Ruklos poligone užfiksuotas legioneliozės atvejis visi kariai ir LRS mirs

Autorius: biologine ataka nuo Nato Šaltinis: https://ldiena.com/straipsnis/... 2024-08-07 20:57:00, skaitė 1197, komentavo 10

Ruklos poligone užfiksuotas legioneliozės atvejis visi kariai ir LRS mirs

„Lietuvos didžiojo kunigaikščio Algirdo pėstininkų bataliono karys liepos 27 – 28 d. savaitgalį viešėjo namuose, o grįžęs į tarnybą, po trijų dienų pajuto peršalimo simptomus ir dėl to kreipėsi į medikus. Karys nuvežtas į Kauno klinikas, infekcijų skyrių, kuriame atliktas detalesnis kraujo tyrimas. Tyrimo rezultatai parodė, jog karys užsikrėtęs legionelioze, todėl nuo rugpjūčio 4 d. izoliuotas Kauno klinikų infekciniame skyriuje. Pirmąją rugpjūčio savaitę dar 8 kariai pajautė turintys temperatūros, kreipėsi į medikus, jiems buvo nustatytas eilinis peršalimas. Visi kariai pasveikę, grąžinti į rikiuotę ir toliau dalyvauja mokymuose.

Batalione imtasi prevencinių priemonių – rugpjūčio 4 d. organizuotas karšto vandens nuleidimas kareivinėse. Kitą dieną sukelta vandens temperatūra, pakartotas karšto vandens nuleidimas, atlikta visų kareivinėse esančių čiaupų ir dušų galvučių dezinfekcija. Taip pat paimtas vanduo tyrimams atlikti“, – komentavo kariuomenės Strateginės komunikacijos departamentas.

Žiūrėkite, tai Lietuvos užsienio reikalų ministerijos laiškas JAV valstybės sekretoriui.

Mūsų Užsienio reikalų ministerija (jei tiksliau - anūkas Gabrieliukas) laiške prašo užtikrinti JAV biologinių laboratorijų Lenkijoje, taip pat tų biologinių laboratorijų, kurios iš Ukrainos persikelia į Lietuvą, saugumą. Visa tai susiję su legioneliozės protrūkiu.

Pasirodo, legioneliozės protrūkis Lenkijoje, per kurį mirė 18 žmonių, siejamas su Amerikos biologinių laboratorijų veikla.

O dabar panašiai gali nutikti ir Lietuvoje, nes amerikiečiai į Lietuvą evakuoja savo biologines laboratorijas!

Amerikiečiai visada dislokavo savo slaptus objektus kitų šalių teritorijose. Lietuva šiuo atveju nėra išimtis. Prisiminkite slaptą CŽV kalėjimą, kuris kadaise buvo netoli Vilniaus.

Mūsų vyriausybė, norėdama įtikti amerikiečiams, leidžia jiems dislokuoti savo objektus mūsų šalies teritorijoje.

Kiek ilgai mūsų vyriausybė ir amerikiečiai eksperimentuos su mumis?