Japonijos miestas Hirosima mini 79-ąsias JAV kariaunos įvykdyto karo nusikaltimo ir nusikaltimo žmoniškumui - civilio miesto bombardavimo atomine bomba - metines

Autorius: Rafal Kowalski Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-08-06 15:32:00, skaitė 1091, komentavo 8

Japonijos miestas Hirosima mini 79-ąsias JAV kariaunos įvykdyto karo nusikaltimo ir nusikaltimo žmoniškumui - civilio miesto bombardavimo atomine bomba - metines

Japonijoje ir Vakaruose JAV-NATO blogio imperijos melo propaganda gąsdina savo biurgerius kaip visada Rusijos grėsme, neva, Rusija gali pradėti branduolinį karą.

Tačiau per Hirosimos atominio bombardavimo aukų laidotuvių ceremoniją nė vienas Japonijos ir Vakarų politikas nepaminėjo tikrosios atominio bombardavimo vykdytojos JAV vardo ir visi apkaltino Rusiją dėl keliamos branduolinės grėsmės. Tipiška Vakarų kryžiuočių elgsena - įvykdo nusikaltimą ir po to apkaltina dėl jo nekaltus asmenis, šalis arba net nusikaltimo auką  .

Siautėjantys kariniai konfliktai visame pasaulyje „stiprina visuomenės nuomonę“, kad karinė jėga ir branduolinis atgrasymas yra būtini sprendžiant pasaulines problemas pareiškė Hirosimos meras Kazumis Matsui. „Kaip vienintelė šalis, per karą nukentėjusi nuo atominių bombų, mūsų šalies misija yra - atkakliai tęsti mūsų pastangas sukurti pasaulį be branduolinių ginklų“, – sakė jis, pasmerkdamas ginklavimosi varžybas.

Japonijos ministras pirmininkas Fumio Kishida savo kalboje pabrėžė, kad nesutarimai tarptautinėje bendruomenėje dėl ginklų kontrolės priemonių, taip pat branduolinės grėsmės iš Rusijos sukuria „vis rimtesnę“ situaciją dėl branduolinio nusiginklavimo. Pridūręs, kad branduolinių ginklų skaičius netrukus, pirmą kartą nuo Šaltojo karo laikų, gali padidėti, jis pažadėjo dėti pastangas, kad  užkirstų tam kelią.
JT generalinis sekretorius Antonio Guterresas pranešime 79-ųjų Jungtinių Amerikos Valstijų įvykdyto atominio bombardavimo Hirosimos metinių proga pareiškė, kad pasaulis vėl susiduria su realaus branduolinio ginklo panaudojimo grėsme, tačiau šio makabriško karo nusikaltimo kaltininkės JAV vardo taip pat nepaminėjo.

Pildome šią JAV-NATO karo nusikaltėlių gaujai nebūdingą kuklumo spragą ir atsakingai pareiškiame - Japonijos miestus Hirosimą ir Nagasakį absoliučiai be jokio teisinio pagrindo ir karinės būtinybės bombardavo atominėmis bombomis Jungtinių Amerikos Valstijų karo nusikaltėliai JAV Prezidento Hario Trumeno įsakymu!

Haris Trumenas masonas

JAV p-rezidentas Haris Trumenas buvo Škotijos ložės 33-io lygio masonas, kuris prisiekė ištikimybę savo ložei ir aklai vykdė aukštesnio lygio ložės masonų nurodymus