo kaip aiškiai perteklinė figūra.

P.S.

Ukrainos Maidano projektas buvo asmeninis Josepho Bideno projektas. Politinis, reputacijos ir šeimos verslo projektas. Nuo 2021 metų smarkiai suaktyvėjęs NATO integracijos į Ukrainos teritorijos vystymas, pasirengimas dideliam karui ir Zelenskio stūmimas vis grubesniems veiksmams Maskvos atžvilgiu, buvo bandymas kuo labiau išnaudoti šį projektą. Atitinkamai, Bidenui pasitraukus iš prezidento rinkimų, prasidėjo atgalinis skaičiavimas iki Ukrainos projekto pabaigos. Tai jokiu būdu nereiškia, kad jam pasitraukus iš Baltųjų rūmų, reikalai su Ukraina taps lengvesni. Tačiau Ukrainos projektas bet kokiu atveju pakeis akcininkus, o Ukrainos konfliktas įgaus naują kokybę.

P.P.S.

Juokai juokais, bet respublikonų kongresmenai viešai reikalauja įrodyti, kad savaeigis senis, kuris yra laikomas savo vasarnamyje Forose, yra gyvas ir toliau eina JAV (p)rezidento pareigas. Sąmokslo teorijų šalininkai teigia, kad paskutinį kartą senis buvo matytas gyvas, kai įlipo į lėktuvą, kuriuo skrido „gydyti Covid“.

Tikiu, kad Bidenas greitai mūsų nenudžiugins ir kitą savaitę. Po atitinkamo apdorojimo, jis bus pristatytas visuomenei.

Beje, valdžią Lietuvoje užgrobusi profašistinė chunta jau paskelbė, kad jie pasirengę dirbti su bet kuriuo jankyno (p)rezidentu. Nu, nu...labai tvirtas pareiškimas. Toks tvirtas, kaip ruda mąsė, plūduriuojanti lauko tupinyke. Priminsiu, kad jankyno (p)rezidentų nedomina Lietuvos nuomonė. Kaip sakant, siuzereno nedomina vasalo nuomonė. O Kamala Harris iš viso žemėlapyje Lietuvos neras….