Šnapsas – Suteikia sparnuuus! Kaip kaimiečiai neutralizavo girtą landzberg-patriotystą Alką Puslitrioką

Autorius: Anonimusas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-08-12 22:35:00, skaitė 1101, komentavo 8

Šnapsas – Suteikia sparnuuus! Kaip kaimiečiai neutralizavo girtą landzberg-patriotystą Alką Puslitrioką

Atvarai į svetimą kaimą.

Prisigeri.

Prisikabini prie gretimo stalo sėdinčių, nes esą, anie prorusiškas kalbas varinėja.

Kažkas nuo gretimo stalo, bandydamas nuraminti, paprašo pridegti.

Išsitrauki kišeninį peiliuką ir pagrasini visus papjauti, pasak liudininkų, prieš tai trenkęs vienam iš dalyvių.

Gauni iš ramento į kuprą (o galvojo kad tą su ramentu lengvai įveiks), esi pargriaunamas ir atima peiliuką.

Nuginkluotas pradedi verkti ir skųstis, kad "vata" atėmė skauto peiliuką. Ir bandai pabėgti iš įvykio vietos. Pagautas pradedi verkti, kad nuskriaudė.

Klausimas. Iš kur Palomenėj "vata"?

Ar tuos visur aplinkui matančius "vata" ne laikas įtraukti į psichikos ligonių registrą?

P.s. per partizanų pagerbimo renginius, nederėtų prisigerti, nes tada ir kišeninis peiliukas kardu virsta, ir priešai (šiaip savaitgaliavę vietiniai) lengvai nugalimi pasirodo.

Štai tokie pas mus dvispalviai patriotai, škias. Be peiliuko, nė žingsniuko.

Visas "nukentėjusio" tekstas:

"Vakar buvau užpultas ir sužalotas ekrano vaizdo nuotrauka žemiau). Įvykio liudininkų prašau susisiekti.

"Didžiosios kovos" partizanų pagerbimo šventės metu, Palomenės miestelyje (Kaišiadorių raj.) renginiui besibaigiant su kolege vakarieniavome kavinėje. Šalia sėdėjo įsilinksminusi neaiški asmenų kompanija, girdėjosi necenzūrinė rusiška leksika, partizanus vadino banditais.

Pabandžiau sudrausminti žodžiu. Sudrausminimas nepatiko. Paprašė ugnies, atsakiau „vatai nebus“. Buvau užpultas grupės iš 8 žmonių. Smūgiuota lazda į nugarą, vėliau buvau parverstas ant žemės - bandė smaugti ir laužti rankas.

Kol atvykusi policija aiškinosi su manimi, užpuolikai tiesiog išsiskirstė. Šiuo metu inicijuoju teisines procedūras dėl smurtinio užpuolimo ir daugybinių kūno sužalojimų. Vatnikai chuliganai bus nubausti".

https://www.facebook.com/share/v/GHvXPE79EBkgva7o/

Marius Jonaitis

Yra toks užkietėjęs „slava ukraina“ ir „vatnikai puola“ propagandistas Alkas Paltarokas. Jį galite rasti facebook'e ir paskaityti kasdieninę jo propagandos dozę https://www.facebook.com/alkas.paltarokas.

Be abejo, jo draugai ir palaikytojai palaiko nuskriaustą Alkutį ir linki smurtinio susidorojimo su „vatnikais“. Tačiau čia pateiktoje vaizdo medžiagoje bei liudininkų pasakojimu situacija atrodo kiek kitokia:

LRT.lt susisiekus su „Didžiosios kovos“ partizanų pagerbimo šventės organizatore, Palomenės kultūros centro direktore Virginija Kudaševičiene, ji pateikė kitokią įvykio versiją.

„Yra nemažai liudininkų, kurie patvirtins, kad gerbiamas Jūsų įvardintas Alkas šitaip skundžiasi, o jisai pats pirmas panaudojo jėgą, kirto vienam iš sėdėjusių vyriškių, kuriam praskėlė antakį, dabar jam yra susiūtas tas antakis“, – tvirtino ji.

Renginio organizatorės teigimu, po to, kai A. Paltarokas užpuolė Palomenės gyventoją, jį ginti stojo brolis, kuriam taip pat teko keli A. Paltaroko smūgiai. Jis, gindamas brolį, ir kirto A. Paltarokui ramentu.

„Iš karto, kai Alkas sužalojo palomeniškį, jis išsitraukė peilį ir šoko prieš juos su peiliu. Yra daug liudininkų. Ir po to moteriškė, kuri buvo su Alku, stengėsi konfliktą nutraukt, prisidėjo prie Alko tramdymo ir kiti šventės dalyviai, parvertė jį ant žemės. Iš ten jam galimai ir yra tie nubrozdinimai (...).

Bet Alkas pirmiausia smūgiavo. Jis dar grasino jiems žodžiais: jūs rusai, aš jus visus išpjaustysiu“, – teigė V. Kudaševičienė.“

Net keista, bet LRT išspausdino šį liudijimą - https://www.lrt.lt/naujienos/lietuvoje/2/2337072/incidentas-palomeneje-kol-paltarokas-iesko-skriaudeju-organizatore-pateike-savo-versija

Dar vienas vyras, kuris rašo A. Paltaroko fb paskyroje, teigia, kad irgi yra liudininkas bei matė, kad minimas Alkas buvo neblaivus ir inicijavo konfliktą.

Koks reziumė?

Ogi prisipumpavęs neapykantos ir galimai alkoholio agresyvus „slava ukraini“ pseudopatriotas nusprendė paauklėti kaimo vyrus. Gavo nuo jų į ausį, tad nusprendė rašyti pareiškimą (zajavą). Vienas yra užsipuldinėti FB bobutes, o kita - susidurti su vyrais kurie gali duoti atsaką.

Bet kuriuo atveju, problema ne tie kaimo vyrai, bet agresyvus pseudopatriotas kuriam reiktų tramdomųjų marškinių ir terapijos.

Vaizdo medžiagoje minimas Paltarokas yra su skauto uniforma.