M.Puidokas: drauge su V. Uspaskich suburta ir vedama „Taikos koalicija“ – „nauja, stipri, vertybinė politinė jėga“

Autorius: Infa.lt Šaltinis: https://infa.lt/110925/m-puido... 2024-08-06 18:46:00, skaitė 1095, komentavo 3

M.Puidokas: drauge su V. Uspaskich suburta ir vedama „Taikos koalicija“ – „nauja, stipri, vertybinė politinė jėga“

Seimo narys, Mindaugas Puidokas, savo paskyroje socialiniame tinkle paskelbė apie dar vieną „vertybinę politinę jėgą“ einančią į Seimo rinkimus.

infa.lt primena, kad pirmieji vertybiniai, apie kuriuos skelbė portalas, buvo valstiečiai (LVŽS).

Šios naujosios „vertybinės politinės jėgos priešistorė“:

Po nepavykusio Darbo partijos pasirodymo EP rinkimuose, kuris ir negalėjo pavykti, turint omenyje teismo sprendimą politinės korupcijos byloje, iš partijos pasitraukė jos pirmininkas, Andrius Mazuronis, patogiai perėjęs į Regionų partiją, ir kandidatuosiantis į Seimą iš ten.

Partijai likus be galvos ir be motyvacijos ko nors imtis, atsidūrus tam tikrame politiniame ceitnote, pagalbos ranką ištiesė jos įkūrėjas, Viktoras Uspaskich, iškart griebęsis darbo, burdamas opozicines partijas ir opozicinius pavienius balsus.

Viso to rezultatas – nauja „vertybinė politinė jėga“, kurios gyvybingumą, tikėtina, apmoka V.Uspaskich, ir apie kurią toliau pasakoja Mindaugas Puidokas:

Lietuvos krikščioniškosios demokratijos partijos (LKDP) suvažiavime pristatytas ir patvirtintas kandidatų į Seimą sąrašas.

Jame yra ir nepartiniai, visuomenei gerai žinomi ir savo vertybine pasaulėžiūra partijai artimi žmonės:

Lietuvos darbdavių konfederacijos generalinis direktorius Danukas Arlauskas, europarlamentaras Stasys Jakeliūnas, aktorius Žilvinas Tratas, verslininkė ir Lietuvoje gerai žinomo politiko Kęstučio Glavecko žmona bei bendražygė Rūta Rutkelytė.

Taip pat kandidatuoja žinoma dainininkė Aistė Pilvelytė, 2021-iais metų kauniete išrinkta dėstytoja dr. Dileta Jatautaitė ir kiti.

Į Seimą kandidatuoja buvęs Lietuvos kariuomenės vadas, generolas leitenantas Valdas Tutkus, buvęs Seimo vicepirmininkas Mindaugas Bastys, advokatas prof. Ryšardas Burda, verslininkė ir visuomenininkė Meida Šabūnienė, teisininkas Erikas Pavlovičius, dr. Jūratė Rudejevienė, dr. Nijolė Pečiulaitienė, IT specialistas Saulius Narbutas, verslininkas ir visuomenininkas Rasimantas Klydžia ir kt.

Tradicinės šeimos vertybės, žodžio laisvė, taika mūsų valstybėje jau nėra savaime suprantami dalykai.

Žmonės jaučiasi nesaugūs ir, kaip rodo šios Lietuvos Respublikos Seimo kadencijos darbas, jų nuomonė grubiai pašiepiama.

Todėl kylame į kovą su vertybine degradacija, patyčių kultūra, žmonių skirstymu į savus ir svetimus.

LKDP komanda drauge su V. Uspaskich suburtos ir vedamos „Taikos koalicijos“ bendražygiais yra nauja, stipri, vertybinė politinė jėga, kuri realiai gali pakeisti dabartinę valdymo sistemą.

Kviečiame visus jungtis prie mūsų komandos ir palaikyti kovoje Seimo rinkimuose.

Politinė reklama bus apmokėta iš Lietuvos krikščioniškosios demokratijos partijos PK sąskaitos, teigia savo Facebook paskyroje Mindaugas Puidokas.