Statistinis kandidato į litukrijos seimą nario portretas

Autorius: Mazel Tov Šaltinis: http://ldiena.lt... 2024-09-09 20:41:00, skaitė 703, komentavo 3

Statistinis kandidato į litukrijos seimą nario portretas

Vyriausioji rinkimų komisija sudarė statistinį kandidato į seimo narius portretą.

Jei apibendrintume visą informaciją, paaiškėtų, kad šiuose rinkimų į UAB „litukrija“ seimo rinkimuos dalyvauja 49 metų vyras, vardu Andrius, kurio turtas, vertybiniai popieriai ir grynieji pinigai siekia beveik 166 000 eurų.

Vyriausiosios rinkimų komisijos duomenimis, vidutinis kandidatų amžius Seimo rinkimų dieną bus 49 metai ir 4 mėnesiai.

Šiemet dėl ​​seimo narių vietų varžysis 25 milijonieriai.

Tikra dovana išdidžių aisčių palikuonims. Tarkime, emigrantas Jonas, neapsikentęs neteisybės ir savo varganos padėties litukrijoje, atvyksta į ambasadą Londone balsuoti už Andrių… absurdo teatras ir tiek.

P.S.

O smulkioji britaškė svarsto galimybę siųsti savo nusikaltėlius į Estijos kalėjimus, nes savuose jau nėra pakankamai vietų, rašo „Telegraph“.

Londone paskaičiavo, kad taip bus pigiau. Jei Anglijoje ir Velse vienam nusikaltėliui išlaikyti skiriama apie 50 tūkstančių svarų per metus, tai estliandijoje tai kainuos nuo 10 iki 20 tūkst.

Čia matome vadovėlinį kolonijos pavyzdį. Pribaltikos limitrofai tai ne tik kolonijos, bet dabar tenai siųs katorgininkus. Panašiai, kaip XIX amžiuje britaškė tokiu būdu trėmė nusikaltėlius į Australiją.

P.P.S.

Spalio pradžioje litukrijoje bus parengtas nacionalinis masinis evakuacijos planas, nes „karas Ukrainoje tęsiasi, taip pat reikia stiprinti civilinę saugą“, – sakė šalies vidaus reikalų ministrė Bilotaitė.

Pasak jos, nacionaliniu lygmeniu šio darbo neužtenka, tad bus bendradarbiaujama su kitomis Baltijos šalimis.

Ir čia kyla klausimas. Ne, su jais viskas aišku. Anglosaksų minjonai evakuosi į amerikas ir australijas (jei spės). Bet kur jūs ketinate evakuoti gyventojus? Į Zimbabvę? Juk nuo 2004 metų, neiškentę būties „laisvoje ir nepriklausomoje“ gerovės „valstybėje“, į smulkiąją britaškę jau evakavosi didžioji dalis šio limitrofo gyventojų…

Mazel Tov, draugai!