Esene teroristas sužeidė 31 žmogų, 2 vaikams kilo mirtinas pavojus

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2024-09-29 20:02:00, skaitė 41, komentavo 0

Esene teroristas sužeidė 31 žmogų, 2 vaikams kilo mirtinas pavojus

Vokietijos spauda šiandien pranešė, kad Eseno mieste mačete ginkluotas vyras (41 m.) šeštadienio vakarą padegė namus ir įsiveržė su savo mikroautobusu į parduotuves. Buvo sužeistas 31 žmogus, dviem vaikams kilo mirtinas pavojus. 

"Bild" rašoma:

Pasak ugniagesių, siaubas prasidėjo apie 17.10 val. vakaro Eseno-Alteneseno mieste. Kaip laikraščiui „WAZ“ pranešė policija, jis sukėlė gaisrą gyvenamajame name Altenessener Straße ir Pielsticker Straße gatvių kampe. Tada jis nuvažiavo į Zollvereinstraße, kur padegė dar vieną namą.
Policijos duomenimis, tą vakarą gaisruose iš viso nukentėjo 29 žmonės. Ugniagesiai kalbėjo net apie 31 sužeistąjį. Dramatiškuose vaizduose matyti, kaip tėvai perduoda savo vaikus į pagalbininkų rankas iš latako. Dviem sužeistiems vaikams gresia mirtinas pavojus!
Tačiau vyrui to akivaizdžiai neužteko. Jis grįžo į savo furgoną ir nuvažiavo į Katernbergerio gatvę. Ten jis įsirėžė furgonu į žalumynų parduotuvės langą. Jis pavažiavo atbuline eiga ir vėl trenkėsi į parduotuvės langą.

"Bild" pranešė, kad tai buvo sirijietis. Tai labai keista, nes Vokietijos spauda visada slepia musikaltėlių imigrantų kilmę. Kalbama, kad "sirijietis mikroautobusu rėžėsi į dvi Katernbergerio gatvės parduotuves", o žalumynų parduotuvė nebuvo jo paskutinė stotelė:

Vairuotojas nuvažiavo į kitą Katernbergerio gatvėje esančią parduotuvę. Šį kartą jis išlipo ir išsitraukė mačetę. Socialiniuose tinkluose plinta vaizdo įrašai, kuriuose matyti, kaip nusikaltėlis ginklu grasina kaimynystėje gyvenantiems žmonėms. Praeiviai, matyt, laikė jį per atstumą mėtydami į jį daiktus.

Policija nusikaltėlį suėmė kieme, vos už kelių metrų nuo žalumynų parduotuvės. Jis buvo apdegęs rankas. Policija kol kas nekomentuoja nusikaltimo aplinkybių.

P.S. Mūsų propaganda skelbia, kad "Lietuvoje visiems užteks vietos", tačiau Vokietijos, Švedijos, Prancūzijos ir kitų daug milijonų migrantų priėmusių valstybių pavyzdžiai rodo, kad tokie pareiškimai yra idiotizmas. Multikultūralizmo politikos bankrotą rodo ir Esene įvykęs teroro aktas.