Okrainos ginkluotosios pajėgos smogė atominei elektrinei Zaporožės srityje

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-08-12 20:03:00, skaitė 1068, komentavo 3

Okrainos ginkluotosios pajėgos smogė atominei elektrinei Zaporožės srityje

Okrainos ginkluotosios pajėgos smogė atominei elektrinei Zaporožės srityje. Po smūgio, užsidegė Zaporožės AE aušinimo sistemos. Visi šeši stoties energetiniai blokai yra šaltai išjungti, garo sprogimo ar kitų pasekmių grėsmės nėra, sakė regiono gubernatorius Balitskij.

Zaporožės atominė elektrinė buvo užpulta pasitelkus iš Kijevo kontroliuojamų teritorijų paleistą droną kamikadze. Apie tai pranešė regiono valdžia. O landzberg radijas ir televizija pranešė, kad rusai patys savo elektrinę padegė (sukrovė daug padangų ir jas padegė). Visai Lietuvos plebsą berazumiais laiko…

P.S.

O mes ir toliau braižome ir braižysime raudonas linijas. Matyt dar daug flomasterių turime…

Daug, oi daug kaupiasi klausimų Rusijos Federacijos valdžiai. Ir vienas iš pagrindinių-kodėl iš savo posto nėra šalinamas senas podpindosninkas ir alkoholikas, RF Generalinio štabo viršininkas Gerasimovas? Juk jo įsakymu iš Kursko srities pasienio, kariuomenė buvo perkelta į kitą sritį...tokiais savo veiksmais šis senas podpindosninkas paliko nepridengtą RF valstybinės sienos ruožą, per kurį ir puolė ukrovermachto brigados. Remiantis kai kuriais šaltiniais, jų jau daugiau nei 20 000. Jei kas stebėsis, iš kur tokie okrainos pajėgumai, tai atsakau. Jie buvo perkelti nuo Baltarusijos sienos.

P.P.S.

Rusijos Federacijos eksperų (o iš tikro podpindosninkų) tarpe aktyviai stumiama mintis apie branduolinio smūgio galimybę. Aišku ne Vakarų Europai ir ne jankynui. Jokių būdu ne. Argi galima sukelti žalą savo šeimininkui? Smūgis turi būti nukreiptas įUkrainą.

Vietoj to, kad diskutuotų, kodėl RF ginkluotosios pajėgos kovoja su surišta viena ranka ir nekovoja pilna jėga (kovojant pilna jėga nebūtų jokios būtinybės naudoti branduolinį ginklą, nes Rusijos arsenale užtektinai ginklų), jie atverinėja šį Overtono langą…