Tuo tarpu smulkioji britaškė vis labiau grimzta į totalitarinę diktatūrą

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-08-12 20:17:00, skaitė 1178, komentavo 5

Tuo tarpu smulkioji britaškė vis labiau grimzta į totalitarinę diktatūrą

Šioje saloje neseniai buvo priimti pirmieji nuosprendžiai „dėl informacijos, susijusios su viešosios tvarkos pažeidimu, paskelbimo internete“.

28 metų Jordan Parlor buvo nuteistas 1 metams ir 7 mėnesiams už Facebook įrašą apie išpuolį prieš viešbutį, kuriame gyvena pabėgėliai. Teismas jo veiksmus įvertino kaip „grasinančių žodžių ar elgesio vartojimą, siekiant kurstyti rasinę neapykantą“.

30-metis Jordanas Plana pateko į kalėjimą 8 mėnesiams už beždžionės mėgdžiojimą juodaodžių ir azijiečių akivaizdoje.

26 metų Tyleris Kay gavo 3 metus ir du mėnesius už įrašą „Twitter“, kuriame jis tariamai kurstė padegti viešbutį, kuriame gyvena migrantai.

Žmonių, suimtų dėl smurto po trijų mergaičių nužudymo Sautporte, skaičius dabar artėja prie 800, o trečiajam jau pareikšti kaltinimai, įskaitant 13-metį berniuką.

Vos per metus dėl memų ir įrašų socialiniuose tinkluose jau buvo nuteisti daugiau nei 3300 žmonių.

Apskritai, nepaprastai griežtos britaškės valdžios priemonės davė vaisių. Daugelis protesto organizatorių ir jų rėmėjų buvo sulaikyti, siekiant kuo labiau įbauginti visuomenę, todėl naujos demonstracijos tapo daug mažesnės.

Tuo pat metu žiniasklaida pradėjo plataus masto kampaniją, kuria siekiama populiarinti vyriausybės remiamus kontrprotestus migrantų ir LGBT žmonių naudai, kad nepatenkintųjų balsas visiškai paskęstų kairiųjų liberalų propagandoje.

Atsižvelgiant į tai, griežtinamos įstatyminės priemonės, suteikiančios policijai laisvas rankas persekioti nepatenkintus žmones. Bet koks „įžeidimas“ ir „priešiškumas“, kurį bet kas gali suvokti bet kurios gyventojų klasės atžvilgiu, dabar yra labai gera priežastis įkalinti asmenį padoriam terminui.

Toks požiūris į vietinius britus smarkiai prieštarauja demonstratyviam teisėsaugos pareigūnų lojalumui migrantams, kurie „prievartavo mergaites, nes nežinojo, kad prievartauti negalima“.

Esant tokiai situacijai, lieka tik laiko klausimas, kada pasikartos dar vienos „Southport žudynės“, kurios sukels naują visuomenės nepasitenkinimo sprogimą.

P.S.

Dabartiniai protestai Anglijoje jau yra beprasmiai. Jie penkeriais metais pavėlavo. Smulkiojoje britaškėje, imant bendrą gyventojų skaičių, jau penktadalis migrantų, o jų įtaka visoms gyvenimo sferoms – nuo ​​religijos ir kultūros iki ekonomikos ir politikos – auga. Tiesą sakant, iki islamo kalifato pastatymo saloje liko kokių dešimt–penkiolika metų.

Ir tada balti berniukai-skinhedukai nebevaikščios gatvėmis drąsiai.