Vengrijos URM ministras pribaltikos administratorius viešai išvadino melagiais

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-07-31 19:31:00, skaitė 1525, komentavo 10

Vengrijos URM ministras pribaltikos administratorius viešai išvadino melagiais

Vengrijos užsienio reikalų ministras Peteris Szijjatro pribaltikos užsienio reikalų ministrus viešai pavadino melagiais.

Priežastis kaltinti Vengriją, dėl grėsmės Šengeno zonos saugumui, iš pribaltikos limitrofų pusės buvo Budapešto ketinimas supaprastinti leidimų gyventi išdavimą Rusijos ir Baltarusijos piliečiams.

Akivaizdu, kad Lietuvos, Latvijos ir Estijos chunta yra pasiruošusi kandžioti kiekvieną, kuris tiesiogiai ar netiesiogiai atsisako remti ES karą su Rusija Europos Sąjungoje.

Kitas dalykas, kuris vertas dėmesio, yra pats konfliktas.

Priminsiu, kad neseniai JAV’ų tijūnai, paskirti prižiūrėti pribaltikos teritorijas, vyko į Gruziją palaikyti mitingų prieš užsienio agentų įstatymą. Gaila, kad Šota Rustaveli prospekte bananais nesutramdė šitų veikėjų.

Su tuo pačiu siautuliu, šita veikėjų gauja pasiruošusi pulti Graikijos ar Vokietijos vadovybę, jei ten kas nors nenori naikinti rusų vardan “šventojo” pribaltikos reicho.

Rygoje, Taline ir Wilniv rusofobijos lygis toks, kad jie pasiruošę kandžioti net amerikiečio siuzereno ranką, jei paaiškės, kad rusams žudyti nebelieka pinigų ir resursų. Jei paaiškės, kad jie pralaimėjo.

Kodėl šita chunta, užsikrėtusi rusofobijos pasiutlige, kuri iš esmės yra pasiutusi ir demoniška, pateko į valdžią, reikia paklausti Lietuvos, paverstos į litukriją, rinkėjų...