Gyvenama išskirtiniais ekonominio pakilimo laikais, todėl priešo agresijai turime būti pasirengę

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://ekspertai.eu/gyvenama-... 2024-09-10 19:27:00, skaitė 583, komentavo 2

Gyvenama išskirtiniais ekonominio pakilimo laikais, todėl priešo agresijai turime būti pasirengę

Mokesčių mokėtojų pinigais finansuoto Krašto apsaugos ministerijos leidinio, kaip reikės elgtis karo ir kitų krizių metu, fragmentas – oficialaus Lietuvos atstovo Ukrainos kare su Rusija Jono Axel Ohmano vadovaujamos firmos, padedančios Ukrainai siekti pergalės fronto linijoje, reklama.

Krašto apsaugos ministerija, vadovaujama Lauryno Kasčiūno, pranešė, kad „Lietuva gyvena vieną ilgiausių laisvės ir ekonominio pakilimo periodų per visą savo istoriją“.

„Sukūrėme saugią ir stabilią visuomenę, esame stipri valstybė, priklausome galingiausioms pasaulio sąjungoms. Tačiau, kaip parodė mūsų ilga istorija ir dabartiniai įvykiai pasaulyje, saugumą ir nepriklausomybę reikia nuolat ginti ir stiprinti“, - informuojami Lietuvos gyventojai.

Atkreipiamas dėmesys, kad „mūsų stiprybė yra gebėjimas padėti vieni kitiems ir pasiruošimas bet kokioms grėsmėms“ – Rusijos karinei invazijai, Baltarusijos atominės elektrinės susprogdinimui ir kitiems iššūkiams.

Ekspertai.eu primena, kad Lietuvos politikos lyderiai negailėdami jėgų daro viską, jog nuolatos būtų didinamas finansavimas atgrasymui ir nemažėtų parama Ukrainai, šiuo metu kariaujančiai už viso demokratinio ir civilizuoto pasaulio laisvę ir nepriklausomybę.

Susiję:

https://www.facebook.com/share/v/zqvvtffRoqxdvZqo/

Reikia kariauti – jeigu mes taip toliau, viską prašiksim

ohmanas-su-kolegomis.jpg