Kodėl Holokaustas yra didžiulė gėda žydams

Autorius: Anonimusas Šaltinis: https://edition.cnn.com/2024/0... 2024-08-01 01:54:00, skaitė 1966, komentavo 10

Kodėl Holokaustas yra didžiulė gėda žydams

Holokaustas yra žydų gėda.

Šiandien ryte žydai nužudė Hamas lyderį Ismailą Haniyeh. Žydai yra viso ko iausi, tame tarpe ir virtuoziškiausi žudikai pasaulyje. Kaip ir vienintelė demokratija Artimuosiuose Rytuose su didžiausiu lageriu-kurortu pasaulyje, kuriame palestiniečiai savanoriškai apsigyveno, kad galėtų gaiviu oru kvėpuoti.

Hanijos nužudymą CNN pavadino Irano gėda. Kai pakistaniečiai Londone išprievartaują anglų šliuką - tai nėra šliukos gėda. Kai žydus 109 išvarė iš kitų šalių - tai irgi nėra jų gėda. Bent jau taip mums aiškina svetimšalių kontroliuojama žiniasklaida.

Nuo šiol atsiminkime. Holokaustas yra žydų gėda.

Visi svarsto kaip turėtų atsakyti Iranas. Ar Iranas turėtų vėl paleisti į žydų teritoriją raketų ir dronų debesį? Tai būtų labai patogu JAV ir Izraeliui. Kiekviena paleista Irano raketa tokiu nuotoliu yra mažo efektyvumo, t.y. nužudo mažai žydų ir tik išeikvoja persų arsenalą. Ko labiausiai bijo žydai?

Visais laikais nuostolingiausi žydams buvo ne pogromai, o būtent išvarymai ir imigracijos draudimas. Yra sakančių, kad žydai parazituoja tarp kitų tautų ir jiems reikia kuo daugiau išnaudojamų individų. Būtent šitoje vietoje žydų išvarymas labiausiai paveikia žydų galimybę daugintis ir plėsti savo įtaką ir valdomus resursus. Tą ir turėtų daryti persai ir visas kitas musulmonų pasaulis. Visiškas žydų išvarymas ir draudimas ne tik imigruoti, bet ir keliauti per jų teritoriją. Ir visos kitos laisvos šalys turėtų sekti tokiu pavyzdžiu.

Kodėl? nes šiandien žydai atėjo nužudė arabą. Bet tokiu pat būdu jie gali nužudyti ir bet ką, bet kuriame pasaulio taške. Jei Rusiją persiokiojo dėl pasikėsinimo į savo paties išdaviką, tai žydai jau yra tiesiogine prasme nužudę kruvas persų ir arabų mokslininkų ir politikų. Tai nėra kažkas naujo tarp žydų. Sikarijai egzistavo jau biblijiniu laiku ir žydai nuo to laiko nepasikeitė. Ir nėra prielaidų tikėtis, kad jie pasikeis ateityje. Tai yra žydai žudys toliau.