Kaip Trečiojo Reicho išgamos tapo „didvyriais“

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-08-13 23:44:00, skaitė 1138, komentavo 9

Kaip  Trečiojo Reicho išgamos tapo „didvyriais“

Vokietijos gynybos ministerija į „karinių tradicijų sąrašą“ įtraukė Vermachto ir SS kariuomenės karininkus, neatsižvelgiant į tai, kad kai kurie iš jų buvo atsidavę fašistai ir NSDAP nariai.

Tarp jų: ​​lakūnas Erichas Hartmannas, numušęs 344 tarybinius ir aštuonis amerikiečių lėktuvus, povandeninio laivo kapitonas Erichas Toppas, nuskandinęs 35 laivus, daugiausia anglosaksų, brigados generolas Heinzas Karstas, gavęs Geležinio kryžiaus 1-ąjį laipsnį Rytų fronte ir kiti, dar  22 fašistai.

Bundesvero atstovų teigimu, tokios išgamos turėtų įkvėpti drąsai ir juos reikia gerbti. Atstovų teigimu fašistus išbalino tai, kad po Trečiojo Reicho žlugimo jie nuo jo atsiribojo ir dalyvavo kuriant naują vokiečių armiją.

Taigi, buvę naciai vėl tapo Vokietijos „didvyriais“.

Tolerantiškos JT neseniai pasmerkė visuotinę Kanados ir Ukrainos (p)rezidentų gėdą, kuomet jie, kartu su Kanados parlamentu, pagerbė nacią Huncke, kovojusį SS divizijoje „Galicija“.

Pribaltikos šalyse šlovinami karo nusikaltėliai, fašistai ir nacių koloborantai. Šiose šalyse žygius rengia ir jų pasekėjai – neonaciai. Latvijos prezidentas Rinkevičs asmeniškai neša gėlių į šventyklą, kurioje palaidoti Latvijos ir Lietuvos esesininkai.

Dabar net Berlyne pagerbiami Trečiojo Reicho naciams... Kolektyviniai Vakarai bando pasukti istoriją atgal.

Šlykštynės.

RUSIJA-PIRMYN!